Bebeğim çok gazlı ne yapacağım?

bu damla direkt eczaneden alınabiliyor m
doktora yazdırmak gerekiyor mu
bu arada benim kızım 2.5 aylık oldu bu zamana kadar gaz problemi vardı
şimdi gece uyuyor ama gece huysuzlukları aynen gündüze geçti
acaba hala gaz sancısı mı bunlar durduramıyorum ağlamaya başlayınca
gaz sancısı illa gece olur diye bişey var mı

evet canım eczaneden direk alabiliyorsun, doktorlar yazamıyor zaten, bizimde aynen öyle oldu gündüz huysuzlanıyor artık, illa gece olur diye bişey yok her an her dakika olabiliyor, ben seni çok iyi anlıyorm aynı durumdayız, ama atlatıcaz bugünleri inşallah :)

bende kesinlikle sab simplex öneriyorum. bebişim doğduğunda başladım çok faydasını gördüm.
4 aylık olduğunda da geçmişti zaten :)

bende kesinlikle sab simplex öneriyorum. bebişim doğduğunda başladım çok faydasını gördüm.

3 gündür sab simplex kullanıyorum ve inanılmaz bebeğim ağlamıyor ve uykusu düzene giriyor maşallah, bu damlanın uyutucu etkisi mi var?

Neler neler kullandım, yurtdışından ilaçlar getirttim, hiçbiri bana mısın demedi. Yavrum 3 ay nerdeyse hiç susmadan ağladı.

Bebek 4. aydan itibaren hareketlenmeye başladığı için gazı kalmıyor canım :) Sabsimplex'ten değildir o :):28:

bunu bu şekilde değil de kimyonu kaynamış suya atarak yaptım ben acılaşmasın diye, her emzirmeden önce 1 çay kaşığı içirdim. benimki ilk üç ay felaket gazlı bir bebekti.
ayşe öner'in gaz masajını uyguladık. nette arama yaparsanız bulursunuz videosunu.
acıelma(adaçayı)yağı ile tabanlarına ve karnına masaj yaptık
ağlama saatleri genelde akşamüzeriydi, hemen önce banyo yaptırdık ya da gezmeye çıkardık.
zinco, sub simlex, nurse harvey's, metsil...bunlar bizde hiç işe yaramadı.[/QU
benimde bebişim gazlı gazını çıkaramadığı için emdiği sütü sürekli kusuyor:(
bu tarif yeni doğan ve 1 aylık bebeğe sakıncalımıdır?malum yenidoğanlara su kesinlikle verilmiyor.birde eczanelerde satılan bebekler için rezeneler var bunu hangi aydan itibaren verilebilir.

benim oğlumda aşırı gazlı bir bebekti ve öyle söylendiği gibi 4-6 aylık gibi de geçmedi 1,5 seneye yakın çektik. denemediğimiz şey kalmadı. bitkiler, ilaçlar vs.. taki sub-simplex'i bir doktor önerene kadar....aldık ve çok rahatladık.en etkilisi odur. bebekten bebeğe değişebiliyor sanırım.. bize iyi gelen sizde işe yaramayabilir ama denemekte fayda var derim..

benim oğlum şu an 2,5 aylık.bende sab simplex kullanıyorum.önceki kadar gaz problemimiz yok.gece de gündüz de iyi uyuyor.

diğer konuda da yazdım gerci ama ben çözümü muskatta buldum. ilaçların hepsi fasa fiso. bebişlere bosuna kımyasal ıcırıyoruz. aktardan muskat temın edebılırsınız.

diğer konuda da yazdım gerci ama ben çözümü muskatta buldum. ilaçların hepsi fasa fiso. bebişlere bosuna kımyasal ıcırıyoruz. aktardan muskat temın edebılırsınız.

canım internetten araştırdım da muskat için pek iyi şeyler yazmıyor ama :(

canım benim bebeğimde de aynı sorun var doktorlar normal diyo üç ya da altı ayda geçer kendiliğinden dediler... şimdi bebeğim iki buçuk aylık ilk zamanlara göre daha iyi biraz sabret zamanla geçecek inş.

