bebegim benimle kalicak mi

Hala bekliyorum canm.evde dusuk yapmayi bekliyorum.olmadi 3 gun sonra hastaneye gidip degerlere bakilcak durum ayniysa kurtaj olcam.sonuc belli acisiz olur her yonden insaallah
Canım benım ne dıyeyım Allah hayırlısını en ıyısını bılır. Uzulme dıcem ama cok anlamsız bılıyorum. En yakın zamanda saglıklı gebelıgın olur ınsallah.

Allah yardimcin olsun canim.insaallah hayirlisi olur hakkında.yazacak durumun olunca haberdar et nasi oldugunu hemencecik iyiles insaallah
Canım toparladım sayılır tabiki. Ağrılarım var saat 4 gibi gerçekleşti doktor emin olabilmek adına o ultrason bu ultrason baktırıp durdu açlıkla işkenceye döndü. Bayıltıldığım için bir şey hissetmedim fakat ayılırken duyduğum acı dünyaya bedeldi. Velhasıl kelam 6+6 da bitti maceramız. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere inşallah. Sen nasılsın ?

Canım naptın merak ettim seni
Durum yazdığım gibi bebek tamamen yok olmuş canım kese aşağıya inmiş ve inanılmaz bozuktu ben bile şaşırdım. Yapacak bir şey yoktu alındı. Bende hafif ağrıları saymazsak iyiyim çok şükür. Rabbim hepinizden razı olsun.

Gecmis olsun canim Allah bi daha yasatmasin..bundan sonraki en kisa zamanda saglikli olsun insaallah ikimizin de.sira bende bakalim korkuyla bekliyorum.ayilirken neden aci cektin canim

Gecmis olsun canim Allah bi daha yasatmasin..bundan sonraki en kisa zamanda saglikli olsun insaallah ikimizin de.sira bende bakalim korkuyla bekliyorum.ayilirken neden aci cektin canim
İnan bende bilmiyorum sanırım doktor ağrı kesiciyi yukarı çıkınca yapın demiş onlara hemşireler de unutmuş sağolsunlar bir yarım saat kıvrandım, sonra doktorum geldi kontrole dedm çok ağrım var yapmadılar mı hemen yaptırayım dedi. Tabi ilaç etki edene kadar ben bir saatten fazla müthiş bir acı duydum. Senin dediğin aklıma geldi. Sağol canım teşekkür ediyorum. Sen bir daha gittin mi doktora?

Yok canm yarin gitcez artk hala dusuk yapmazsam yarina kadar.yarin degerlere bakilcak hala ayniysa kurtaj olcam sen atlattin ben de kolayca atlatirim insaallah.ben kurtaj esnasinda ciglik cigligaydim hic oyle aci yasamamistm kabus gibiydi.ama sonrasnda aci yasamadm gerci igneler vurdular uyuttular falan ondandr ben on dk uyudum sanirken bikac saat uyumusum.onu kurtajda verselerms keske

Doğrudur canım keşke. Sanırım bir kaç gün bu ağrıyı çekicem. İnşallah düzelir hayırlı bir gebelik olur. Ben şimdi uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum gözüm korktu desem yeridir.

Valla bisi degismiyor desem? Ben onceki dusugumden bir yil sonra gebe kaldm canm sonuc yine ayni.olacagi varsa oluyor ama psikolojik olarak iyi geliyor o surec.zaten bedenimizin de biraz toparlanmasi lazim.insaallah bundan sonraki saglikli olur tamamina erer canim

Arkadaşlar üzülmeyin nolur ya umutsuz olmayın hemen tekrar deneyin hayırlısı böyleymiş hepiniz için diyorum pozitif düşünün iyi olsun hiç üzülmeyin.

Sagol canim benim..cok zor surecler ama basa gelen cekiliyor Allah dayanabilecegimz kadar yuk veriyor.bakalm saglikli bebislerimiz olur insaallah bizim de

Üzülmemek elde olmuyor ama hayat devam ediyor Nasip yani Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım benim hepimiz için.

Tabi canım hayat devam ediyor durmak yok yola devam etrafınızdaki örneklere bakın en zoru bile kucağına yavrusunu alıyor kaç sene sonra olursa olsun

canım ne yaptın doktora gittin mi merak ettim seni?

Canimm bi mucize oldu...sali gunu dusuk olsun kurtaja kalmayim diye ugrastim kanama basladi sali aksamnda adet sancilari cektim.dunde dedm doktora bi gidelim hcg ye bakip ultrasyondan bakalim ne durumda.gittik doktor bakti bakti bide alttan bakiyim dedi sesi acti bebegin kalp atimini duyduk...sevincten ilk defa agladim.bugun sabah kurtaj olcaktim normalde.ama malesef hcg daha da dusmus.bu sekilde giderse sonu ne olur bilemiyoruz.tevekkul ettik her sey Allah tan.ilk defa kalp atimi duydum karnimda.otekinde onu bile duyamamistm...smdide kanama olmasn diye ugrasiyoruz dun yatis yaptilar hastaneye bugun kanama durunca evde dinlen dediler ciktik insaallah baslamaz tekrar ama kismet tabiki.her an her sey olabilir.hcg duserek nereye kadar gider bilmiyorum

okurken gözlerim doldu, Rabbim inşallah kucağını bu defa boş bırakmaz sağlıklı bir gebelikle sağlıklı bir bebek dünyaya getiirsin. peki düşük olması tehlikelimiymiş her kadının değeri kendine özgüdür diyorlar risk var mı inşallah olmaz bir şey kendim gibi sevindim. Ben hala ağrı çekiyorum. cumartesi kontrolüm var korkuyorum birşeyler unuttular diye.

Gecmis olsun Ne zaman kürtaj oldunuz ağrı çokmu fazla yani normal adet ağrısı gibimi kanaman geçtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…