Bebeğim beni unutur mu?

utopikkafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
580
415
333
Uzun Zaman sonra herkese merhaba..
Mide kanseri tedavisi görmeme rağmen çok şükür sağlıklı bir Bebek doğurdum. Oğlum Ali, 6 ay 8 günlük oldu bile. 3 ay emdi sadece daha sonra kendi memeyi almadı her şeyi denememize rağmen yalancı emzik dahi almıyor. Şuan ek gıda yiyor günde iki kere ve gece bir kere de formül süt içiyor.

Bebeğime kendim baktım. Annemin çok yardımı oldu, inkar edemem. Bebeğim anneme de çok alışkın. Ki zorluğu da kalmadı çok şükür düzenini oturttu şimdilik. Diş vs bozmazsa.

Şimdi benim tedavim için 10 günlük rehabilite merkezine yatmam gerekiyor ve doktorum kesinlikle bebeğe yaklaşamazsın diyor. İzmire taşındık bu arada. Yatacağım yer İstanbul'da. Oğlum annem ile kalacak..

Sizce beni unutur mu? 10 günün sonunda beni gördüğünde Nasıl davranmalıyım? Çok üzülüyorum çok yıprattım kendimi iki gündür. Tedavimi ertelesem midemdeki kanserli yaralar büyüyebilir, geriledi diye sevinirken ilerleyebilir... O yüzden girmeme ihtimalini düşünemiyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler..

Uzman Değilim ama unutmaz, ilkin kucağına gelmeyebilir ağlar muhtemelen ama kısa sürer bu. Bu size Nasıl bağlandığına bağlı, güvenli bağlanma-güvensiz bağlanma-ikircikli bağlanma vardır psikolojide. Muhtemelen güvenli bağlı size bebeğiniz.
Çok geçmiş olsun bu arada.
On gün uzun bi süre değil.
Her şey daha güzel, daha sağlam olacak, gidin ve dönün sağsalim...
Sonra kuzunuz hep sizin...

Cok kısa süre 10 günde unutmaz bence. Hem tedavini ol da bebeğine sağlıklı sağlıklı bak.

Geçmiş olsun Allah şifa versin...

Amin çok teşekkür ederim. Moral oldunuz.

Güvenli bağlanması için elimden geleni yaptım bu bağın kopmasından korktum aslında. Moral oldunuz çok teşekkürler..

Cok kısa süre 10 günde unutmaz bence. Hem tedavini ol da bebeğine sağlıklı sağlıklı bak.

Geçmiş olsun Allah şifa versin...

Amin çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur.

Mutlaka tedavinizi olun.sonrasında sağlık dolu nice güzel günler geçirirsiniz inşallah.
Bebekler unutsa bile alışmaları bir saat sürüyor inanın.
Bakın ben çalışıyorum.bebeğime eşimin anneannesi bakıyor.bir gün geldiğimde çok özlemiş bi şekilde kucağıma atlıyor,bi gün ise bakıp kafasını çeviriyor.şimdiden bunu düşünüp yıpratmayın kendinizi.
Bir örnek vereyim;bu yaz memlekete gitmiştik bir ay kaldık.bu sırada bebeğim ona bakan ninesiyle görüşemedi tabi.o da çok üzülüyordu torunum beni unuttu diye.ilk karşılaşmalarında tekrar hatırlayıp sevmesi 15 dk sürdü.
Yani bebek unutunca,bir daha seni anne diye benimsememesi gibi birşey yok.henüz çok çok küçük zaten

Unuturmu hiç.anne kokusunu aldı bikere.bebeğinize güzel videolar çekin.anneniz izletsin sürekli.hiç üzülmeyin , sizin sağlıklı olmanız onun sağlıklı olması demek....geçmiş olsun...

Unutmaz, aksine kokunu alınca sakinleşir. Bir ihtimal mızmızlansa bile birkaç saate geçer. Sen onun için, anne sevgisiyle büyümesi için alıyorsun bu tedaviyi. Sağlığın herşeyin önünde olmalı, hem kendin için hem oğlun için. 10 günlük ayrılığın izleri iki gün bile sürmez, kafan rahat olsun

Ay çok sevindim verdiğiniz örneğe.. Allah size bağışlasın yavrunuzu.

O bağ öyle on gün yokluktan falan kopmaz, hiç merak etmeyin. Annenize de çok alışkınmış bu çok iyi, sevgiden yoksun kalmaz. Bence içiniz rahat olsun. Dönüşte göreceksiniz :)

Anneme çok alışkın hatta ona anne derse diye kazara aklım çıkıyor.

Allah sifa versin canim iyilesmene bak sen olur mu unutmaz hic korkma telefonda sesini duyar

Amin çok teşekkürler. Çok Mutlu ettiniz hepiniz beni.

Unuturmu hiç.anne kokusunu aldı bikere.bebeğinize güzel videolar çekin.anneniz izletsin sürekli.hiç üzülmeyin , sizin sağlıklı olmanız onun sağlıklı olması demek....geçmiş olsun...

Sürekli söylediğim ninnileri kaydettim dinletirler diye. Gergin facetime'dan da ararım muhakkak iyi oldukça. Çok teşekkürler.

O kadar kısa sürede unutmaz. Ama ilk gördüğü anda her zamanki gibi tepki vermeyebilir. Yine de bir süre sonra eskisine dönecektir.
Ya da ayrılıktan hiç etkilenmez bilinmez. Her bebek farklı bir karakter.

Çok sevindim, döner dönmez elimden geleni yapacağım hemen alışsın bana diye :)

Hayır tabi ki unutmaz annesi
Özler sadece :)
hemen iyileş de bebişine güzel güzel bak

İnşallah teşekkür ederim :)

Hangi insan annesini unutabilmiş ki ... Çok çok özler ama unutmaz. Bir ömür yanında olabilmek için 10 gün sabır versin Rabbim.

Amin çok sağolun kokusunu özlerim elini ayağını özlerim Allahım yardım etsin.

O kadar kısa sürede unutmaz. Ama ilk gördüğü anda her zamanki gibi tepki vermeyebilir. Yine de bir süre sonra eskisine dönecektir.
Ya da ayrılıktan hiç etkilenmez bilinmez. Her bebek farklı bir karakter.

İnşallah azıcık bekler hemen alışır en kötü. Çok duygusal biriyim ağlarım dayanamam herkese sıcak bana soğuk olursa :/

Cok gecmis olsun Allah yavrunun yuzu suyu hurmetine sifa versin insallah
Merak etme anne kokusu unutulmaz yuzunu unutsa kokunu unutmaz ki 10 gun cok degil insanlar tatillere giderken birakiyor
Bence daha pozitif olmaya calis kolay degil tabi ama iyilesmeye odaklan bu gunler gecsin telafi edicek uzun saglikli bir omrunuz olsun

canım bebekler annesının kokusunu ve yuzunu asla unutmazlarmıs rahat rahat gıt gel Allah şifanı versın canım

Bir anne olarak soyluyorum asla unutmaz.siz gelince yuzundeki heyacani. Sevinci gorunce anlicaksiniz demek istedigimi.gecmis olsun cnm.rabbim sifa wersin.tez zamanda iyiles insallah.

Canım emin ol yavrun senin kokunu yüzünü unutmaz. Sakın bunları dert edip tedavini aksatma . Biran önce başla . Yavrun sevdiklerinle sana sağlıklı uzun yıllar temenni ediyorum. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…