Bebeğim benimlemi

çok saolun allah razı olsun ...insan hemen değişiyoo acıktım yemeyecektim ama bu sefer dirençli olayım diye şuan yemek hazırlıyorum hep bölemi olacak hep onu daha çok sevicem galibaa

Her geçeng ün sevgi büyüyor.
Ben de anlayamıyorum nasıl olduğunu.
Mesela kızım doğdunda daha büyük birsevgi yok zannediyordum.
Şu anda bakıyorum hayır o zaman bu kadar değildi. Daha çok daha çok seviyorum.
İkinci çocuğum oldu.
Nasıl başka bir çocuğu severim diyordum.
Çok tuhaf ikisini de eşit ikisini de her geçen gün daha büyüyen bir sevgiyle aşkla seviyorum.
Bu kadar büyük bir sevgi yüreğime nasıl sığıyor şaşırıyorum.
Hemen doktorunuza gidin.
Floik asit başladınız mı bilmiyorum önemli çünkü.
Bi de çok önemli tavsiye hamileliğiniz boyunca mutlaka bol bol balık özellikle de som yiyin. Yemeye çalışın.

çok sevindim. kan testi de yaptır. tam emin ol

Son düzenleme:
inşaallah canım allah sağlıklı hayırlı olmasını nasip etsin bahtıda güzel olsun inşaallah..
balık çokk sverim zaten
ceviz yicem diye biliyorum
folik asit 3 4 aydır kullanıyorum zaten devam yani
kalsiyum gerek sütten nefret ederim artık idare ederim yoğurt vs ekmek çok az faydalı şeylerr çokk
bakalım daha kesinde değil don biçiyoruz ama
:26:

allah tamamına erdirsin...
çok sevindim...
çok güzel bi heyecan gerçekten....

basıcam şimdii çığlığıııııııııı

saol canım netleşince bende takvim oluşturucamm hihiiiiii daha mercimek kadarmıdır kiii

evet daha çok küçük...
ultrasonda belli olacak zaten kaç haftalık olduğu o zaman takvimini oluşturursun..
çok çabuk geçiyo zaman..
ilk pozitifi gördüğüm gün dün gibi...
7 ay olmuş farkına bile varmadan...
çok güzel zamanlar keyfini çıkar..

ayy tamda kpp dershanesine başladım miniğim yoldaşmı olacak bana yani..beraber gider geliriz ..komik olcek hee hamile hamile sınıfta amaninnnn...

benimde adetim gecikmesine ragmen ilk testte cok silik belli belirsizdi cizgi....1 hafta sonra tekrar yaptım yaptım artık gayet belirgindi...ama insanin icine doguyor yaa... sen ne hıssedıyorsun?

bu kadar istiyorsun inşallah hamilesindir.

yeni evliymişsin merak ettim kaç yaşındasın?

çok istekli gördüm de seni çocuk konusunda.

Allah gönlüne göre versin.

bu kadar istiyorsun inşallah hamilesindir.

yeni evliymişsin merak ettim kaç yaşındasın?

çok istekli gördüm de seni çocuk konusunda.

Allah gönlüne göre versin.
canım 25 , eşimde 28 yeni evliyiz ama 8 yılın ardından evlendik (maşaallahhh ve şükürler olsun)
ben işe girmeyi beklicektim ama sonra fikrim değişti kpss ye hazırlanmak istedim temelimde iyi allah izin verirde kazanırsam daha iyi şartlaarda çalışırım diye düşünüyorum (benim işim özel sektörde biraz zor tehlikeli)
bende kpss dersanesine yazıldım sınav 2014 eylülde yani beklesek zaman kaybı
bebişide istiyorduk hiç korunmadık anlayacağın hevesimiz ondan

ayy tamda kpp dershanesine başladım miniğim yoldaşmı olacak bana yani..beraber gider geliriz ..komik olcek hee hamile hamile sınıfta amaninnnn...

canım merhaba

bebeğin hayırlı olsun.Bizler içinde dua et.Birkaç soru sormak istiyorum sana.Kaçıncı deneme ayınızdı? Ve öyle kalkmadan yatmak falan gibi özel şeyler yaptın mı yoksa akışına mı bırakmıştınız?Cevaplarsan sevinirim.

benimde adetim gecikmesine ragmen ilk testte cok silik belli belirsizdi cizgi....1 hafta sonra tekrar yaptım yaptım artık gayet belirgindi...ama insanin icine doguyor yaa... sen ne hıssedıyorsun?
foto ekledim 4.sayfada :)
hiç bişi hissetmiyordum açıkcası adetime de 2 gün var..ama çizgi çıktı öğlen yaptımtest çokk şükür allahım yanıltmasın belirgin pembe bi çizgii

Miniğin gelmiş hayırlı olsun.

Senin adına çok sevindim.

Sağlıklı bir 9 ay geçirmeni dilerim.
allah razı olsun canım ..aminnn...
yaradan isteyen herkese nasip etsin bekletmesin sınamasın sağlıklı ahayırlı yavrularına sarılmayı nasip etsin inşaallah

ayy biraz utanıyorumm karnım baya büyücek dimiii amaninnn

gelmiş kuzun Allah' ın izniyle
Hayırlı olsun canımm
Eeee eşine söyledin mi ne yaptı
çok heyecan verici duygular :)
Allah' ım sağ salim kucağında görmeni nasip etsin..

Pilin hamile pilin hamile:)massaallahhhh.rabbim kucaginda gormeyi nasip etsin pilinnnnnn.bol bol dinlen bunun keyfini cikar ben simfi koca gobis oldum ama halimden pek memnunum.hele ki iki kiz annesi olucam diye havalardayim:) seninde allah gonlune gore versin insallahhhhh.

canım şöyle söyliyim ilk ay deneyemedik sadece mantar sistit vs oldum felaketti..sonra hiç korunmadık evet çoğu zaman hep yattım idrara geç gittim banyo geç aldım bacaklarımı kaldırdım vs.. ama asıl bu ay çok sık ilişki yaşadık(kudurdukmu nedir )
gün aşırı yani ben artık bu ay akışına bırakmıştım yani olursa amenna olmazsa bidahaki aya gibi relaxtım ..adetim bitince 14.günü hesaplayıp yumurtlama günü ve sonrasında başladık biz..ama gerçekten stresi bırakıp oluruna bırak daha kolay hem senin içinde daha az stres..
biz ilk denemede hergün muhabbetibni yapıyoduk baktım şim çok hevesleniyo ben sters oluyorum falan olmazz dedik sohbetini bile bırak..
açıkcası istekle zevkle ilişkiniz olsun(belli bir an hazırlamayın..gün aşırı dedim ama belki canınız istemez zorlamayın..bu iş isteklede (cinsel)alakalı..
bide biz allaha bıraktık ne zaman isterse o zaman nasip etsin dedk bakalım allah sizede bian önce yaşatsın inşaallah canım..bu arada folik asit kullanmaya da başla

allah razı olsun güzelllller güzeli anniş.. seni amanin bide iki tane bıcırık heee maşaallah yaaaaa hayırlı doğumlarrr canımmmmm

gelmiş kuzun Allah' ın izniyle
Hayırlı olsun canımm
Eeee eşine söyledin mi ne yaptı
çok heyecan verici duygular :)
Allah' ım sağ salim kucağında görmeni nasip etsin..
akşamki silik çizgi muhabbetini biliyo zaten umutlandı canımın içi ama bunu bilmiyooo..içerde uyuyoo şimdi uyanacak ayıksın falan öyle söyliyimmm ya sevincinden delirir..başımı yidi bebiş diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…