Çalışmıyorum yurt dışındayım boşanınca döneceğim Türkiye'yeCalisiyor musun?
Neden olmasin istersen herseyi yapabilirsin.
Türkiye'de iş bulma şartları belli korkum o destek olacak kimse yok eşimin durumu çok iyi ama bir kuruş vermez ceketini alır gidersin diyorIsiniz varsa halledersiniz, galiba yok. is bulabilecek misiniz? size bebek bakiminda destek olacak birileri var mi aileden falan? esinizin maddi durumu nasil nafaka icin soruyorum
size vermese de cocuga nafaka vermek zorunda.Türkiye'de iş bulma şartları belli korkum o destek olacak kimse yok eşimin durumu çok iyi ama bir kuruş vermez ceketini alır gidersin diyor
Türkiye'de iş bulma şartları belli korkum o destek olacak kimse yok eşimin durumu çok iyi ama bir kuruş vermez ceketini alır gidersin diyor
Türkiye'de iş bulma şartları belli korkum o destek olacak kimse yok eşimin durumu çok iyi ama bir kuruş vermez ceketini alır gidersin diyor
Canim avatarini kara yapmissin, senin icin endiselerim var. Vatandaslik burosu var mi? derhal yardim alin ve TR'e donmeyin!daha önce de konu açmıştım tekrar tekrar kimseyi yormayacağım yazarak özeti eşimle sorunlarımız birlikte oturma falan artık kavgalar Nasıl normal olduysA olmuyor ben lanetli doğmuşum mutluluk haram ve boşanmayakarar verdim eşimin ve bebim iyiliğimiz için sorun 9 aylık bir kızım var ve ne yapacağımı Nasıl yaşayacağımı bilmiyorum küçük bebeği olup ayrılıp bebeğiyle çalışan var mı sadece bu konuda biraz yorum bekliyorum
Para biriktiremedim çünkü nakit para çok az verirdi kredi kartı verir ne kadar harcarsan harca ama nakit yok Nasıl biriktirebilirim kiPeki neden bu durumda para biriktirmediniz? Madem esinizin durumu iyi donuna kadar alsaydiniz keşke. Şimdi maddi konuları dusunmezdiniz belki de.
Herşeyi fazlasıyla varKöpek gibi nafaka vermek zorunda
Ordan iyi bir avukat bulmalık para biriktirin
Avukat o ceketi onun poposuna sokar merak etmeyin
Ev, araba var mı?
Evlilik vizesiyle geldim gelecek yıl kasım da bitiyor burda kalmam için devletin bana oturum vermesi lazım ama o da boşanırsam imkansız bilmiyorum kafam karman çorman ne yapacağımı bilmiyorumCanim hangi ulkedesin bilmiyorum ama avrupadaysan bildiğim kadarıyla avrupa ülkelerinde yasalar kadın ve çocuktan yana. Eğer türkiyede doğru düzgün bir meslegin is bulma durumun yoksa bence orda kalmak daha mantıklı. Ayrıca dunyadaki hiçbir mahkeme bir bebeği extrem drumlar olmadıkça anneden ayırıp babaya vermez.
Türkiyede maddi durumu iyi olmayanlara adlı yardim kapsaminda ucretsiz avukat tayin ediyorlar. Bulunduğun ülkede benzer bir uygulama var mi bi arastir. Ki olacagina inaniyorum.
Vizem bitecek dönmesem de yollarlar zaten kendi tehdit ediyor hemen defolur gidersin diye doğru düzgün dil bilmeden etmeden Nasıl kalacağım ki annemlere oturuyorsan kal yoksa ev lafı falan açma s.tir ol git babanı ara diyor ailem bir gün kendisine tek laf etmedi hiç karışmadılar ne yaraşırlarsa ağzı açılır açılmaz ailemi katıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum biz bağrışıyoruz kızım korkuyor deli olacamCanim avatarini kara yapmissin, senin icin endiselerim var. Vatandaslik burosu var mi? derhal yardim alin ve TR'e donmeyin!
Sizin simdi o ulkenin korumasini almaniz gerekiyor, dil bilmiyorsaniz tercuman verebilirler. Siddete ugradiginizi anlatmaniz lazim! Derhal "citizens advice bureaux" ya da vatandas danisma dernekleri neredeyse onlari arayin ve durumunuzu anlatin lutfen... Cok uzgunum.Vizem bitecek dönmesem de yollarlar zaten kendi tehdit ediyor hemen defolur gidersin diye doğru düzgün dil bilmeden etmeden Nasıl kalacağım ki annemlere oturuyorsan kal yoksa ev lafı falan açma s.tir ol git babanı ara diyor ailem bir gün kendisine tek laf etmedi hiç karışmadılar ne yaraşırlarsa ağzı açılır açılmaz ailemi katıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum biz bağrışıyoruz kızım korkuyor deli olacam
Herşeyi fazlasıyla var
Bebeğinize biraz hazırlıksız yakalanmışsınız, böyle okudum postlarınızda. Henüz evliliğe alışırken.. Olsun, her olanda bir hayır vardır, okuduğum kadarıyla dünya tatlısı bir kız çocuğunuz var.
Çok toz pembe bir pencere açmak istemiyorum ama sizin kadar da karamsar olmayacağım...
.
Düşünün biraz hadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?