Bebek Beslenmesi Bebeğim bu yaz doğacak ne kadar ve nasıl kıyafetler almalıyım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Livekokusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
5
0
1
34
Bebeğim için nasıl kıyafetler almalıyım ve kaçar tane düşünmek çok yoruyor beni lütfen tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz şimdiden hepinize teşekkür ederim

Tecrubeli annemin yardimiyla aldim ben de. Iki tane 10 lu hastane çıkışı, ikili 0-3 aylik takim iki tulum iki zibin yetti. Bebegin kilolu veya zayif olabilir aldiklarini kullanamayabilirsin abartmaya gerek yok simdilik yetecek kadar al yetmezse ilerde de alinir zaten :)

Hangi ayda doğacağı önemli tabi ben sadece 1 hastane çıkışı aldım onuda pek kullanmadım ilk 1 hafta sadece tulum giydirdim 3 4 tane alman yeterli hergün yıkanacaağı için sonrasındada yazlık bodyler aldım yenidoğan için hemde çok güzeldiler

Benimde temmuzda kısmetse doğumum. İlk gebeliğim ve gerekli şeyler neler hiç bilmiyorum. İnternette heryerde farklı şeyler yazıyor. Tecrübeli anneler yardım edin :)) Bebekler çok çabuk büyüdükleri için çok bir şey de almak istemiyorum. Kafam çok karışık

yaz bebeğiyse bol bol 3-6 ay bady alın cıtcıtlı buyuk olsun bol bol ferah ferah gıyer ıste.bikacta tulum buyk alın valla 3 tulumu sadece dogdugu hafta gıydırdım sonra olmadı ah salak kafam.

Allah öncelikle saglikla kucağına almayı nasip etsin benim de ilk hamileligim ama Panço'da çalıştım bebek ve çocuk giyim mağazası mutlaka avmlerde gormussundur canım öncelikle şunu belirteyim bebek tekstilinde aylar mağazaların üretimine gore degisir. Şöyle anlatayım 0-3 ,3-6 , 6-9 , 9-12 şeklinde
Ya da 0-6 , 6-12 , 12-18 , 18-24 şeklinde... öncelikle alman gereken şey hastane çıkışı içinde battaniyesi,eldiveni,zibini, alt ,üst takımı ...vs her şeyi mevcut bu doguma giderken yaninda hastaneye gelmesi gereken en önemli sey onun disinda 0,3 aylik takim 2 tane alsan yeterli gelecektir bunun haricinde birkaç tane 0-6 aylik ya da 3-6 aylik takım al... tabi zibinlari unutma daha sonra bebeginin ihtiyacı doğrultusunda alırsın ki hediye birçok şey gelecek bunu da göz önünde bulundur... cinsiyeti nedir ufakligin :)

Teşekkür ederim bilgiler için canım :) Herkesten heryerden birşeyler duyuyor insan kafası karışıyor. Gereksiz masrafta yapmak istemiyorum doğal olarak. Bebeğimin cinsiyeti erkek :) senin bebeğinin cinsiyeti nedir?

Teşekkür ederim bilgiler için canım :) Herkesten heryerden birşeyler duyuyor insan kafası karışıyor. Gereksiz masrafta yapmak istemiyorum doğal olarak. Bebeğimin cinsiyeti erkek :) senin bebeğinin cinsiyeti nedir?
Benimki aşırı hareketli göstermiyor kendini 3 doktorumuz da göremedi allah bağışlasın saglikla al kucağına inşallah.. hamileler hisseder derler benimki nedir sence :)

Benimki aşırı hareketli göstermiyor kendini 3 doktorumuz da göremedi allah bağışlasın saglikla al kucağına inşallah.. hamileler hisseder derler benimki nedir sence :)
Aminnn:) Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :) Valla göstermezse kız derler bizim oralarda olabilir senin içine ne doğuyor? Benim hem içimento doğdu hem de rüyamda görmüştüm tuttu
Sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda kız erkek hepsi aynı :)

Öyle tabi ama ufaktan beşik vs almam lazım banyo takımları ama cinsiyetini bilmediğim için alamıyorum ben şöyle bir rüya gördüm bebegim doguyordu cinsiyetini bilmiyordum tıpkı suan bilmediğim gibi altını aciyordum bir bakıyordum kız sonra tam bezi altından alırken kız değil erkek olduğunu görüyordum sok oluyordum sonra altını bağlayıp giydiriyordum... daha sonra 3.doktorumda basima şöyle bir şey geldi bu ruyadan sonra cinsiyetini görebiliyor musunuz dedim emin değilim kıza benziyor evet galiba kız ama çok hareketli net göremiyorum dedi... ruyada da buna benzer bir şey görünce acaba mi dedim erkek mi oluyor dedim :)

Hayır olsun rüyan :) Birdahaki doktora gidişinde gösterir minik kendini inşallah :) Haber vermeyi unutma sakın çok merak ettim bende benim tahminimce kız. .

Hayır olsun rüyan :) Birdahaki doktora gidişinde gösterir minik kendini inşallah :) Haber vermeyi unutma sakın çok merak ettim bende benim tahminimce kız. .
Bakalım hayırlısıyla gelsin de ona çok ihtiyacım var çünkü ondan başka kimsem yok gibi bir şey...

Temmuz bebeği olacak canim..fazla hastane çıkışı alma. Sadece fazla citcitli badi al..benim oglumda temmuz bebeği o kadar sıcaktı ki hastane cikislarim neredeyse hiç giyilmedi..bir onlu bir beşli alsan yeter..ihtiyacın olursa alirsin

ne zaman alışverişe başlayacaksınız? benim de 13 ağustos görünüyor tarih de nasip artık. Daha hiç bi şe alamadım ben. benim bir liste hazırlamaya başlamam gerekiyor artık sanırım =(

haberimi vereyim kız :))

ne zaman alışverişe başlayacaksınız? benim de 13 ağustos görünüyor tarih de nasip artık. Daha hiç bi şe alamadım ben. benim bir liste hazırlamaya başlamam gerekiyor artık sanırım =(
tabiki başla başlat :) benim de 13ü ağustosun tahmini doğum tarihi :) cinsiyeti kesinleşti hemen alışverişe başladım hastane çıkışı hazır onu mutlaka temin et arkadaşım bebek erken gelirse kalma ortada bezini al mesela benim bunlar hazır... onun dışında zıbınları hazır çorapları kıyafetler birkaç tane yazlık giyebileceği patikleri biberon emzik,sonra küveti filesi banyo havlusu kovası maşrapası alt açması önlüğü şampuanı bile hazır daha bir sürü şey :) geriye beşik nevresim takımı var onları da eşimle bakıcaz

Peki kızlar biberon konusunda fikriniz nedir ben haziranın sonunda doğum yapacağım ama biberonu şimdiden mi alayım doğduktan sonra mı bilemedim

Peki kızlar biberon konusunda fikriniz nedir ben haziranın sonunda doğum yapacağım ama biberonu şimdiden mi alayım doğduktan sonra mı bilemedim
al şimdiden bak benim de temmuz sonu ya da ağustos başı gibi olacak doğumum ve biberonu hazır... marka istersen de avent önerebilirim (philips'in) bir de bebedor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…