ben daha doğum yapmadım, 29 haftalık hamileyim . benim gittiğim hastane bebek doğunca istanbulda yeditepe hastanesine yönlendireceklerini ve damaklık takılacağını söylediler.şu anda herşey belirsiz, dudakta yarık olduğunu biliyoruz, ama damakta yarık olup olmadığını, yarığın boyutunu bilmiyoruz.Benim bebegmde hortumla besleniyo damaklıgını yaptıramadık.nerdesinız siz biz izmirde bulamadık cok üzülüyoruz
Anne değilim belki ama benim kardesimin damagı yarıktı,ameliyat oldu subatta. Yardımcı olabilirim belki :/Burda çok konuşma olmuyor galiba ben bebekleri böyle olan annelerle yada ameliyat olmuş annelerle dertleşmek için kayıt olmuştum
Cok sagolun mesajı şimdi gördüm.cok aradık biz bulmak isteyen arkadaslar ege üniversitesi yapıyor sadece bilginizeZeynepsm izmirde doktor arıyomuşsun yanlış bilgi yada duyum değildir umarım izmir alsancak ta diş Hastanesi varmış orda ortodontist var diye duydum ben ist oturuyorum eşim izmirli
Merhabalar ben dis hekimi asistaniyim ve uzun sure dudak damak yarigi kliniğinde calistim sorunuz varsa cevalayabilirimarkadaslar ben 28 haftalık hamileyim bebeğim dudak damak yarıklı doğacak
Iyi aksamlar yazınızı gordüm bilginiz varsa birsey sormak istiyorum.dudagı yarık olan bebegimin dudagı kendiligndn yara gibi oldu kabuk tuttu arada kaniyor.buna ne yapabilirim sizce.ameliyatına az kaldıMerhabalar ben dis hekimi asistaniyim ve uzun sure dudak damak yarigi kliniğinde calistim sorunuz varsa cevalayabilirim
Siz kendiniz mudahele etmeyin yaraya ameliyata az bir sure kaldiysa doktor baksin yarık olan yer mi kanıyorIyi aksamlar yazınızı gordüm bilginiz varsa birsey sormak istiyorum.dudagı yarık olan bebegimin dudagı kendiligndn yara gibi oldu kabuk tuttu arada kaniyor.buna ne yapabilirim sizce.ameliyatına az kaldı
Siz kendiniz mudahele etmeyin yaraya ameliyata az bir sure kaldiysa doktor baksin yarık olan yer mi kanıyor
Merhaba arkadaşlar benim bebeğimde tek taraflı yarık dudaklı doğdu. Hamilelikte anlaşılmadı. Aslında doğumdan sonra ultarson fotolarına bakınca belli oluyordu. Ama doktorumuz acemiydi anlamamış. Neyse 15 gün sonra ameliyat olacak 3 ayımızı bitirdik. İnşallah atlatacağız. Sanırım burda yazan arkadaşların ameliyat süreci geçti. Bu yüzden bana da yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Sizlere sorum şu bu ameliyat sonrası hastanede nelere ihtiyaç duyuyorsunuz? Ben bebeğim rahat etsin diye yandan çıtçıtlı pijama ve iç çamaşırı aldım. Yani kafasından hiç kıyafet giydirmeyeceğim. Uyku tulumu var. Mama kaşığı aldım. Sütü sağıp öyle vereceğim. Bunların dışında o durumda işlerinizi kolaylaştıran neler kullandınız?
bebeğin bedenine göre biraz büyük kıyafet ve kısa kol kıyafette lazım oldu bizde serum olduğu için uzun kol rahat olmadı fazlaca almak lazım çünkü bebek emmeye alışkın olduğu için kaşık yada şırınga ile verirken üstü çok ıslandı ve değiştirmek gerekti sütü önceden sağıp koyacaksanız süt poşetide gerekli. kendiniz içinde üst kıyafet alın çünkü bebek ameliyattan çıkınca sizi hissetmek istiyor sarıldığınız zaman üstünüz lekeleniyor tekrar elinize aldınızda temiz olsun diye üstünüz ben sallamıyordum ayağımda alışkın değildi ama çoğu bayan bebeği sallamak için yatağını getirmişti ben reflü yatağını almıştım baya işe yaradı çünkü ameliyattan sonra dik dursun dediler reflü yastının altına biraz daha destek yapıp başı yüksekte uyudu sütü ısıtmam için gerekli ısıtıcı vardı bizde sizde var mı bilmiyorum oda gerekli olabilir sütü kaşıkla vereceğiniz için kase battaniyesini alın mutlaka 1 adet fazla olsun ıslak mendilde lazım olur ben altını yıkıyorum fakat serumla gidemiyorsun başka aklıma gelirse yazarım umarım yardımı olur geçmiş olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?