- 7 Aralık 2015
- 49
- 300
- 8
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolik bebek için kesin çözüm hiç bulamadık biz. Ağlama sesine alışmaya çalıştık.merhaba bayanlar. bebeğim 1 aylık oldu. ama çok gazlanıyor. bu yüzden çok ağlıyor. zinko damla diye bir bitkisel ilaç kullanıyorum fakat yinede durum aynı. bazen okadar çok ağlıyor ki sesi kesiliyor. bana önere bileceğiniz başka bir ilaç yada yöntem varsa yardım edermisiniz.
öncelikle tşkler. gazını çıkardığı zaman rahatlıyor ve uykuya dalıyor. ama onu çıkarması bir hayli zaman alıyor. çok zorlanıyor.kolik mi gazlı mı
yani gazını çıkarırsa susuyor mu
anne sütü alıyorsa kalın giyin; lohusasın terlersin vs ama kalın giyin; üşütme asla
terlersen değiştir; tekrar kalın giy
mama yiyorsa gaz daha fazla oluyormuş; sıvısını eksik tutma
mamaların da markaları fark edermiş dene
rutin belirli saatlerde ağlayınca da çok takma bırak ağlasın zira hepsi ağlıyor ve ne yaparsan yap susmuyor
sabır dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef
Cnm bende cektim o cileyi. Aci elma yagi alcaksin bezinr bi damla damlatcaksin poposunun geldigi yere biz onunla bulduk cozumu o rahatlatmstiöncelikle tşkler. gazını çıkardığı zaman rahatlıyor ve uykuya dalıyor. ama onu çıkarması bir hayli zaman alıyor. çok zorlanıyor.
anladım çok teşekkür ederim...sadece gaz ise sorunu dr unuza biogaia diye bir damlayi sorun biz de kesin cozum olmustu drumuz onermisti biraz pahali bisey.
hadi yaa bir buçuk yaş. bende 1-2 aya kalmaz geçer diye düşünüyordum. belki değişiyordur bebekten bebeğe. diyelim rahatlayalım :)Maalesef benim kızımda kolik bir bebekti. Bir buçuk yaşına kadar ağladı sebepsiz yere.Allah sabır versin..
Inşallah diyelim canım Güle güle büyüt bebeginihadi yaa bir buçuk yaş. bende 1-2 aya kalmaz geçer diye düşünüyordum. belki değişiyordur bebekten bebeğe. diyelim rahatlayalım :)
öncelikle çok çok teşekkür ederim. ben bu kimyonu duymuştum ama bebeğim küçük diye düşendüm vermemiştim. sizin doktora sormuş ve 3 günlükken başlamış olmanız içimi rahatlattı. hemen yazdığınız tarifi not aldım tekrar teşekkür ederim..Sadece gaz ise sıkıntısı ben bebegime her gece 1 cay kasigi kimyon cayi icirdim cok rahat ettim doktoruma danistigimda kullanabilirsiniz dedi... ben 3 gunlukken vermeye basladim ve 3 ay boyunca kullandim simdi 8 aylik nur topu gibi bi kizim var gönül rahatligiyla kullanabilirsin... 1 cay bardagi suya silme 1 cay kasigi kimyon koy bi tasim kaynat soguyuncaya kadar bekle tortusu dibe coker 1-2 cay kasigi icirebilirsin... gecmis olsun![]()
öncelikle çok çok teşekkür ederim. ben bu kimyonu duymuştum ama bebeğim küçük diye düşendüm vermemiştim. sizin doktora sormuş ve 3 günlükken başlamış olmanız içimi rahatlattı. hemen yazdığınız tarifi not aldım tekrar teşekkür ederim..
mama vermiyorum sadece anne sütü ile besliyorum. ama sırtına vuruyordum yavaş yavaş. bundan sonra yapmam inş... teşekkür ederim.Yeni bebeğe o kadar çok şey verme. Gaz için masaj yöntemlerini dene. Çok iyi sonuç alırsın. Bir de her gun yıka. Sıcağa yakin ilik su dolu koyava yarim soy kendin tutarak koy çok rahatliyorlar. Mama olarak evolvia çok iyi gelmişti bize için de probiyotik olduğu için. Mama vermiyorsa da sürekli sırtını sıvazla. Vurma sırtına mide yanmasına sebep olur gene ağlar :) kendi kontrolünde yuz ustu yatır. Bebekler için olan egzersizleri yaptır. En fazla 2 ay sürer. Dert etme. Kendini üzme. Ağlarsa da ağlayacak yapacak birşey yok yeni dünyasına adapte olmaya çalışıyor. Mutlu ol :) mutlu et. :)
teşekkür ederim kimyon işe yaramazsa bunu da denerim. not aldım...Damlalardan care bulamayinca rezene çayını başvurdum 1 şu bardağı kaynamis suya 1 çay kaşığı rezene koyar 5 dk demlemeye birakp 1 çay kaşığı icirirdim gerçekten faydasını gördüm
Bebege süt mama veya gaz damlasından farklı bişey verince çocuğu zehirkiyomusum hissine kapilirdim ama doktorunuza da danışarak vermiştim ben hatta doktorumuz 30 cc kadar icirebikirsin gün içinde demişti okadar vermedim hiç sadece gazı olsada olmasada 2 çay kaşigi kadar rezene verdim