Çocuk Hastalıkları bebegim cok uyuyor...kötümü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bende bebekken cok uyurmusum
ozellıkle mıncıklarlarmıs uyanım dıye emzırmek ıcın sevmek ıcın falan :)
ılk 7 ay cıddı anlamda hep uyumusum
annem bunun bı şans oldugunu dusunuyor
kotu bırsey olcagını sanmam bıgun doktora veya kontrole gıttıgınızde sorun
 
Cnm benim sùt hic yok ki 2 ayliktan beri mama veriorum malesef ne yaptimsa olmadi

Uyanmaması normal gece o zaman mana yiyip yatarsa uyanmaz tabii

Iyice uyusun bir zararı yok ki

Ama biraz daha büyüyüp yiyeceklere geçince öğün saati oluşturman lazım

O zaman da erken kahvaltıya kalkınca öğlen de uyur belki uzun
 
Benim kız geceleri çok uyandırdı yapı meselesi oglumda dört aylık şuan seninki gibi gece 10-11 uyur ya sabah erken kalkar yada bir kere emer gece bir sorun yok bence
 
Benim kuzenim in bebeği de öyle. .
Banyo yaptıralım dedi tmm yardım edim dedim. Neyse suya koyduk bi baktık çocuktan ses çıkmıyor. Kız korktu tabi .
Meğer bizim sipa uyumuş suyun içinde :))
Her yerde uyur bizimki de..
 
Benim kizim aksam 19-20 uyur sabah 10 kadar , gece ben uyandirip Mama veriyorum gazink cikarip yine ystaga koyuyorum kizim 8 aylik .
 
Canım 4 ay gece beslenmesini kesmek için çok ufak özelliklede kilosu geriden geliyorsa... o uyanmasa da gece 4 saate bir emzirmelisin. mama değil ama anne sütü.

not: bebeği uyandırmadan besleyebilirsin. dream feed deniyor buna.
 
4 aylik bebek icin cok normal.. Uyukusundan uyandirmayin sonra uyku sorunu yasarsiniz... Saat 10/11 den sabah 6ya kadar uyumasi bu aylarda normal ve hatta sanslisiniz... Bebeklerin 24 saatin 16-17 saatini uyumasi cok dogal diye biliyorum... Tedirginseniz doktorunuza danisin ama sagdan soldan duyma uygulamalar yapmayin derim...
 

Kızım doğduğu günden beri sürekli uyuyor. Doktorumuz ilk ay 2 saatte 1 besle demişti, geceleri saat kuruyordum uyanmak için. Sonra da onu uyandırmaya çalışıyordum, 2 aylık olduğunda doktorumuz artık geceleri uyanmıyorsa beslemek yok,demişti. O gün bugündür akşam 9'da yatar sabah 8'de kalkar. Arada hiç uyanmaz. Başlarda beni de korkuttular şekerine baktır, yok arada uyandır besle falan diye ama, iyi ki doktorumu dinlemişim. Şu an 1 yaşında uyku düzeni aynen devam ediyor. 1 yaşında doktorlar gece beslenmesini kesiyor, diş çürüklerine ve mide rahatsızlıklarına sebep olduğu için, eğer zamanında milleti dinleseydim şimdi gece beslenmesini nasıl keserim acaba diye düşünüyor olacaktım. Uyanmıyorsa uyandırmayın geceleri, bırakın uyusun. Bence gayet sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bebeğiniz var. Gece uyandırıp besleme fikrinden hemen vazgeçin bence.
 
Benim kizim aksam 19-20 uyur sabah 10 kadar , gece ben uyandirip Mama veriyorum gazink cikarip yine ystaga koyuyorum kizim 8 aylik .

Nacizane tavsiyem, artık gece beslenmesini kesmeniz yararınıza olacaktır. Alışkanlık olduğu zaman bu alışkanlığı daha ileri yaşlara taşıyan çocuklar var.Ve vazgeçirmek çok zahmetli olabiliyor çocuk için. Eğer düzenli doktor kontrollerinize gidiyorsanız 1 yaş kontrollünde doktorunuz uykudan 2 saat önce beslenmeyi ve gece uyku arası beslenmeyi kesmenizi söyleyecektir. madem kızınız uyuyor, kendisi uyanmıyor bırakın bence uyusun.

Benim kızım şuan 1 yaşında 2 aylıktan beri gece uyanmadığı için beslemedim. Gelişimi ve kilosu gayet iyi.
 
Bilgilerin icin tskler
Ilk cocugum oldugu icin bilmiyordum doktorda birsey söylemedi , bebegim gece mutlaka birkez uyaniyor , uyanmadigi zamanda ben süt veriyorum , doktoruma danisayim ozaman..
 
Bilgilerin icin tskler
Ilk cocugum oldugu icin bilmiyordum doktorda birsey söylemedi , bebegim gece mutlaka birkez uyaniyor , uyanmadigi zamanda ben süt veriyorum , doktoruma danisayim ozaman..

Gece beslenmesi ile ilgili internette de pek çok yazı var, 6 aylık ve üzeri bebekler geceleri beslenmeden 11 saat kesintisiz uyuyabilirler. Sürekli emerek uyumaya alışan bebekler, geceleri uyandıkları zaman aç oldukları için değil emmeden uykuya nasıl geçilir bilmedikleri için ağlarlar. Ağlamayı açlık sana anne de ,beslemeye devam eder. Sonuçta da gece boyu sürekli uyanan ve uyku düzeni bir türlü kurulamayan bir bebek olur. Doktorların önerileri genelde 1 yaş sonrası gece beslenmesinin kesilmesi yönünde. Yani 1 yaş öncesi "uyanmıyorsa bırakın uyusun" diyorlar ama 1 yaş sonrası "uyanıyorsa da artık gece beslenmesi yok" diyorlar. Başta diş çürüklerine, reflü ve kulak rahatsızlıklarına sebep oluyor çünkü. Neyse fazla uzattım sanırım, sağlıkla büyütün bebeğinizi :)
 
En çok imrendiğim şey uyuyan bebekler maşallah.. Doğduğu günden bu yana kesintisiz bir saat uyumuşluğı yok ve kızım bir yaşına geliyor (((
 
Hic bilgim yoktu , bazen uyanmiyor gercekten ben uyandirip veriyorum , ben biraz arastirayim tskler canim
 
Bir sorun olduğunu sanmam çünkü bnm bebişte öyle amaa uyandır mama ver vermessen tabi kilo almaz
 
Ay maşallah bebeğine her yerde söyleme nazar olur:) benimkilerde uyusa ne olur biri 4 yaşında doğduğundan beri sabah 5 te ayakta, diğeri 10 aylık gece saat başı uyanıyor emmek için akşam karnını güzel de doyursam aynı ve bu kuzumda sabah 5 te hatta 4 te ayakta tekrar uyumuyor, uykuya hasretim, gündüz de hep sallıyorum.
Bebeğin uyusada 3-4 saatten fazla aç bırakmamalisin, uyurken emzir ya da mama kullanıyorsan mama ver.
 
Onun uyanmasini beklemek yerinde gece 3-4 saatte 1 uykusunda emzirin. Buna uyku öğünü diyorlar.
 
Oğlumda akşam 7 den sabah 7 ye uyur gün içindede 5 6 posta en az yarım saat uyur çok değil yani uyucakki büyücek uyuması iiidir ama tabi önemli olan kaliteli uyuması
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…