canım ben de çekmekteydim aynı sorunu yaşıyordum.zincoyu bigaia kimyon suyunu denedim hiç fayda etmedi oğluma.oğlumu tanıyamaz olmuştum şuan 35 günlük ve hiç susmadan ağlıyordu. nurse harveys diye gaz şurubu aldık ve oğluma çok iyi geldi.bebeğim o eski uslu akıllı haline döndü.ama bazılarından collica diye de bi ilaç duydum çok etkiliymiş memnun kalmış kullananlar.ben bu da etki etmeseydi collicayı deneyecektik.

canım benim bebeğimde de aynı sorun var doktorlar normal diyo üç ya da altı ayda geçer kendiliğinden dediler... şimdi bebeğim iki buçuk aylık ilk zamanlara göre daha iyi biraz sabret zamanla geçecek inş.

evet canım herkes öyle diyor, hareketlendikçe de baya baya azaldı, sabır dediğin gibi... çok teşekkürler.

canım ben de çekmekteydim aynı sorunu yaşıyordum.zincoyu bigaia kimyon suyunu denedim hiç fayda etmedi oğluma.oğlumu tanıyamaz olmuştum şuan 35 günlük ve hiç susmadan ağlıyordu. nurse harveys diye gaz şurubu aldık ve oğluma çok iyi geldi.bebeğim o eski uslu akıllı haline döndü.ama bazılarından collica diye de bi ilaç duydum çok etkiliymiş memnun kalmış kullananlar.ben bu da etki etmeseydi collicayı deneyecektik.

çok teşekkür ederim canım, sab simplex iyi geldi bize de ya da ben öyle sanıyorm :)) 3 ayımızı geçtik azalma var, hareketlendikçe geçiyor sanırım

bunu bu şekilde değil de kimyonu kaynamış suya atarak yaptım ben acılaşmasın diye, her emzirmeden önce 1 çay kaşığı içirdim. benimki ilk üç ay felaket gazlı bir bebekti.
ayşe öner'in gaz masajını uyguladık. nette arama yaparsanız bulursunuz videosunu.
acıelma(adaçayı)yağı ile tabanlarına ve karnına masaj yaptık
ağlama saatleri genelde akşamüzeriydi, hemen önce banyo yaptırdık ya da gezmeye çıkardık.
zinco, sub simlex, nurse harvey's, metsil...bunlar bizde hiç işe yaramadı.

her emzirmeden önce vermek zararlı değilmi bende günde 2 çay kaşığı veriyorum rahatlatıyo biraz sonra gene oluyo tekrar vermemde bi sakınca yoksa vereyim yaa ne çok ağlıyo yavrum

Bende oğlum içi uyguluyorum kimyonu, bir tatlı kaşığı kimyonun üzerini bir parmak geçecek kadar kaynar su döküyorum, sonra ılıyınca duru suyundan 1-2 çay kaşığı veriyorum azda olsa rahatlatıyor, ama kimyonu sizin dediğiniz gibi kaynatmalımıyım onu bilemedim ben demleme usulü yapıyorum.

bebeğiniz artık gaz sıkıntısından kurtulmuştur heralde :)
mesajı yazalı bayağı olmuş çünkü
ama ben yeni doğum yapıp bu sıkıntıyı yaşayan anneler için yazmak istiyorum
acı elma yağı
doktor tavsiyesiyle aldım
oğlumun gazını ne gaz ilaçları ne benim yemeklerimi kimyonla yemem geçirebildi.
ama acı elma yağının gerçekten faydasını gördüm. üstelik hiç bir kimyasal içermiyor.
kendimde bile denedim
acı elma yağını bebeğinizin karnına ayak altlarına sürüyorsunuz
hemen bir damla öyle çok çok da değil
kendime sürdüğümde karnıma serinlik yayıldı rahatlattı
kullanmanızı öneririm
aktarlarda satılıyor

Acı badem yağını ayağının altına sürüyorum her emzirmeden sonra çoraplarınıda giydirdimmi sıcacık yapıyor eğer çok daha fazlaysa karnınada sürüyorum yarım saate rahatlıyor yavrucak

Back
X