canım bebekler hep ağlıyo buna alıştıkta önceden gaz sorunu olan bebek uykusu gelincede aynı şekilde ağlayabiliyo uyku sorunuda olabilir çünkü bizimki şuan öyle oyun oynuyo ağlamaya başlıyo birde uyuyamıyolar bu ara öyle bi özellikleri var heralde o ağlarken sallıyorum sürekli uyuyo o zaman yarım saat 1 saat uyuyo uyanıyo yine keyfi yerinde oluyo bizimki farkettiğim kadarıyla uykuya dalmakta çok zorlanıyo uyumak istemediğindenmi bilmiyorum ama azap gibi yani bide akşamları banyo yaptırmayı deneyebilirsin gaz için oluyor diyorsan rezene anason birer çay kaşığı bir su bardağına koy 1-2 kaşık içir mesela meyve suyu falan veriyorsan yarıyarıya ıhlamurda karıştır geceleri verebilirsin sakinleştirir ıhlamur yada sadece ıhlamur ver küçük heralde daha su niyetine ver onuda birde kakasını yapamıyor diyosan ben keşfettim bunuda
puset varsa altına ufak bi yastık koy yarım şekilde oturt oraya gazınıda yapar kakasınıda net sölemiyim ama bizimkinde çok işe yaradı o durum zararlı ama kısa süreli olunca zararlımı bilmiyorum yinede sen bilirsin