bebegim benimle kalicak mi

Sayfaları tek tek okurken hep içimden bence yaşıyor bebek diye dusundum nedense inşallah sağlıklıdır bebeğin değerin düşmez yükselir Allah büyük inşallah hakkında hayırlısı olur sağ sağlim kucağına alırsın bebegini

Allah razi olsun canim sen de insaallah oncelikle kendin sagliga kavusur sonra Allaha tevekkul ederek saglikli bir gebelik gecirirsin bebeginle birlikte.suanda agrilarinin devam etmesi normal benim bi hafta agrimisti usutmusum gibi ama tabiki kontrole git icin temizlenms mi parca kalms mi baksinlar.bir sey unutmuslar mi derken bez gibi bisiden mi bahsediyorsun.oyleyse bunda bez falan kullanmadklari icin unutacaklari bisi yoktur korkma.

Benim durumum tabiki kritik hcg dusuklugunu onlarca doktora sorduk hepsi o degere kalp atimi nasi aldiniz diyor.hcg gttkce duserse her turlu risk var tabiki.kese de kucuk normalden.geriden geliyor.her seyin hayirlisi canim bundan sonra basimiza ne gelirse eyvAllah.bana dunki mutlulugu yasatti ya Rabbim..olmayacak sey yokmus dedim

Aminn canim Allah razi olsun.dusmedi sıkı sıkı tutundu kac gundur ilaclaro kesti doktorlar dusuk yapaym diye.dikkat etmedm dusuk yapayim diye ugrastm kurtaj olmayim diye ama o tutundu.bazi bebeklern daha gec atarmis kalbi.bide oyle olsaydi bi gun daha gec atsaydi bebegim yoktu smdi almislardi onu gelisimi durdu diye.kismeti varmis.dogar mi ne olur bilmiyorum ama bu bana cok guzel ders oldu Allahtan umitt kesilmezz ol der ve her sey olur.ol demediyse daha iyisi olacagi icindir. M mavikalp canim arkadasim Allahtan umit kesilmez ben inaniyorum en kisa zamanda senin de guzel haberlerini alicaz.ama once kendini toparla annecik sen saglikli ol ki gelecek bebisin kendine saglam bi yer bulup yerlessin

yok bez falan değil canım parça falan unutabiliyorlarmış ya ondan korkuyorum. Allah razı olsun senden de inşallah sağlıkla devam eder. işte biz aciz kullarız minicik şeylerle bile mutlu oluyoruz bende hamile kalabildim ya ona şükrediyorum kaç gündür :)

inşallah canım bende biraz kendimi toparlayım yeniden deneyeceğim yaza doğru bakalım kısmet :) çok sevindim senin adına gerçekten :)

Ilac vermislerdir o o ise yariyor iste canim icini temizler Allahin izniyle o hap.aynen ben bir yil gebe kalamadim onceki dusugumden sonra acayip kafama taktm nolduki tupler mi tikandi kist mi oldu su mu bu mu her ay bi dert buluyordum kendime.sukur gebe kalabiliyoruz saglikli bebek olsun da Allah beteriyle sinamasin.

amin canım amin aynen çok şükür :)

inşallah canım bende biraz kendimi toparlayım yeniden deneyeceğim yaza doğru bakalım kısmet :) çok sevindim senin adına gerçekten :)

Sagol canm Allah gonlune gore versin insaallah.benim de nolacagi belli degil işte durum cok ic acici degil ama bu bile bizi mutlu etti gerisi kismet veren Allah alan Allah aciziz gercekten bizler

İlk 10 gün agri kesicini agrin olmasa bile almayi unutma gecmis olsun..

İlk 10 gün agri kesicini agrin olmasa bile almayi unutma gecmis olsun..
teşekkür ediyorum ben ağrı kesiciyi çok düzenli kullanmadım acaba ondan mı :/ migrenim olduğu için ağrı kesicileri düzenli kullandığımda bu defa migren atağında etki etmiyor ama bu defalık düzenli olarak kullanayım en iyisi

Sagol canm Allah gonlune gore versin insaallah.benim de nolacagi belli degil işte durum cok ic acici degil ama bu bile bizi mutlu etti gerisi kismet veren Allah alan Allah aciziz gercekten bizler
inşallah düzelir güzel günler görürsünüz mutlaka haberdar et bir sonraki doktora gitmenden sonra :)

Bende kullanmamiştim sonra gece bir agri,sanci tuttu acillik oldum .doktorun ilk sordugu şey agri kesiciyi içiyor musun dedi bende kürtajdan sonra ilk gün içtim sonra ağrim olmayinca kestim demiştim .aferin sana demişti o yuzden önemli canim .

Teşekkür ediyorum bu bilgi için benim doktorum bana düzenli kullan falan demedi. Bende dediğim gibi içmedim benimde ilk gün kullandım ağrım bitti diye içmedim bugün çok kötü ağrı oldu ve kanamam tekrar başladı ilacı içtimde rahatladım. Allah razı olsun. Bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Teşekkürler canım:) sen de tez zmaanda bu sefer saglikli bir şekilde hamile kalirsin.

Kizlar ben dusuk yapiyorum sanirim.asiri kanamam var dua edin hayirlisi olsun kolay olsun

Maceramin nasil bittiğini merak edenlere...kotu sonla bitti.bugun kurtaj oldum.bebegimin kalp atisi durmus.bir haftadan fazladir kanamam vardi zaten en sonunda adet kanamasina donustu.agrilara dayanamadm geldk kurtaja aldilar.Allah bir daha yasatmaz insaallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder bize de.hcg kese gelisimini etkiliyor her ne kadar bebek buyuse de kese cok yavas buyuyordu.bize keseyi gordukten sonra hcgyi onemsemeyin dediler ama sanirim onemliydi...her sey Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…