- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Ben sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Şu an uykuya en ihtiyaç duydukları zamanlar. Kaldı ki kişilik yapısı bile olabilir.Slm 4 aylik bi kizim var gece saat 10 yada 11 de uyur daha hic uyanmaz.. sabah altida uyanir karnini doyururum yine uyur saat 10 veya 11 e kadar.... gun icerisinde 4 de uyur 20 dk falan ...merak ediyorum boyle olmasi kotumu ne yapsam kilo almio asiri acaba arada uyandirip mamasinimi versem cok kafama takildi ya ...
Slm 4 aylik bi kizim var gece saat 10 yada 11 de uyur daha hic uyanmaz.. sabah altida uyanir karnini doyururum yine uyur saat 10 veya 11 e kadar.... gun icerisinde 4 de uyur 20 dk falan ...merak ediyorum boyle olmasi kotumu ne yapsam kilo almio asiri acaba arada uyandirip mamasinimi versem cok kafama takildi ya ...
Cnm benim sùt hic yok ki 2 ayliktan beri mama veriorum malesef ne yaptimsa olmadiSakın mama vereyim deme..
Bebek mama nin tadını alınca bir daha anne sütünün yüzüne bakmıyor .
Vallahi genelde durum bu sırf kilo alsın diye yazık etme yavruya
Uyumasi normal.
Slm 4 aylik bi kizim var gece saat 10 yada 11 de uyur daha hic uyanmaz.. sabah altida uyanir karnini doyururum yine uyur saat 10 veya 11 e kadar.... gun icerisinde 4 de uyur 20 dk falan ...merak ediyorum boyle olmasi kotumu ne yapsam kilo almio asiri acaba arada uyandirip mamasinimi versem cok kafama takildi ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?