- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Ben sağdım isyerinde biberonla verdim. Birakmadi emmeyi. Kafayi takmayin cok fazla . Verin bence . Evet biraz sikinti yasarsiniz ama cok fazla değilMerhaba hanımlar,
Bir kaç gün sonra 3 ayını dolduracak bir yavrum var. Bebeğim 35.haftada erken doğdu.
Benim doğum iznim aralık başında doluyor. Bebeğim 3.5 aylık olacak. Gösüm arkamda değil, annem ve k.validem hepimiz aynı apartmandayız. Tek derdim anne sütü.
İşim evime yakın; bebeğim 2 yada 3 ara öğünde benden ayrı kalacak.
Gel gelelim sağılmış sütlerimi kaşıkla, fincanla, şırıngayla almıyor.
Doğum çantasına emzik, biberon koymuş olan ben; erken doğup da sütüm gelmeyince o site bu site derken kendimi emzik ve biberonun meme reddine sebep olduğuna inandırdım ve bunu takıntı yaptım.
2 ayın sonunda babamızın ısrarları ile emziği verdim. Ve gördüm ki bebeğime faydası bile oldu. Fakat emzik kaynaklı meme reddinin 4.aydan sonra başgösterdiği söyleniyor.
Hal böyle olunca biberona da taktım kafayı.
Biberon verirsem mememi almaz düşüncesiyle şimdiden işin stresine girdim.
Yani bebemin mememi reddedeceği yoksa da benim bu takıntımdan edecek.
Bu süreci yaşayan, hem biberonla sütünü veren hem de uzun süre bebeğini emzirmeyi başaran arkadaşlar benimle deneyimini neler yaptığını paylaşır mı?
Her biberon alan bebek meme reddeder mi?
Bir de lütfen rica edeceğim konumu taşımayın. Bu da benim ciddi bir derdim.
Şimdiden deneyimlerini paylaşanlara teşekkür eder, "bebeğin çok küçük işe başlamazsan olmaz mı" diyen hanımlara en lohusa depresyonumla öpücükler yollarım
4.ayda emzik biberon bilmeyen kızım da meme reddi yaptı saatlerce emmediğini alık alık baktığını bilirim 4.ay çok sıkıntılı malesef. Biberona alışmalarının sebebi hızlı akış çocuğu yatırıp biberonu ağzına dikmek hızlı akış yapıyor bu da bebişin işine geliyor bi de mama varsa içinde tadından yenmez. Anne sütü vereceksen biberonla mutlaka bebeği dik pozisyonda ve biberonu çok dikmeden besleyin aynı zamanda anne göğsüne yakın biberonlar tercih edin duyduğuma göre onlar hızlı akışı engelliyormuşMerhaba hanımlar,
Bir kaç gün sonra 3 ayını dolduracak bir yavrum var. Bebeğim 35.haftada erken doğdu.
Benim doğum iznim aralık başında doluyor. Bebeğim 3.5 aylık olacak. Gösüm arkamda değil, annem ve k.validem hepimiz aynı apartmandayız. Tek derdim anne sütü.
İşim evime yakın; bebeğim 2 yada 3 ara öğünde benden ayrı kalacak.
Gel gelelim sağılmış sütlerimi kaşıkla, fincanla, şırıngayla almıyor.
Doğum çantasına emzik, biberon koymuş olan ben; erken doğup da sütüm gelmeyince o site bu site derken kendimi emzik ve biberonun meme reddine sebep olduğuna inandırdım ve bunu takıntı yaptım.
2 ayın sonunda babamızın ısrarları ile emziği verdim. Ve gördüm ki bebeğime faydası bile oldu. Fakat emzik kaynaklı meme reddinin 4.aydan sonra başgösterdiği söyleniyor.
Hal böyle olunca biberona da taktım kafayı.
Biberon verirsem mememi almaz düşüncesiyle şimdiden işin stresine girdim.
Yani bebemin mememi reddedeceği yoksa da benim bu takıntımdan edecek.
Bu süreci yaşayan, hem biberonla sütünü veren hem de uzun süre bebeğini emzirmeyi başaran arkadaşlar benimle deneyimini neler yaptığını paylaşır mı?
Her biberon alan bebek meme reddeder mi?
Bir de lütfen rica edeceğim konumu taşımayın. Bu da benim ciddi bir derdim.
Şimdiden deneyimlerini paylaşanlara teşekkür eder, "bebeğin çok küçük işe başlamazsan olmaz mı" diyen hanımlara en lohusa depresyonumla öpücükler yollarım
Benim de doğuma kadar yoktu böyle düşüncelerim. Sonradan oldu ve takıntı yaptım resmenBenim kızım 1.5 yaşına kadar hem biberon hem meme devam etti. Hiç almam demedi. Benim böyle düşüncelerim de yoktu ama.
Sadece ilk 4 gün mama aldı bebeğim, onda da kuvezdeydi beslenme hortumu ile beslendi.Benim oğlum biberon alınca memeyi bıraktı.. Daha dogrusu 6 sene önceki cocuk doktorumun lafına bakıp bi mama bi meme verdim E tabi mamanın tadını alınca memeyi bıraktı.. 5 ay kadar emzirebildim..
Biberon daha kolay geliyor sanırım bebeklere.. Daha tecrübeli arkadaşlar vardır mutlaka.. Sağlıkla büyüsün bebiş
Benim hiçbir zaman olmadı ama:)) ve kızım biberonun deliğini begenmez atardı biz de üst tarafına yeni başlık alırdık böyle ucu geniş.cok cok içerdi. Yine de memeyi alırdı hep. Bence bebekle alakaliBenim de doğuma kadar yoktu böyle düşüncelerim. Sonradan oldu ve takıntı yaptım resmen
Çok teşekkürler. İlk 4 gün mama aldı bebeğim. Onda da beslenme borusu ile verdiler kuvezde. Mama vermek istemiyorum 6 aydan önce inş öyle bir doktora debk gelmemBenim oğlum biberon alınca memeyi bıraktı.. Daha dogrusu 6 sene önceki cocuk doktorumun lafına bakıp bi mama bi meme verdim E tabi mamanın tadını alınca memeyi bıraktı.. 5 ay kadar emzirebildim..
Biberon daha kolay geliyor sanırım bebeklere.. Daha tecrübeli arkadaşlar vardır mutlaka.. Sağlıkla büyüsün bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?