• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim beni sevmiyor mu?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Çok Üzgünüm kızlar :( kredi borcumuz nedeniyle bebeğim 6 aylıkken ise başladım. Yarım gün çalışıyorum şu an bebeğim 10 aylık. Ama bugün kardeşimin sevgilisinin kucağında iken gelmek istemedi bana hiç :( kızın çok hoşuna gitti çok mutlu oldu. "annesine bile gitmiyor benden" dedi kardeşime :(((( ustelik bunu kac defa tekrarladi. Belli etmedim ama cok zoruma gitti.
sizce bebeğim beni sevmiyor mu çalıştığım için mi böyle oldu ..

Sevgi ile ilgili olduğunu sanmam, genelde çocuklar-bebekler üstüme atlar, yani ilk gördüklerinde bile. Bir kere bir çocuk annesinin yanından koşarak gelip, ayağıma sarılmıştı, geldiğini görmediğim için ödüm kopmuştu. Gerçi hayvanlar da bazen bu şekilde üstüme gelir, ne hissederek geliyorlar bilmiyorum.

Çok Üzgünüm kızlar :KK43: kredi borcumuz nedeniyle bebeğim 6 aylıkken ise başladım. Yarım gün çalışıyorum şu an bebeğim 10 aylık. Ama bugün kardeşimin sevgilisinin kucağında iken gelmek istemedi bana hiç :KK43: kızın çok hoşuna gitti çok mutlu oldu. "annesine bile gitmiyor benden" dedi kardeşime :KK43:((( ustelik bunu kac defa tekrarladi. Belli etmedim ama cok zoruma gitti.
sizce bebeğim beni sevmiyor mu çalıştığım için mi böyle oldu ..
Sevgilisine yaransın diye öyle demiş seninle alakası bile yok, o dış kapının mandalının sözünü takmayın boşuna

Hanfendi kucaklık bebeğin daha yutma sindirme refleksi bile tam gelişmemişken sevme, kin duyma nefret etme duyguları nasıl gelişsin sevmemesi söz konusu değil. Bebekler farklı enerjileri hissederler kadının enerjisi pozitif gelmiş olabilir
Duygu yok ama
Enerji hissi var
:bicak:

Ne alakası var. Olur mu öyle. 12 aydan sonra size bağımlılık başlayacak. Bizimki de herkese giderdi. Şimdi yabancı insanlara gitmiyor Hatta ağlıyor yabancı biri eve gelince, 15 aylık şu an. Kucağımdan inmiyor.

9 aylıkken mesela böyle değildi herkese giderdik bi tatile gittik, elin Rus’una bike kucak kucak yaptı sıpa :)
Ama şimdi kuyruğum oldu

Abartmayın.
Elbette annesini biliyor ve tanıyor ama bir başkasının kucağında ve belki oyun filan oynayınca onda kalmak istedi.
Nerden çıkarıyorsunuz bunları. Bebek o yahu.

Tabi ben gece uykusuz gündüz yorgun
Enerji kalmadı bende :KK43:
Kendine haksızlık ediyorsun
Bence o kadar küçük bebek temel ihtiyaçları için annesine ağlar, çünkü anne besler, anne uyutur, anne temizler. Başkası yapsa ona ağlardı.

İhtiyaçları giderilmiş demek ki, başka insanları keşfetmeye bile cesareti var.

Anne gördüğünde durmadan ağlayan, annesiz duramayan Bebek değil, sevin bence :))

Kendine haksızlık ediyorsun
Bence o kadar küçük bebek temel ihtiyaçları için annesine ağlar, çünkü anne besler, anne uyutur, anne temizler. Başkası yapsa ona ağlardı.

İhtiyaçları giderilmiş demek ki, başka insanları keşfetmeye bile cesareti var.

Anne gördüğünde durmadan ağlayan, annesiz duramayan Bebek değil, sevin bence :))
İnanın ihtiyaçlarını hiç aksatmiyorum
Sürekli peşindeyim cis mi yaptı kaka mi yaptı
Aman o bezle durmasın
İşte başkasına gidince de içten içe kızdım sanki biraz :)

Umarim öyledir
Bana bağlanmasında sorun mu var onu düşünüyorum

Hic alakasi oldugunu dusunmuyorum,
Kızkardeşim ucretsiz izne ayrildi bebegini büyütüyor, cocuk beni gorunce cildiriyor cunku ben ona yemek yedirmek uzerini degistirmek gibi sevmedigi seylerin hicbirini yapmiyorum, sadece oyun oynuyorum, uçak cocuk olup butun evi ucarak geziyor benimle :) ama aciksin alti kirlensin uykusu gelsin anne diye basiyor yaygarayi :)

Hic alakasi oldugunu dusunmuyorum,
Kızkardeşim ucretsiz izne ayrildi bebegini büyütüyor, cocuk beni gorunce cildiriyor cunku ben ona yemek yedirmek uzerini degistirmek gibi sevmedigi seylerin hicbirini yapmiyorum, sadece oyun oynuyorum, uçak cocuk olup butun evi ucarak geziyor benimle :) ama aciksin alti kirlensin uykusu gelsin anne diye basiyor yaygarayi :)
Teşekkür ederim. ...
İçim rahatladı. .

Back
X