Bebeğim beni unutur mu?

Hepinize çok teşekkür ederim. Aslında bir korkum da acaba anneannesine alışır da ona anne der mi sonradan? Tedavim için sık sık annemden yardım alıyorum gün içinde dahi.. Korkuyorum bu yüzden.

Şimdi İstanbul'dayım. İki gündür görüntülü arıyorum, sesimi sık sık duyuyor. Heyecanlanıyor gülüyor ama anneme daha çok alışırsa biterim sanırım.. :(

Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.

Unutmaz, hem 10 gün kısa bir süre, hem de bebeğiniz küçük, bu bir avantaj.
Mızmızlanır belki arada ama oyalamak kolay olur.

Allah sağlık versin, bir daha da hiç ayırmasın sizi inşallah. Siz iyi olun,gelin....

Hepinize çok teşekkür ederim. Aslında bir korkum da acaba anneannesine alışır da ona anne der mi sonradan? Tedavim için sık sık annemden yardım alıyorum gün içinde dahi.. Korkuyorum bu yüzden.

Şimdi İstanbul'dayım. İki gündür görüntülü arıyorum, sesimi sık sık duyuyor. Heyecanlanıyor gülüyor ama anneme daha çok alışırsa biterim sanırım.. :KK43:

Kıyamam...
Hiç düşünmeyin öyle.
Anneanne candır, o ayrı..
Ama annenin yerini hiç kimse alamaz. Aradaki o derin bağ, o mucizevi sevgi asla kopmazki...
Annesi sizsiniz Ali'nin:KK54:

Uzun Zaman sonra herkese merhaba..
Mide kanseri tedavisi görmeme rağmen çok şükür sağlıklı bir Bebek doğurdum. Oğlum Ali, 6 ay 8 günlük oldu bile. 3 ay emdi sadece daha sonra kendi memeyi almadı her şeyi denememize rağmen yalancı emzik dahi almıyor. Şuan ek gıda yiyor günde iki kere ve gece bir kere de formül süt içiyor.

Bebeğime kendim baktım. Annemin çok yardımı oldu, inkar edemem. Bebeğim anneme de çok alışkın. Ki zorluğu da kalmadı çok şükür düzenini oturttu şimdilik. Diş vs bozmazsa.

Şimdi benim tedavim için 10 günlük rehabilite merkezine yatmam gerekiyor ve doktorum kesinlikle bebeğe yaklaşamazsın diyor. İzmire taşındık bu arada. Yatacağım yer İstanbul'da. Oğlum annem ile kalacak..

Sizce beni unutur mu? 10 günün sonunda beni gördüğünde Nasıl davranmalıyım? Çok üzülüyorum çok yıprattım kendimi iki gündür. Tedavimi ertelesem midemdeki kanserli yaralar büyüyebilir, geriledi diye sevinirken ilerleyebilir... O yüzden girmeme ihtimalini düşünemiyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler..
Canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun....
Bebeğin seni unutmaz inan kii benim yegenim 8 ay ayrı kaldı ablamdan olan üstü bir durum vardı....
O bile unutmadı...
Sen lütfen moralini yüksek tut o lanet hastalığın baş düşmanı mutluluk ve stressiz yaşam biliyorsundur zaten...
Kendini şöyle motive ett daha çok küçük ve onunla çok çok daha uzun yıllar gecirmek için 10 gün gibi kısa bir ayrılık yaşaman gerekiyor...
İnşallah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Rabbim...
Ya Şafi adıyla sağlık versin size...

Mide kanseri tedavisi görmeme rağmen çok şükür sağlıklı bir Bebek doğurdum. Oğlum Ali, 6 ay 8 günlük oldu bile. 3 ay emdi sadece daha sonra kendi memeyi almadı her şeyi denememize rağmen yalancı emzik dahi almıyor. Şuan ek gıda yiyor günde iki kere ve gece bir kere de formül süt içiyor.

Bebeğime kendim baktım. Annemin çok yardımı oldu, inkar edemem. Bebeğim anneme de çok alışkın. Ki zorluğu da kalmadı çok şükür düzenini oturttu şimdilik. Diş vs bozmazsa.

Şimdi benim tedavim için 10 günlük rehabilite merkezine yatmam gerekiyor ve doktorum kesinlikle bebeğe yaklaşamazsın diyor. İzmire taşındık bu arada. Yatacağım yer İstanbul'da. Oğlum annem ile kalacak..

