kızlar batım 2 kasım bu ay sık ilişkim oldu gögüslerim fora nerdeyse adeime 20 gün kaladan beri..(3,4 gün önce başlamadı yani)
az önce es yaptım sabah idrarını beklemedim meraktannş,imdi şöyle oldu fotoda çıkmadı maaleseff..bundan önceki aylarda bisürü test yapmışım control kısmı malum koyu kırmızı test kısmı hep karbeyaz..az önceki estimde test kısmındaki çizgiyi gördüm yani çizginin yeri belli oldu ama renk hiç yok sadece çokk silik bi çizgi şeklii ay bilemewdimki yoksa minik mercimeğim benimlemi. .bu saatin idrarı diyemi belli oladı umut varmı kızlarrrrrrrr bi el atın banaaaaa hayırlkı akşamlarrr canlarrrr.....:26::26:
Adet gunume 4 gun kala yaptigim testte senin gibi silik cizgi vardi ertesi gun bi daha yaptim aynisi sonuc.mercemegim 24+3 gunluk:)ay hadi insallah darisi sanadirda mujde duyariz.
Yaaaa:2:üzüldüm yaaa pembe deill galiba dk sıda geçti artıkk geçersizz..bi tane aldım bide off yarın artık bidaa
ama silik pembe değilse sayılmıyor
silik gri ise o kendi şeridi zaten
ben öyle biliorum
ayyy maşaallahh yer onu teyzesiiiiiiii öper mis yanaklarını allah bağışladın canım..bende adetime 3 gün kala test yapmıştım. silik pembe değildi benimki. böle gölge gibi gri bişiydi. belli belirsizdi. hayal görüyorum sanmıştım. sabah tekrarladım gene aynı gölge gibiydi. kan testi yaptırdım pozitifti
şimdi yaramaz oğluşum yanı başımda uyuyorAllah ayırmasın
ahh canım çektim ama gözümün gördüğünü benim geri kalmiş pixel kameram görmedii..o yüzden tarif ettimmfotosunu koysana
istemezmiyizz kuzumm artık işimi gücümüde planladım sayılır kpss ye hazırlanıyorum artık bebeciğimize kavuşalım yaa yeni evliyiz ama uzun yıllardır eşimle birlijteydik o yzden artık beklemek istemiyozz bakalım allahıma dua ediyorum en hayırlı zamanda sağlıklı tatlı kurabiyemizi istiyoruz bakalımbence hamilesin. inş öyledir. tabi istiosan :)
silik pembe çıksa şimdiye hopluyo olurdumm çok umutlanırdım..tereddütte kalmam aynı test markasını geçen ay 2 defa kullandım tık yoktu hemde batımın gününde vs denedim şimdi böyle bişi görünce ne bilim umut işte
ahh güzelim saolll mutlu oluyorumm böyle yorumlara inşaallahh yaaa ya test te yok evde fazla sabah nası yapıcam ayy dur kociye söyliyimde nöbetçi eczaneyemi gitsek sabah ilk idrara yapardımmbenim ki hayali bi çizgiydi çoooook belirsiz hamileydim bence hamilesin :)
silik pembe çıksa şimdiye hopluyo olurdumm çok umutlanırdım..tereddütte kalmam aynı test markasını geçen ay 2 defa kullandım tık yoktu hemde batımın gününde vs denedim şimdi böyle bişi görünce ne bilim umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?