- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi Bigaripyolcu
-
Maceramin nasil bittiğini merak edenlere...kotu sonla bitti.bugun kurtaj oldum.bebegimin kalp atisi durmus.bir haftadan fazladir kanamam vardi zaten en sonunda adet kanamasina donustu.agrilara dayanamadm geldk kurtaja aldilar.Allah bir daha yasatmaz insaallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder bize de.hcg kese gelisimini etkiliyor her ne kadar bebek buyuse de kese cok yavas buyuyordu.bize keseyi gordukten sonra hcgyi onemsemeyin dediler ama sanirim onemliydi...her sey Allah tan
Çok üzüldüm canım, hayırlısı olsun. Dediğin gibi hcg çok önemli yaaMaceramin nasil bittiğini merak edenlere...kotu sonla bitti.bugun kurtaj oldum.bebegimin kalp atisi durmus.bir haftadan fazladir kanamam vardi zaten en sonunda adet kanamasina donustu.agrilara dayanamadm geldk kurtaja aldilar.Allah bir daha yasatmaz insaallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder bize de.hcg kese gelisimini etkiliyor her ne kadar bebek buyuse de kese cok yavas buyuyordu.bize keseyi gordukten sonra hcgyi onemsemeyin dediler ama sanirim onemliydi...her sey Allah tan
Böyle düşünmen bile mükemmel canım bnm Rabbimize yönelicez
Çok üzüldüm canım, hayırlısı olsun. Dediğin gibi hcg çok önemli yaa
Yeni okudum inan o kadar umut verici ilerleyerek okudum ki dedim mucize bu. Sonrasinda uzucu hemde cok. Allah her seyde bir hayri verir inancina tutnmaya calisiyorsun belli ve cokta iyi yapiyorsun. Ben gecen yil ocak ayinca 8. Haftalik bebegimin kalbi durmasiyla kurtaj oldum. Simdi yine hamileyim. Cok zor sinavlardan geciyorum omuzlarimda bambaska bir yuk tasiyorum. Herkesin sinavi ayri. Allah tez zamanda kucağını doldursun hayirlisiyla. Cok yakin bir arkadasimin yasadiklarini animsadim yasadiklarinda ve uzuldum. Gece vakti dua etmek en guzeli. Her karanligin sonunda aydinligi gosteren Allah a hamd olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?