- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Ponpiripinpon
-
Başta yapıyordu zaten 3aydır kendi gidiyodu ben demeden şarkılı lazımlık falan aldık bi düğüne gittim alt üst oldu çock bilsem gitmezdim valla tam bırakmitı gündüz iyi ne güzel. Şimdi bilemiyorum bezi çıkarmalımıyım ağladığı için ara mı vermeliyim bilemiyorum onu daha kötü olsun istemiyorum çok üzgünüm valla. Yaşıtları 1bçk yaşnda bıraktı biz nerdeyse 3olcazÇocuklarda alışkanlıklar oluyor onu farklı bir yöntemi benimsetmeye çalışın. Örneğin lazimliga alistirin ama bunu görev olarak değil eğlenceli şekilde zorlamayrak ilk başlarda yine tepki verebilir siz pes etmeden devam edin alisacaktir diye düşünüyorum umarım düzelir bu durum skmayin canınızı
İnşallah damla hanım.. Teşekkür ederimHer çocuğun alışma süreci, yapısı farklıdır. Bir değişiklik yaşamış etkilemiş bu durum zamana bırakın tekrar normale dönecektir inşallah
Başta yapıyordu zaten 3aydır kendi gidiyodu ben demeden şarkılı lazımlık falan aldık bi düğüne gittim alt üst oldu çock bilsem gitmezdim valla tam bırakmitı gündüz iyi ne güzel. Şimdi bilemiyorum bezi çıkarmalımıyım ağladığı için ara mı vermeliyim bilemiyorum onu daha kötü olsun istemiyorum çok üzgünüm valla. Yaşıtları 1bçk yaşnda bıraktı biz nerdeyse 3olcaz