Bebeğim bunu neden yapiyor ?!

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
merhaba 3 aylik bir bebegim var ve son 3 gundur gun icinde sıklıkla dudagini buzuyor ve bana bakarak agliyor babasi ya da ananesi aldiginda susuyor ben aldigimda cok agliyor uzaktan beni gorse dahi hemen dudagini buzuyor tam aramizi duzeltiyorum gonlunu aliyorum guluyor aradan biraz zaman gecince yine boyle yapiyor acaba neden boyle yapiyor?Bunu yasayan var mi?

Çok ilginç canım saçından ya da bi aksesuarından korkuyor olabilir mi gözlük başörtüsü saç rengi vb
Kapali degilim saclariki at kuyruk tepeden toplarim ya da topuz gozluklerimdebyok :( ama bebisim beni gordukce artik agliyor ve resmrn kafasini ceviriyor

Benomki kizardi bana zorla meme verince,yada ac doymuyor muki,sacinin seklini degistir yada mutsuzsan gulumse ve ruh halini degistir cunku o senin herseyini yuzunden anliyor ve hissediyor
Hep gulumsuyorum ona karsi birde memeyi veriyorum uyudu sanipcekince katilarak agliyor ve o zamanda goz gore gore benden kAciyor acava alinganlik mi

bence sana oyle geliyodur.

ilk aylarda insanin bebegi baskasina gulse ici icini yiyo gereksiz bi sekilde:))

gazdir,koliktir sana denk geliyodur oyle yoruyosundur.

saglikla buyut insallah.

bence sana oyle geliyodur.

ilk aylarda insanin bebegi baskasina gulse ici icini yiyo gereksiz bi sekilde:))

gazdir,koliktir sana denk geliyodur oyle yoruyosundur.

saglikla buyut insallah.
Aminn sagol :)cok zormus bebek buyutneknhalbuki disaridan hic oyle gorunmuyordu..

Bi ara banada oldu canım bu iki ayliktik uyutmaya çalışıyordum kapa kız gözünü dememle korkup dudak buzerek ağlamaya başladı yüzüme bakip bakip ayni şekilde ağliyordu okudum ufledim güldüm daha yumuşak bi ses tonuyla konuştum özürler diledim(anlamasada insan özür dilerken ister istemez ses tonunu nazik tutuyor) bide o sıra herşeyden korkuyordu bi teyzeye götürdüm okuması için korkulugunu aldirdim neyse ki geçti.. Ses tonunu çok iyi ayarla ve varsa öyle bi tanıdık aldir sende korkulugunu baya rahatlattı benim kızımı...

Bi ara banada oldu canım bu iki ayliktik uyutmaya çalışıyordum kapa kız gözünü dememle korkup dudak buzerek ağlamaya başladı yüzüme bakip bakip ayni şekilde ağliyordu okudum ufledim güldüm daha yumuşak bi ses tonuyla konuştum özürler diledim(anlamasada insan özür dilerken ister istemez ses tonunu nazik tutuyor) bide o sıra herşeyden korkuyordu bi teyzeye götürdüm okuması için korkulugunu aldirdim neyse ki geçti.. Ses tonunu çok iyi ayarla ve varsa öyle bi tanıdık aldir sende korkulugunu baya rahatlattı benim kızımı...
Aynen herseyden korkuyor birde hep gulumsuyorum yine dudak buzuyor ya da kendini skyor hozlerinden yaslar akiyor :( cok huzursuz

Aynen herseyden korkuyor birde hep gulumsuyorum yine dudak buzuyor ya da kendini skyor hozlerinden yaslar akiyor :KK43: cok huzursuz

Aynısını yaşadım iste bacım.. Böle içli içli hickirir gibi ağlıyor demi.. Sen kesin bul öyle bi teyze okuttur.. Bazen bizim okumamız yeterli gelmiyor iste el almış biri lazim...

Aynısını yaşadım iste bacım.. Böle içli içli hickirir gibi ağlıyor demi.. Sen kesin bul öyle bi teyze okuttur.. Bazen bizim okumamız yeterli gelmiyor iste el almış biri lazim...
Dun biri okudu hickirik tuttu zor okudu bebegimi cok disari cikariyorum hep insanlarin icinde sarisin masmavi gozlu (benim tam zittim) bi bebek.Ne anneye ne babaya benzemiyor (nasil olduysa bende anlamadim) yabanci cocuklar gibi ve cok nazara geldi sanirim hic bunu dusunmedim onemsemedim hep cikardim simdi okudum bi guzel bebegimi uykusunda agliyodu surekli korkuyo uyudu ins bu gece rahat uyur cok uzuluyorum..

Dun biri okudu hickirik tuttu zor okudu bebegimi cok disari cikariyorum hep insanlarin icinde sarisin masmavi gozlu (benim tam zittim) bi bebek.Ne anneye ne babaya benzemiyor (nasil olduysa bende anlamadim) yabanci cocuklar gibi ve cok nazara geldi sanirim hic bunu dusunmedim onemsemedim hep cikardim simdi okudum bi guzel bebegimi uykusunda agliyodu surekli korkuyo uyudu ins bu gece rahat uyur cok uzuluyorum..
İnsallah ikinizde rahat uyursunuz,nazar icin biseyler mi taksan ki,ben takmostim kixima dusurmus kimbilir nerde , onun da yuzunde suan kocaman bi kirmizilik cikmos, insallah yarina gecer.

İnsallah ikinizde rahat uyursunuz,nazar icin biseyler mi taksan ki,ben takmostim kixima dusurmus kimbilir nerde , onun da yuzunde suan kocaman bi kirmizilik cikmos, insallah yarina gecer.
İnsalllah sende oku.. basucunda dua duruyor ama nazar boncugunu tutmuyorum evin icinde..

Oyy maşallah subhanallah kuzum benim hemen nazarlanirki o kiyamam.. Çörekotu okuyorlar filan ya onlardan tak üstüne nazar boncuğu filan öyle şeylere bnde inanmam.. Dualı bisiler olmalı üstünde... Bnm kızda hemen nazara geliyor uyku düzeni yapmistik buzusesice ağzımı tutamadım söyledim herkese kaç gündür uyuyamiyor ağlıyor uykusunda :mad:

Back
X