Bebeğim benimlemi

ahh güzelim saolll mutlu oluyorumm böyle yorumlara inşaallahh yaaa ya test te yok evde fazla sabah nası yapıcam ayy dur kociye söyliyimde nöbetçi eczaneyemi gitsek sabah ilk idrara yapardımm

bi bak netten. belki yakındır nöbetçi eczane. o testlein bide hassasiyet derecesi var. daha hassasını aldır istersen. çok heyecanlı oluyor ya. başkası da tets yapsa mutlu oluyorum heyecanlanıyorum ben

hangi marka. brnmki de aynı senn gibiydi. fotoda da çıkmıodu. pembe değil açık grı idi.
bebe time diye hızlı ve kesin sonuç diyoo ..ahh yalancılar kesin deil işte ikilemde kaldım ayyyy amaninnnn hihuuuuuu bilemedimkiii

gidin alın ya çok merak ettim vallahi nasıl uyucaksınız ki:)
nasıl uyuyayım bilmem hayalini kura kura uyurum allah büyük..ama böyle bişi ilk defa hissediyorum allahım kimseyi evlatsız bırakmasın inşaallah

saolun belki yanyana yürüsek birbirimizi tanımayız habersizce yürürüz ama sizler gizli dostlarım benim seferber oldunuz allah razı olsun cevap alabilmek bile harika...
minik kuşumun bisürü teyzesi var şimdidennnn
:79::79:

Son düzenleme:
yok ya benim iş yarına kaldı ..sabah test alırım 3 ,4 saat sıkıştığım idrarıma yaparım evde hazır test olsa ilkinde deneridm ..nöbetçi eczane işimiz biraz riskli bakalımmmm

Canim konulari yanlis yere aciyorsun gebelik bolumune acman lazim umarim ban yemezsin
INSALLAH hamilesindir.. imkanin varsa kan testi yaptir kesin sonuc..

en çok rağbet bu bölüme diye açmıştım ban yicek kadar önemli bişi olduğunu bilmiyodum adminler kusura bakmasın..ama dert oldu içimeyalanda deil hani..
bugün testi yeniliycem yazarım kızlarrrrr

canım yazından tam anlayamadım ama gebeysen ıkı cızgı cıkıyor ılk once hepsı kırmızılasıyor gostergecın snra kırmızılık yok oluyor ve çizgiler belırgınlesıyor

test geçersiz yeniden tekrarla..olmadı kan testi yaptır

en çok rağbet bu bölüme diye açmıştım ban yicek kadar önemli bişi olduğunu bilmiyodum adminler kusura bakmasın..ama dert oldu içimeyalanda deil hani..
bugün testi yeniliycem yazarım kızlarrrrr

sabah idrarıyla yapsaydın keşke

bence hamilesin sen...
çok merak ettim inşallah görümüşsündür pozitifi...
hayırlı olsun şimdiden...

Ben bile merak ettim bak :)
Daha yeni evli görünüyorsun ama çok isteklisin..
İnşallah hamilesindir :)

kızlarrrrr koşun gelin foto koydummmm ayyyyy minikkkk gelmiş galibaaaaaaaa geberecem heyecandan

sabah idrarıyla yapsaydın keşke

bence hamilesin sen...
çok merak ettim inşallah görümüşsündür pozitifi...
hayırlı olsun şimdiden...

Ben bile merak ettim bak :)
Daha yeni evli görünüyorsun ama çok isteklisin..
İnşallah hamilesindir :)
can dostlar az önce yaptımm gidip farklı bi test markası aldım kesin diyoo ayyy bu pembe çıktı koyu deil açık ama baya baya görünüyoooooo...kocişim içerde uzanıyooo ben ilk size yazdımmmm amaninnnnn mercimeğimmmmm benleymişşşşşşş
inanmayacaksınız dün babasıyla tüfekle atış yapıyorduk dağın tepesinde ben hopla koştur ne biliymmm galiba tam bi savaşçııı

Son düzenleme:
Gelmiş gelmiş.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah..
gerçektenmiii yaa bilemedimkii ben napıcam şimdiiii acaba erkekmi kızmıı ayyyy nasıl bakıcam nasıl yıkıyacammmm öper öper yerim ben onu

ayyy maşaallah bana ve benim durumumdaki herkeseeee ..ya ne zaman kan veriym ben ayy benim ellerim titriyooo çok tuhaf oldumm

Kuşları rahat bırakın..

gerçektenmiii yaa bilemedimkii ben napıcam şimdiiii acaba erkekmi kızmıı ayyyy nasıl bakıcam nasıl yıkıyacammmm öper öper yerim ben onu

Besbelli işte.
Şahane bişey valla şu anda yaşadığınız.
Kıskandım sizi çok..

Canım hayırlı olsun:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hemen doktora gitmeni ve onun yönlendirmesiyle kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. Belki alttan ultrasonla keseyi bile görebilirsin :) ben kan testinden önce keseyi görmüştüm...

Besbelli işte.
Şahane bişey valla şu anda yaşadığınız.
Kıskandım sizi çok..
çok saolun allah razı olsun ...insan hemen değişiyoo acıktım yemeyecektim ama bu sefer dirençli olayım diye şuan yemek hazırlıyorum hep bölemi olacak hep onu daha çok sevicem galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…