- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Benim oglum 11 aylikken emekledi 17 aylikken yurudu. Ama cok erken konustu yasitlari kelime soylemezken bizimki cumle kuruyordu. Hic caninizi sikmayin kiyas yapmayin ben cok uzuluyordum ama 18 aya kadar yurumemesi normal kabul ediliyor. Tadini cikarin bugunlerin. Cok hizli buyuyorlar.Hanımlar,özellikle tecrubeli anneler yardımınıza ihtiyacım var.Benim kızım 9 aylık fakat çok hareketsiz büyük ihtimalle bunun sorumlusu benim buldumcuk gibi çocuğu kucağımdan hiç indirmedim e annemde yanimda olunca dolayisiyla kizim hiç boşta kalmadı hep bir ilgileneni oldu.Yere çok nadir koydum yürüteciyle bir gidiyor ucuyor resmen ama indirince taytay yaptirmak istiyorum 1 adim bile atmıyor.Yere koyuyorum asla bi emekleme çabası yok oturttuysan 10 saat öyle durur hic birşey yapmaya çalışmaz.Yere yatırıyorum hemen yüz üstü dönüp ağlıyor zora hiç gelemiyor.Bugün inat ettim kaldirmadım ama kazanan yine o oldu nasil sahte ağliyor bi görseniz.Ben napicam gerçekten inşallah yaşıtlarini yakalar,ayni aylarda kuzenimin oğlu var yavaş yavaş yürümeye başladı bizimki hala ciklet gibi yere yapışıyor
sanki benim kizi anlatiyorsunuz. biz bir ara artik yata yata buyuyecek heralde bu dedik. 13. aya kadar çömlek gibi kipirdamadan duran cocuk 13. ayda 1 hafta icinde siraladi ve yurudu. emeklemeyi yurudukten sonra ogrendi.Hanımlar,özellikle tecrubeli anneler yardımınıza ihtiyacım var.Benim kızım 9 aylık fakat çok hareketsiz büyük ihtimalle bunun sorumlusu benim buldumcuk gibi çocuğu kucağımdan hiç indirmedim e annemde yanimda olunca dolayisiyla kizim hiç boşta kalmadı hep bir ilgileneni oldu.Yere çok nadir koydum yürüteciyle bir gidiyor ucuyor resmen ama indirince taytay yaptirmak istiyorum 1 adim bile atmıyor.Yere koyuyorum asla bi emekleme çabası yok oturttuysan 10 saat öyle durur hic birşey yapmaya çalışmaz.Yere yatırıyorum hemen yüz üstü dönüp ağlıyor zora hiç gelemiyor.Bugün inat ettim kaldirmadım ama kazanan yine o oldu nasil sahte ağliyor bi görseniz.Ben napicam gerçekten inşallah yaşıtlarini yakalar,ayni aylarda kuzenimin oğlu var yavaş yavaş yürümeye başladı bizimki hala ciklet gibi yere yapışıyor
Bence ilk işiniz yürüteci evden tamamen kaldırmak olmalı. Hem daha kolayına geldiği için hareket etme ihtiyacını onunla gideriyor hem de çok ama çok sağlıksız. Çok sık duyduğumuz üzere bazı anneler eskiden herkes koyardı, ben de koydum, aman hiç bişey yok kemiklerinde vs diyebilir ama malesef bunun zararının ortaya çıkacağı belli bir zaman sınırı yok...Hanımlar,özellikle tecrubeli anneler yardımınıza ihtiyacım var.Benim kızım 9 aylık fakat çok hareketsiz büyük ihtimalle bunun sorumlusu benim buldumcuk gibi çocuğu kucağımdan hiç indirmedim e annemde yanimda olunca dolayisiyla kizim hiç boşta kalmadı hep bir ilgileneni oldu.Yere çok nadir koydum yürüteciyle bir gidiyor ucuyor resmen ama indirince taytay yaptirmak istiyorum 1 adim bile atmıyor.Yere koyuyorum asla bi emekleme çabası yok oturttuysan 10 saat öyle durur hic birşey yapmaya çalışmaz.Yere yatırıyorum hemen yüz üstü dönüp ağlıyor zora hiç gelemiyor.Bugün inat ettim kaldirmadım ama kazanan yine o oldu nasil sahte ağliyor bi görseniz.Ben napicam gerçekten inşallah yaşıtlarini yakalar,ayni aylarda kuzenimin oğlu var yavaş yavaş yürümeye başladı bizimki hala ciklet gibi yere yapışıyor
