bebeğim beni mi dövüyor :))

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
slm kızlar.. Bu benim 2. hamilelik ve 1. de yaşamadıklarımı yaşıyorum bu hamileliğimde. Çat kemik ağrısı son aşamada artık ölüyorum gece gündüz.. Ama bir iki haftadır bebeğimin hareketi bana zevk yerine acı veriyor o hareket ettikçe sanki elinede bağırsaklarımı ayda ciğerlerimi dolayıp geziyo gibi canım çıkıyo. Tekmelediğinde çığlık atıyorum ağrıdan sanki direk organlarıma bıçak saplıyo sizlerdede oluyor mu yada oldumu acaba ?

Son düzenleme:
Canim bn daha yeni hamileyim keske yardimci olabilsem dr una sordunmu hic

slm kızlar.. Bu benim 2. hamilelik ve 1. de yaşamadıklarımı yaşıyorum bu hamileliğimde. Çat kemik ağrısı son aşamada artık ölüyorum gece gündüz.. Ama bir iki haftadır bebeğimin hareketi bana zevk yerine acı veriyor o hareket ettikçe sanki elinede bağırsaklarımı ayda ciğerlerimi dolayıp geziyo gibi canım çıkıyo. Tekmelediğinde çığlık atıyorum ağrıdan sanki direk organlarıma bıçak saplıyo sizlerdede oluyor mu yada oldumu acaba ?

ilk defa duyuyorum böyle bişey inş. başka bi sorun çıkmaz inş. canım.. :34:
ben daha yeni yeni minik tekmikler hissediyorum çok merak ediyorum sert tekmeleri hissetmek nasıl diyee :16:

Bebegin ayak uzeri ters pozisyonda duruyorsa bu tarz seyler yasiyor olabilirsin

ilk defa duyuyorum böyle bişey inş. başka bi sorun çıkmaz inş. canım.. :34:
ben daha yeni yeni minik tekmikler hissediyorum çok merak ediyorum sert tekmeleri hissetmek nasıl diyee :16:
inş cnm. Sert tekmeler daha bi annelik duygusu ve heyecan veriyor tbii heleki o elini krnına götüdüğünde sana cevap verir gibi dirsek ayak yada elini dayaması kadar güzel bişey yok :16:
Bebegin ayak uzeri ters pozisyonda duruyorsa bu tarz seyler yasiyor olabilirsin

yok cnm baş aşağı pozisyonda haftaya kontrole gittiğimde bakalım ne diyecek doktorum:44:

Benim bebeğimin de hareketleri çok sert. Ama senin dediğin kadar değil sanırım. 2 düşüncem var seninle ilgili. Bebegin iri, senin karın duvarın ince mi.zayiflar daha çok hissederler hareketleri. Diger bir olasilikta acaba senin tekme dediğin sancı veya kramp olmasın. Ilerleyen aylarda yalancı doğum ağrıları olabiliyor. Gece ben de karın sertligiyle uyaniyorum, yumruk yemis gibi oluyorum, sonra geçiyor.

Back
X