Hanımlar iyi akşamlar. Konu başlığında belirttiğim gibi bu durumu dert edindim üzülerek. Öncelikle eşimin annesi ve babası 14 aylık kızımı çok seviyorlar. Kayınpederim eliyle yedirir içirir gezdirir Allah razı olsun onlardan yana hiç şikayetim yok babamın yapmadığını kızıma yapar ama benşm derdim kayınpederim sınırları çok aşmaya başladı. Ben dedesi dir diye müsaade ettikçe zıvanadan çıkmaya başlıyor. Kızıma sürekli çikolata yedirmeye çalısıyor. Sert şeyleri yiyemediği halde veriyor. Geçen patlamış mısırı bütün bütün ağzına veriyor verme diyorum anlamıyor. Ben ne istersem veirirm kafasında. (7Bu arada görümcemin oğlu 12 aylık ama annesi babası verme dediği hiçbişey veremiyorlar) Ben kızıma yapma dediğim şeyler de kızm ağlayınca benden için şaka ayetinde ben döverim onu diyor bu ne demek. Geçen akşam kızım bana ilk defa hiç gelmedi sürekli dedesinden duruyor ben almak isteyince çıldırdı. Kimse yokken boynumdan ayrılmıyor ama bu aralar beni istemiyor ben ne yaptım diye sorguluyorum kendimi. Çocuk o daha bebek tir diyorum kayınpederim dalga geçerek annesine gitmiyor halasına gidiyor, benden gitmiyor diye kahkahalar atıyor. Eşimde sürekli söylüyor vermiceksin baba etmiceksin diyor ama yine istediğini yapıyor. Eşim uzun süre yanlarına bizi götürmeyecepini söyledi fakat illa bir cemiyet vs oluyor görüşüyoruz. Gelmeyin kalmayın bizde de diyemiyorum. Çok üzülüyorum o kadar çok ağladım ki bebeğim beni artık sevmiyor mu ben annelik yapamıyor muyum diye
Son düzenleme: