ahh güzelim saolll mutlu oluyorumm böyle yorumlara inşaallahh yaaa ya test te yok evde fazla sabah nası yapıcam ayy dur kociye söyliyimde nöbetçi eczaneyemi gitsek sabah ilk idrara yapardımm
bebe time diye hızlı ve kesin sonuç diyoo ..ahh yalancılar kesin deil işte ikilemde kaldım ayyyy amaninnnn hihuuuuuu bilemedimkiiihangi marka. brnmki de aynı senn gibiydi. fotoda da çıkmıodu. pembe değil açık grı idi.
nasıl uyuyayım bilmem hayalini kura kura uyurum allah büyük..ama böyle bişi ilk defa hissediyorum allahım kimseyi evlatsız bırakmasın inşaallahgidin alın ya çok merak ettim vallahi nasıl uyucaksınız ki:)
kızlar batım 2 kasım bu ay sık ilişkim oldu gögüslerim fora nerdeyse adeime 20 gün kaladan beri..(3,4 gün önce başlamadı yani)
az önce es yaptım sabah idrarını beklemedim meraktannş,imdi şöyle oldu fotoda çıkmadı maaleseff..bundan önceki aylarda bisürü test yapmışım control kısmı malum koyu kırmızı test kısmı hep karbeyaz..az önceki estimde test kısmındaki çizgiyi gördüm yani çizginin yeri belli oldu ama renk hiç yok sadece çokk silik bi çizgi şeklii ay bilemewdimki yoksa minik mercimeğim benimlemi. .bu saatin idrarı diyemi belli oladı umut varmı kızlarrrrrrrr bi el atın banaaaaa hayırlkı akşamlarrr canlarrrr.....:26::26:
en çok rağbet bu bölüme diye açmıştım ban yicek kadar önemli bişi olduğunu bilmiyodum adminler kusura bakmasın..ama dert oldu içimeyalanda deil hani..
bugün testi yeniliycem yazarım kızlarrrrr
Eki Görüntüle 844523 kızlarrrrr koşun gelin foto koydummmm ayyyyy minikkkk gelmiş galibaaaaaaaa geberecem heyecandan
sabah idrarıyla yapsaydın keşke
bence hamilesin sen...
çok merak ettim inşallah görümüşsündür pozitifi...
hayırlı olsun şimdiden...
can dostlar az önce yaptımm gidip farklı bi test markası aldım kesin diyoo ayyy bu pembe çıktı koyu deil açık ama baya baya görünüyoooooo...kocişim içerde uzanıyooo ben ilk size yazdımmmm amaninnnnn mercimeğimmmmm benleymişşşşşşşBen bile merak ettim bak :)
Daha yeni evli görünüyorsun ama çok isteklisin..
İnşallah hamilesindir :)
gerçektenmiii yaa bilemedimkii ben napıcam şimdiiii acaba erkekmi kızmıı ayyyy nasıl bakıcam nasıl yıkıyacammmmGelmiş gelmiş.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah..
can dostlar az önce yaptımm gidip farklı bi test markası aldım kesin diyoo ayyy bu pembe çıktı koyu deil açık ama baya baya görünüyoooooo...kocişim içerde uzanıyooo ben ilk size yazdımmmm amaninnnnn mercimeğimmmmm benleymişşşşşşş
inanmayacaksınız dün babasıyla tüfekle atış yapıp kuş avlıyoduk dağın tepesinde ben hopla koştur ne biliymmm galiba tam bi savaşçııı
gerçektenmiii yaa bilemedimkii ben napıcam şimdiiii acaba erkekmi kızmıı ayyyy nasıl bakıcam nasıl yıkıyacammmmöper öper yerim ben onu
çok saolun allah razı olsun ...insan hemen değişiyoo acıktım yemeyecektim ama bu sefer dirençli olayım diye şuan yemek hazırlıyorum hep bölemi olacak hep onu daha çok sevicem galibaaBesbelli işte.
Şahane bişey valla şu anda yaşadığınız.
Kıskandım sizi çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?