Bende çocuğumu cok yere koymadım hayta emeklemedi dırek yürüdü 9syşıl cocuk yürümesi erkek daha 11aylıkken yürüdü oglum evham yapmayınHanımlar,özellikle tecrubeli anneler yardımınıza ihtiyacım var.Benim kızım 9 aylık fakat çok hareketsiz büyük ihtimalle bunun sorumlusu benim buldumcuk gibi çocuğu kucağımdan hiç indirmedim e annemde yanimda olunca dolayisiyla kizim hiç boşta kalmadı hep bir ilgileneni oldu.Yere çok nadir koydum yürüteciyle bir gidiyor ucuyor resmen ama indirince taytay yaptirmak istiyorum 1 adim bile atmıyor.Yere koyuyorum asla bi emekleme çabası yok oturttuysan 10 saat öyle durur hic birşey yapmaya çalışmaz.Yere yatırıyorum hemen yüz üstü dönüp ağlıyor zora hiç gelemiyor.Bugün inat ettim kaldirmadım ama kazanan yine o oldu nasil sahte ağliyor bi görseniz.Ben napicam gerçekten inşallah yaşıtlarini yakalar,ayni aylarda kuzenimin oğlu var yavaş yavaş yürümeye başladı bizimki hala ciklet gibi yere yapışıyor
Valla emeklemeden yürüyen, bebekken uyuşuk olup sonradan açılan çok insan duymuştum. Yürüteçle sağa sola gidiyormuş ne güzel. Benim bebe 5 aylık. Yere koyup başında beklediğimde bana bakıp ağlıyor :)) dün başka odada eşimle temizlik yapıyorduk, oğlumu da çarşaf üzerine bıraktım 1 dakika uzaklaştım, döndüğümde sırtüstünden yüz üstüne dönmüş bana bakıp gülüyordu. Sırt üstü yatırdım tekrar, uzaklaştım. Geldiğimde yine dönmüştü:) bu bebekler çok çakal. Ebeveynler yanlarında oldu mu hemen sahtekarca ağlıyorlar:) bırakın yere uzaklaşın biraz, kapıdan falan izleyin. Anne yüreği zor dayanıyor ben de öyleyim de. Akıl verirken iyi oluyorHanımlar,özellikle tecrubeli anneler yardımınıza ihtiyacım var.Benim kızım 9 aylık fakat çok hareketsiz büyük ihtimalle bunun sorumlusu benim buldumcuk gibi çocuğu kucağımdan hiç indirmedim e annemde yanimda olunca dolayisiyla kizim hiç boşta kalmadı hep bir ilgileneni oldu.Yere çok nadir koydum yürüteciyle bir gidiyor ucuyor resmen ama indirince taytay yaptirmak istiyorum 1 adim bile atmıyor.Yere koyuyorum asla bi emekleme çabası yok oturttuysan 10 saat öyle durur hic birşey yapmaya çalışmaz.Yere yatırıyorum hemen yüz üstü dönüp ağlıyor zora hiç gelemiyor.Bugün inat ettim kaldirmadım ama kazanan yine o oldu nasil sahte ağliyor bi görseniz.Ben napicam gerçekten inşallah yaşıtlarini yakalar,ayni aylarda kuzenimin oğlu var yavaş yavaş yürümeye başladı bizimki hala ciklet gibi yere yapışıyor
Sanki benim bebeğimi anlatıyorsun Can'ımHanımlar,özellikle tecrubeli anneler yardımınıza ihtiyacım var.Benim kızım 9 aylık fakat çok hareketsiz büyük ihtimalle bunun sorumlusu benim buldumcuk gibi çocuğu kucağımdan hiç indirmedim e annemde yanimda olunca dolayisiyla kizim hiç boşta kalmadı hep bir ilgileneni oldu.Yere çok nadir koydum yürüteciyle bir gidiyor ucuyor resmen ama indirince taytay yaptirmak istiyorum 1 adim bile atmıyor.Yere koyuyorum asla bi emekleme çabası yok oturttuysan 10 saat öyle durur hic birşey yapmaya çalışmaz.Yere yatırıyorum hemen yüz üstü dönüp ağlıyor zora hiç gelemiyor.Bugün inat ettim kaldirmadım ama kazanan yine o oldu nasil sahte ağliyor bi görseniz.Ben napicam gerçekten inşallah yaşıtlarini yakalar,ayni aylarda kuzenimin oğlu var yavaş yavaş yürümeye başladı bizimki hala ciklet gibi yere yapışıyor
Koptum yaİstemsizce güldüm kusura bakmayınYa iyide kızınız gayet akıllı ve uyanık bir bebek. Muhakkak biri kaldırıyor zaten. Hayır niye kendini yorsun ki? Ben olsam ben de aynı şeyi yaparım. Bedava taşıma işte. Daha ne olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?