- 18 Mart 2013
- 580
- 415
- 333
- Konu Sahibi utopikkafa
-
Kıyamam...Hepinize çok teşekkür ederim. Aslında bir korkum da acaba anneannesine alışır da ona anne der mi sonradan? Tedavim için sık sık annemden yardım alıyorum gün içinde dahi.. Korkuyorum bu yüzden.
Şimdi İstanbul'dayım. İki gündür görüntülü arıyorum, sesimi sık sık duyuyor. Heyecanlanıyor gülüyor ama anneme daha çok alışırsa biterim sanırım..
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
Canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun....Uzun Zaman sonra herkese merhaba..
Mide kanseri tedavisi görmeme rağmen çok şükür sağlıklı bir Bebek doğurdum. Oğlum Ali, 6 ay 8 günlük oldu bile. 3 ay emdi sadece daha sonra kendi memeyi almadı her şeyi denememize rağmen yalancı emzik dahi almıyor. Şuan ek gıda yiyor günde iki kere ve gece bir kere de formül süt içiyor.
Bebeğime kendim baktım. Annemin çok yardımı oldu, inkar edemem. Bebeğim anneme de çok alışkın. Ki zorluğu da kalmadı çok şükür düzenini oturttu şimdilik. Diş vs bozmazsa.
Şimdi benim tedavim için 10 günlük rehabilite merkezine yatmam gerekiyor ve doktorum kesinlikle bebeğe yaklaşamazsın diyor. İzmire taşındık bu arada. Yatacağım yer İstanbul'da. Oğlum annem ile kalacak..
Sizce beni unutur mu? 10 günün sonunda beni gördüğünde Nasıl davranmalıyım? Çok üzülüyorum çok yıprattım kendimi iki gündür. Tedavimi ertelesem midemdeki kanserli yaralar büyüyebilir, geriledi diye sevinirken ilerleyebilir... O yüzden girmeme ihtimalini düşünemiyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler..
canım çooook geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun bebeğini hiç dert etme asla seni unutmaz senin kokunu bile tanıyor o annesi unutur mu hiç kendini üzme iyileş ki oğluşunla birlikte ol :)Uzun Zaman sonra herkese merhaba..
Mide kanseri tedavisi görmeme rağmen çok şükür sağlıklı bir Bebek doğurdum. Oğlum Ali, 6 ay 8 günlük oldu bile. 3 ay emdi sadece daha sonra kendi memeyi almadı her şeyi denememize rağmen yalancı emzik dahi almıyor. Şuan ek gıda yiyor günde iki kere ve gece bir kere de formül süt içiyor.
Bebeğime kendim baktım. Annemin çok yardımı oldu, inkar edemem. Bebeğim anneme de çok alışkın. Ki zorluğu da kalmadı çok şükür düzenini oturttu şimdilik. Diş vs bozmazsa.
Şimdi benim tedavim için 10 günlük rehabilite merkezine yatmam gerekiyor ve doktorum kesinlikle bebeğe yaklaşamazsın diyor. İzmire taşındık bu arada. Yatacağım yer İstanbul'da. Oğlum annem ile kalacak..
Sizce beni unutur mu? 10 günün sonunda beni gördüğünde Nasıl davranmalıyım? Çok üzülüyorum çok yıprattım kendimi iki gündür. Tedavimi ertelesem midemdeki kanserli yaralar büyüyebilir, geriledi diye sevinirken ilerleyebilir... O yüzden girmeme ihtimalini düşünemiyorum.
Canım biz tam o aylarda babasından 13 gün kadar ayrı kalmıştık, karşılaştığında direk hatırladı babasını, kucağına attı kendisini , uzun süre bırakmadı. Ki sen nanesisin tabi ki unutmaz ...Amin çok teşekkür ederim. Moral oldunuz.
Güvenli bağlanması için elimden geleni yaptım bu bağın kopmasından korktum aslında. Moral oldunuz çok teşekkürler..
Amin çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur.
Asla unutmaz hatta daha ck ozler hic aklina tuhaf dusunceler getirme 10 gun bsy degil onemli olan sagligin mide cokcabuk iylesen bir organdir 10 gunun ayri kalsan nolck bi omur gecirceksnUzun Zaman sonra herkese merhaba..
canim uzulme.Hepinize çok teşekkür ederim. Aslında bir korkum da acaba anneannesine alışır da ona anne der mi sonradan? Tedavim için sık sık annemden yardım alıyorum gün içinde dahi.. Korkuyorum bu yüzden.
Şimdi İstanbul'dayım. İki gündür görüntülü arıyorum, sesimi sık sık duyuyor. Heyecanlanıyor gülüyor ama anneme daha çok alışırsa biterim sanırım..
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
Allah şifa versin oğlunu büyütecek uzun ömür versin sana inşallah, oğlun seni asla unutmaz tedavini ol iyileş döndüğünde bebeğini hergün koynunda uyut tekrardan güvenli bağlanır sana kokunu alır, Allah yardımcın olsunUzun Zaman sonra herkese merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?