Bebeğim beni unutur mu?

Amin çok teşekkür ederim desteğiniz için.

canım bebekler annesının kokusunu ve yuzunu asla unutmazlarmıs rahat rahat gıt gel Allah şifanı versın canım

Amin teşekkür ederim.

Bir anne olarak soyluyorum asla unutmaz.siz gelince yuzundeki heyacani. Sevinci gorunce anlicaksiniz demek istedigimi.gecmis olsun cnm.rabbim sifa wersin.tez zamanda iyiles insallah.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Amin çok teşekkürler.

Canım emin ol yavrun senin kokunu yüzünü unutmaz. Sakın bunları dert edip tedavini aksatma . Biran önce başla . Yavrun sevdiklerinle sana sağlıklı uzun yıllar temenni ediyorum. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim hepiniz moral oldunuz çok sağolun. :)

Unutmaz canim, hergun telefondan kameradan konusursunuz. Simdiki 10 gun ayrilik bir omur beraberlik getirecek insallah onun icin su anda sagligin cok daha onemli. Yavrun senin bi kuzu anasini unutmaz. Rabbim ya safi ismiyle sifa versin insallah

yok yok unutmaz 10 gün çok kısa bir süre. iş arkadaşım askere gitmişti 6 ay çocuk ilk gün tuhaf karşılamış 2. gün herşey düzene girmişti. önemli olan annesinin sağlıkla yanında olması.
acil şifalar diliyorum.

Ben kızımı alıp annelere geliyorum belki bir hafta belki daha fazla gormuyor babasını.bir haftanın sonunda onu gorunce kucağına atlıyor seviniyor.ki annesi olarak seni unutacak.hic dusunme öyle birşey.git tedavinin ol sağlıkla dön bebeğine.a llah şifa versin çok geçmiş olsun

rabbim seni evladının başından eksik etmesin. sizi birbirinizden ayırmasın bundan başka her sıkıntıya çözüm bulunur. anneanne dediğin anneyi doğuran kadın aynı derecede huzur verir hiç sorun olacağını sanmıyorum.
bebeğinin de seni unutma olasılığı dahi yok. inan döner dönmez üstüne atlar. aylarca bir beden olmuşsunuz kopmak kolay mı.
insanlar yıllarca görmüyorlar da analarını babalarını kan çekiyor 10 günden ne olur...

çok geçmiş olsun,
siz hiç bunları düşünmeyin, tedavinize yoğunlaşın, bebeğinizle daha nice güzel zamanınız olur dert etmeyin.
ve aklınızda bulunsun, her hatanın telafisi vardır, evet çocuğunuz için 20 gün anneden ayrı kalmak zor olacaktır, hiç bir pedagog önermez, ama hiç bir pedagog da bunun telafisi yoktur demez, siz döndüğünüzde gücünüzü kazandığınız zaman bolca vakit geçirirsiniz, unutulur gider bu zor günler.

hem annenize bırakacağınız için de çok şanslısınız, hiç hiç üzülmeyin.

Kızım 2.5 yaşındayken babası 7 günlüğüne şehir dışına gitti. Havaalanina birlikte gittik karşılamaya, babası arabanın kapısını açıp, yanına oturdu. Önce tepki vermedi, sonra yemeğe gittik durmadan. Kucağında yedi yemeğini. Yani o sürenin farkında bile değildi o yaşta olmasına rağmen. Yokken de iki kez baba nerde diye sordu, gelecek dedim. Hiç ustelemedi:)

Her şeyden önce geçmiş olsun.Evlat anne kokusu asla unutmaz.Allah tarafından özel manevi bir bağ vardır.Hani insan yıllarca başka ellerde büyür kocaman insan olur da,annesiyle karşılaştığında,bilmese bile kan çeker olayı vardır.Hissyat gelir.10 günde hiç bir şey olmaz.Evladınla kaliteli zaman için tedavini ol iyileşmeye bak.Moralsizlik iyileşmeni geriletir.Allah sana bu kötü zamanlarda ne kadar güzel bir mucize yaşama sebebi vermiş.Hem emin ellerde annenin yanında.Telefonu kulağına getiririler bebeğin konuşursun sesini duyar.Sana ait bir giysiyi verirler eline kokunu alır.

