çok saolun allah razı olsun ...insan hemen değişiyoo acıktım yemeyecektim ama bu sefer dirençli olayım diye şuan yemek hazırlıyorum hep bölemi olacak hep onu daha çok sevicem galibaa
inşaallah canım allah sağlıklı hayırlı olmasını nasip etsin bahtıda güzel olsun inşaallah..Her geçeng ün sevgi büyüyor.
Ben de anlayamıyorum nasıl olduğunu.
Mesela kızım doğdunda daha büyük birsevgi yok zannediyordum.
Şu anda bakıyorum hayır o zaman bu kadar değildi. Daha çok daha çok seviyorum.
İkinci çocuğum oldu.
Nasıl başka bir çocuğu severim diyordum.
Çok tuhaf ikisini de eşit ikisini de her geçen gün daha büyüyen bir sevgiyle aşkla seviyorum.
Bu kadar büyük bir sevgi yüreğime nasıl sığıyor şaşırıyorum.
Hemen doktorunuza gidin.
Floik asit başladınız mı bilmiyorum önemli çünkü.
Bi de çok önemli tavsiye hamileliğiniz boyunca mutlaka bol bol balık özellikle de som yiyin. Yemeye çalışın.
saol canım netleşince bende takvim oluşturucamm hihiiiiii daha mercimek kadarmıdır kiiiallah tamamına erdirsin...
çok sevindim...
çok güzel bi heyecan gerçekten....
saol canım netleşince bende takvim oluşturucamm hihiiiiii daha mercimek kadarmıdır kiii
evet daha çok küçük...
ultrasonda belli olacak zaten kaç haftalık olduğu o zaman takvimini oluşturursun..
çok çabuk geçiyo zaman..
ilk pozitifi gördüğüm gün dün gibi...
7 ay olmuş farkına bile varmadan...
çok güzel zamanlar keyfini çıkar..
kızlar batım 2 kasım bu ay sık ilişkim oldu gögüslerim fora nerdeyse adeime 20 gün kaladan beri..(3,4 gün önce başlamadı yani)
az önce es yaptım sabah idrarını beklemedim meraktannş,imdi şöyle oldu fotoda çıkmadı maaleseff..bundan önceki aylarda bisürü test yapmışım control kısmı malum koyu kırmızı test kısmı hep karbeyaz..az önceki estimde test kısmındaki çizgiyi gördüm yani çizginin yeri belli oldu ama renk hiç yok sadece çokk silik bi çizgi şeklii ay bilemewdimki yoksa minik mercimeğim benimlemi. .bu saatin idrarı diyemi belli oladı umut varmı kızlarrrrrrrr bi el atın banaaaaa hayırlkı akşamlarrr canlarrrr.....:26::26:
canım 25 , eşimde 28 yeni evliyiz ama 8 yılın ardından evlendik (maşaallahhh ve şükürler olsun)bu kadar istiyorsun inşallah hamilesindir.
yeni evliymişsin merak ettim kaç yaşındasın?
çok istekli gördüm de seni çocuk konusunda.
Allah gönlüne göre versin.
ayy tamda kpp dershanesine başladım miniğim yoldaşmı olacak bana yani..beraber gider geliriz ..komik olcek hee hamile hamile sınıfta amaninnnn...
Eki Görüntüle 844523 kızlarrrrr koşun gelin foto koydummmm ayyyyy minikkkk gelmiş galibaaaaaaaa geberecem heyecandan
foto ekledim 4.sayfada :)benimde adetim gecikmesine ragmen ilk testte cok silik belli belirsizdi cizgi....1 hafta sonra tekrar yaptım yaptım artık gayet belirgindi...ama insanin icine doguyor yaa... sen ne hıssedıyorsun?
allah razı olsun canım ..aminnn...Miniğin gelmiş hayırlı olsun.
Senin adına çok sevindim.
Sağlıklı bir 9 ay geçirmeni dilerim.
canım şöyle söyliyim ilk ay deneyemedik sadece mantar sistit vs oldum felaketti..sonra hiç korunmadık evet çoğu zaman hep yattım idrara geç gittim banyo geç aldım bacaklarımı kaldırdım vs.. ama asıl bu ay çok sık ilişki yaşadık(kudurdukmu nedircanım merhaba
bebeğin hayırlı olsun.Bizler içinde dua et.Birkaç soru sormak istiyorum sana.Kaçıncı deneme ayınızdı? Ve öyle kalkmadan yatmak falan gibi özel şeyler yaptın mı yoksa akışına mı bırakmıştınız?Cevaplarsan sevinirim.
allah razı olsun güzelllller güzeli anniş.. seni amanin bide iki tane bıcırık heee maşaallah yaaaaa hayırlı doğumlarrr canımmmmmPilin hamile pilin hamile:)massaallahhhh.rabbim kucaginda gormeyi nasip etsin pilinnnnnn.bol bol dinlen bunun keyfini cikar ben simfi koca gobis oldum ama halimden pek memnunum.hele ki iki kiz annesi olucam diye havalardayim:) seninde allah gonlune gore versin insallahhhhh.
akşamki silik çizgi muhabbetini biliyo zaten umutlandı canımın içi ama bunu bilmiyooo..içerde uyuyoo şimdi uyanacak ayıksın falan öyle söyliyimmm ya sevincinden delirir..başımı yidi bebiş diyeeegelmiş kuzun Allah' ın izniyle
Hayırlı olsun canımm
Eeee eşine söyledin mi ne yaptı
çok heyecan verici duygular :)
Allah' ım sağ salim kucağında görmeni nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?