Bebeğim beni bıtakıp gitti

Klomene başlıyotum yarın inşallah faydasını görürüm ara vermeyi düşündüm ama eşim kabul etmedi

Sabretmeye alışıyorum zamanla bebeğimi kucağma alıcam günleride göreceğime inanıyorum Allahın izniyle

Okurken gözlerümin dolmasına neden olacak bu güzel mesajınız için çok teşekkür ederim Allah size sabrın dayanma gücünün en büyüğünü versin

Bana da ne üzülüyosun daha varlığı yokluğu belli bile değildi olur bidaha diyo VARDI benim bebeğim vardı üzülüyorum ama inanıyorum benimde bebeğim olacak...

Klomen kullanıcam faydası olur umarım yan etkileride varmış fazla uyarılma gibi inşallah herşey yolunda gider

Sizinle paylaşmak beni rahatlatıyo allah sabır versin iyiki varsınız...

İlaç kullanmaya başlicam faydasını görmezsem eğer didiklemeye başlicam nedenleri bir sorunum olmadığını söylüyolar hep

Aminn her isteyen anne adaylatına bu güzel duyguyu yaşamak nasip olur inşallah

Ah kıyamam ya Rabbim acınızı hafifletecek sevinçler yaşatsın inşallah sizin acınız daha zor geçmiş olsun

Hazırım herşeyiyle hazırım lütfen gelsin bi an önce söz pozitif olucam hep

Zor gerçekten geçmiş olsun birbirimize destek olalım pozitif olalım Allah hepimize mutlu günler yaşatsın

Geçmiş olsun Allah dayanma gücü versin haklısınız tabi evlat evlattır işte yok deselerde size göre var olbiliyor

Bana da ne üzülüyosun daha varlığı yokluğu belli bile değildi olur bidaha diyo VARDI benim bebeğim vardı üzülüyorum ama inanıyorum benimde bebeğim olacak...
Bana çevremdeki anne olan insanlar dahi söyledi bunu çok fazla konuşmadım moral vermek yerine moral bozuyorlar çünkü. Kendini topla canım pozitif ve olumlu olmaya bak. Ben şimdi tekrar hamileyim 8.haftaya geldim ama öyle korkarak gidiyorum ki kontrole öyle pimpirikli oldum ki anlatamam.herşeye rağmen varlığı insana herşeyi unutturuyor inşallah istediğin en kısa surede tekrar yasattirir rabbim sanada canım.

İnşallah bebeğini kucağna almayı nasip etsin Allah sen içini rahat tut sıkma lendini bebişin hissetmesin bende eğer hamile kalırsam hamilelikle ilgili sorarım artık sorularımı size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…