- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Bigaripyolcu
-
Kesenin içinde bebek göründü mü peki ? Eğer bebek varsa iyi durum bence. Bende hiç bebek görünmedi mesela hcg ve kese büyümesi oluyordu hemde bende anlamadım bir şey. Ama mesela bir arkadaşımda kese bozuktu şekil olarak alacaklardı sonra bebek oluşmuş içinde. Doktor bebek oluştuysa sıkıntı yok kesenin bir önemi kalmadı demiş. Okuduğum araştırmalara göre her kadının hamileliğş ve hcg değerleri kendine özel diyor. Doktor bir şey demedi mi?
Banada öyle dediler cumadan beri bekliyorum ama ne bir kanama var ne ağrım sadece bazen adet olacakmış gibi ağrı oluyor o kadar. Yarın alacaklar işte. İlk bebek mi olacak ?Benim daha once de dusugum oldu 6bindi hcg canm.smdi ona bile cikamadm.kese daha1cm olmamisti bebek o zaman gorunuyor sanirim.smdi kendiliginden dusmesini beklicekmisiz son karar bu yonde.eger 3 4 gunde dusmezse kurtaj olcam
Banada öyle dediler cumadan beri bekliyorum ama ne bir kanama var ne ağrım sadece bazen adet olacakmış gibi ağrı oluyor o kadar. Yarın alacaklar işte. İlk bebek mi olacak ?
Çok üzüldüm ya... ama düşün bebek sağlıksızsa hem ona hem ailesine büyük üzüntü, eğer sağlıksız doğacaksa. Bak etrafımızda binlerce örnek var. Acını anlıyorum ama belki biraz bu tarafından bakabilirsen daha kolay atlatabilirsin canım
Bende aynı şeyleri yaşadım.rahimde perde çktı amelyat oldum şimdi.
Sıkma canını kısmet napalım illaki bir gün bizimde olur. Hem bak daha belli değil bir şey belki düzelir ne belli ki ? Doktorlarında üstünde bir güç var. Ben yarın kürtaj olacağım ama hala sanki yarın bir mucize olacakmış gibi geliyor.2.gebeligim ama ikisi de dusuk olmus olcak iste.kismet...
Sıkma canını kısmet napalım illaki bir gün bizimde olur. Hem bak daha belli değil bir şey belki düzelir ne belli ki ? Doktorlarında üstünde bir güç var. Ben yarın kürtaj olacağım ama hala sanki yarın bir mucize olacakmış gibi geliyor.
Neden vermediker bana verecekler oda enteresan bir Arkadaş daha yazmış ona da vermemişler. Canilik biraz sanki.Orasi oyle canm o ufacik umit bitmiyor ama ben kendimi hazirladm artk yokmus gibi davraniyorum.umarm agrisiz sizisiz olur diyorum artk.oncekinde dusuk basladigi halde beni kurtaja aldilar inan gunahlarima kefaret olmustur insaallah yoksa cekilir aci degil canlı canlı olacak is degil kurtaj.olsen ondan iyi anestezi vermediler.sen kesinlikle uyutulmadan yaptirma kesinlikleee
Ben de 1 buçuk sene denedim rahim filminde tüplerde tıkanıklık çıktı. Laparoskopiyle histereskopi ameliyatı oldum kasımda perde de varmış almışlar. Ameliyattan bir buçuk ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. Peki sen düşüğü ameliyattan sonra mı yaşadın önce mi canım? Bu benim için önemli. Ben ameliyattan önce hiç kalamamıştım hamilePeki perde oldugunu nasi anladilar.benim bildigim o tur durumlar ultrasyonda belli ediyor kendini ?
Neden vermediker bana verecekler oda enteresan bir Arkadaş daha yazmış ona da vermemişler. Canilik biraz sanki.
Ben de 1 buçuk sene denedim rahim filminde tüplerde tıkanıklık çıktı. Laparoskopiyle histereskopi ameliyatı oldum kasımda perde de varmış almışlar. Ameliyattan bir buçuk ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. Peki sen düşüğü ameliyattan sonra mı yaşadın önce mi canım? Bu benim için önemli. Ben ameliyattan önce hiç kalamamıştım hamile
Allah allah özelde mi yaptılar ?Canm dogum yapsam bu kadar kotu olmazdm en azindan kucagima bebegim gelirdi.yasayanlar da dogumdan beter diyorlar.duyan sok oluyor zaten anestezisiz kurtaj olduguma.aman canm uyutsunlar aynen yoksa buyuk bi travma daha yasiyor insan
Allah allah özelde mi yaptılar ?
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Bende birazdan gideceğim dua et bana.Yok canm ne ozeli.devlet var burda sadece zor yetistim devlete.aslinda dusuk baslamsti ztn kurtaja gerek yktu smdiki aklim olsa karsi cikardm alelacele aldilar iste
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Bende birazdan gideceğim dua et bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?