Sizce beni unutur mu? 10 günün sonunda beni gördüğünde Nasıl davranmalıyım? Çok üzülüyorum çok yıprattım kendimi iki gündür. Tedavimi ertelesem midemdeki kanserli yaralar büyüyebilir, geriledi diye sevinirken ilerleyebilir... O yüzden girmeme ihtimalini düşünemiyorum.

canım çooook geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun bebeğini hiç dert etme asla seni unutmaz senin kokunu bile tanıyor o annesi unutur mu hiç kendini üzme iyileş ki oğluşunla birlikte ol :)

kokunuzu biliyor nasıl unutsun :) henüz küçükken ayrı kalmanız avantaj, "annem nerede?" diye sorması daha üzücü olurdu. merak etmeyin on gün su gibi geçer inşallah.
size Allah'tan acil şifalar diliyorum. en kısa zamanda hastalığınızı yenersiniz inşallah. Allah evladınızla sizi birbirinize bağışlasın güzel günler görün :KK200:

Unutmaz annesi neden unutsun kokunu tanır.Benim oglum 4 aylıktı babası gitti 10 aylıktı geldi.babası olduğu halde kocaman attı kendini babasının kucağına.Unutmamış.Hem anne farklı sesini kokunu kalp atışını bile tanır.Tedavini ol sağlıkla dön evladına inşallah.Büyüdüğünde hem sana tedavi açısından da ayrılık içinde zor.Bebeginin psikoloji.için de zor olur.

Allahın izniyle unutmaz ama bence siz gitmeden önce oglunuzu bir iki saat bırakın ben gidip gelecem diye sonra 10 günlüğüne gittiğiniz de size inanır geleceginize allah Şafii ismiyle şifa versin size ve tüm hastalara

Rabbim tez zamsnda sifa versin oglunla hep saglikli guzel vakitler gecir.Hic merak etme ben halayim yegenim bebekken bile beni uzun sure gormese sonra hatirlayip seviniyordu hiç 10 gunde anneyi unuturmu.Hem sen ilk once tedavine odaklan anneannesine anne dese bile bunda uzulcek birsey yok boyle dusunme.Keske rabbim banada bebek verse anneme anne dese raziyim yeterki evlat kokusu koklamak nasip olsun.

Amin çok teşekkür ederim. Moral oldunuz.

Güvenli bağlanması için elimden geleni yaptım bu bağın kopmasından korktum aslında. Moral oldunuz çok teşekkürler..

Amin çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur.
Canım biz tam o aylarda babasından 13 gün kadar ayrı kalmıştık, karşılaştığında direk hatırladı babasını, kucağına attı kendisini , uzun süre bırakmadı. Ki sen nanesisin tabi ki unutmaz ...

Asla unutmaz hatta daha ck ozler hic aklina tuhaf dusunceler getirme 10 gun bsy degil onemli olan sagligin mide cokcabuk iylesen bir organdir 10 gunun ayri kalsan nolck bi omur gecirceksn

Beni anneannem büyüttü, ayrı şehirlerdeydik annemle. İlk üç yılım neredeyse tamamen anneannemle geçti. Ama akıl erince, annemi istemeye başladım. Ben anneannemin annemden bana daha iyi baktığını, beni daha hoş tuttuğunu bilmeme rağmen annemi özlüyordum. Müsterih olun. Tedaviniz başarıyla sonuçlanır da bir an önce evladınıza kavuşursunuz inşallah.

Şimdi İstanbul'dayım. İki gündür görüntülü arıyorum, sesimi sık sık duyuyor. Heyecanlanıyor gülüyor ama anneme daha çok alışırsa biterim sanırım.. :KK43:

canim uzulme.
iyiki anneniz var . en azindan bebeginiz annenize bağlanır . bir de size . yani bebeginiz annannnesini gorunce tamam ya beni terk etmemisler guvendeyim der. annenize baglanirsa bu da onun ilerdeki hiskeri icin onemli. duygusal yaklasmayin , kendinizi bosuna uzmeyin. kesinlikle annesini siz annannesini annanne bilir. ama ona da guvenir , korunmasi altinda hisseder. siz gekdikce ona sarilin ten temasi kurun.

Allah acil sifalar versin.

Allah şifa versin oğlunu büyütecek uzun ömür versin sana inşallah, oğlun seni asla unutmaz tedavini ol iyileş döndüğünde bebeğini hergün koynunda uyut tekrardan güvenli bağlanır sana kokunu alır, Allah yardımcın olsun

Acil şifalar dilerim.
Benim 17 aylık kızım bayramda 12 gün görmediği 8 aylık bakıcısını unutmayıp bakıcısını gördüğünde gülümseyerek cilveleşip oynamaya başladıysa ,sizin kuzunuz annesini hiç unutmaz.Özler,biraz hırçınlaşır döndüğünüzde az biraz homurdanır sonra gözlerinin içi güler.
Unutmayın 9 ayı içerde 6 ayı dışarda olmak üzere yavrunuz sizin sesinizi,kokunuzu ona olan sevginizi biliyor.

Back
X