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de 14 aylık bir kızım var işim gereği 4 aylıkken iş başı yaptım ve yılda en az 3-4 kez bir hafta süren iş seyahatlerine çıkıyorum. Çocuğum 4-5 aylıkken o doğduktan sonraki ilk seyahatime çıktım gitmeeden benim de endişelerim var dı ama şükür ben dönene kadar ne annesini ne de memeyi unutmamıştı. Yavrularımız bizi kokumuzdan tanır. Hiç endişen olmasın sen tedavine bak. Ona bakabilmen için sağlığının da iyi olması lazım canım. İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur bebeğini doya doya büyütürsün.

Anne ile bebegi arasinda olaganustu bir bag vardir. Aylar sonra gorseniz de sizin annesi oldugunuzu bilecektir. Suan herseyden onemli olan sey sagliginiz. Rabbim sizi evladiniza bagislasin.

öncelikle geçmiş olsun belki saçma gelcek ama vidyo hazırla kendi yüzün ve sesin mızmmızlarsa vidyoyu izletirler diye düşündüm

Unuturmu hic anne kokusunu bi bebek?
Artik 6 ay olmus bilincli etrafindan. Videolar cekin bence her gun. Sesinizi duyunca heycanlanicaktir.

unutmaz tabi ki. annesisiniz siz onun. daha minnakmış ta zaten veee en büyük şansınız anneniz yanında. siz hiç merak edip kendinizi strese sokmayın. 10 gün sonra nasıl yaklaşmanız gerektiği konusunda uzman arkadaşlar yardımcı olacaktır size ama siz sağlıklı sıhhatli olacaksınız ki yavrunuza bakabilesiniz. daha uzuuuun yıllar var önünüzde sapa sağlam yanında durmalısınız. Allah şifanızı versin, sevgiler.

Öncelikle çok geçmiş olsun, bebeklerin aklı ermez diyebiliriz ama bence bebekler bizden daha akıllı :) Anne kokusu nasil unutulabilir ki?? Hıç korkunuz olmasin 10 gün uzun bir süre değil, bence unutmayacaktır.. Güzelce tedavinizi olup oğluşunuzun yanına dönün.. Tekrardan geçmiş olsun..

Giderken onunla konuş ne anlar diye düşünme ciddi ciddi konuş aranızdaki elektrikten o haklı bir sebeple ayrı kalacağınızı bilecektir. Oradayken de imkan varsa görüntülü konuşma yapın günlük. Geçmiş olsun hiç görmemiş gibi olursun umarım.

Senin kokun ile diğer insanların kokusu bebegine göre farklı o yüzden 10 günde gitsen 1 ayda gitsen unutmaz.youtube de bile aslan kaplanlar minikken kendilerine bakan bakicilarini tanıyıp kucakladiklarini seyrettim ben hayvan bile kendisine annelik edeni taniyabiliyorsa biz insanlar daha zeki yaratiklariz. Sadece biraz ilk görüşte miziklayabilir oda ozlediginin nazı kaprisidir.Şimdi 10-20 gun ayrı kalmak mi yoksa tedavin kötüye giderse daha uzun süre mi? Bebegin için tedaviydeyken mutlu olduğunuz anıları göz önüne getirirsen mutlu olursun gulumsersin .Bende 2 çocuk annesiyim seni anlayabiliyorum ama once kendin .sen mutlu ve sağlıklı olursan bebeginde mutlu olur sakin unutma.Bebegin ve kendin icin iyilesmeye bak.

tabiki unutmaz. ben buyuk kizimida küçük kizimida tatillerde temiz hava alsinlar diye ananelerine gonderiyorum. unutmak ne kelime daha da bağlanıyorlar bana.
senin ona en buyuk armaganin iyileşmek. sagligina bak grrisini düşünme. bebegin emanet olacagi icin ananesi daha iyi bakacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…