Bebeğim Doğunca 2 yaşından sonra benden onu ayıracağını söyledi

alkol ve sigarayı eşin bırakacak seni diye bırakıyorsan pes. bence karnındaki bebek için bırakmalısın. senin o daha doğmamış bebeğe bunu yapmaya ne hakkın varki. net kullanıyorsun araştır bebek 12 haftalık olduktan sonra yasal haklarını elde etmiş oluyor. yani eşin şu an bile mahkemeye verse ve ki kanıtlarda o bebeği daha doğurmadan almaya hak kazanır ki sen bu şekil devam edersen o bebeğin sende değilde babasında kalması en mantıklısı. alkol alan bir kadının o bebeğin ağlamasından bile bir anlık sinirle o bebeğe neler yapabileceğini görüp okuyoruz.
yazık o yavrucuk o alkol ve sigara ile ne hale gelmiştir bile. boşunamı drlar hamileyken alkol sakın almayın bebeğe olumsuz etkileri var diyor. o bebeğe acıdım valla.
eşin yine iki yaşına kadar tutacakmış ben olsam devam edersen eğer doğduğu gün alırdım.
eğer o yavrucağı senden ayırmasını istemiyorsan kendine çeki düzen ver ve allahın sana emanetine gözün gibi bak...

sen zaten içki ve sigaraya devam edersen eşine gerek yok,bebeğin kendisi terk edecek seni.Ve bebeğinin katili olacaksın !!

konusmuyordum uzun zamandır. aynı evın ıcınde ıkı yabancı gıbı zaten hamıle kalmıs olmasaydım bırdaha birlikte olamazdık.
alkol alıyorum sıgara alkol 3 aydır bende cogaldı kendının yuzunden oldugunu bılıyor evın ıcın kendımı kapattım cıkmıyorum
2 saat once konusmak ıstedıgımı soyledım sustu ben konustum o dınledı en sonda bebegımı benden alıp herseyımı gideceğini soyledı

bazı şeyleri farkında olmadan yapar oldum...
kendimi dinlemez oldum
ama ben oncemde alkolle aramda bir bağ yoktu alkolle aramdaki zemini hazırlayanda eşim oldu... sigara evet hep hayatımdaydı ama ınanın suan kendımı okadar garıp hıssedıyorumkı :S

Suçunuza bahane bulmayın "eşim yüzünden" diye, bir anne dünya yıkılsa evladına zarar vermemeli. Bile isteye onun günahına girmemeli. Bunu 2 buçuk aylık bir bebek annesi olarak yazıyorum. Büyük konuşmuyorum yani. Ben aylardır çay bile içmiyorum bebeğimin demir değerlerini azaltmayım diye, ki gebelik öncesinde günde 30 bardak çay içerdim belki de. Alkolümü, sigaramı söylemiyorum bile. Beni bırakın, eşim "üzerime sinen koku bebeği rahatsız eder de benden soğur" diye bıraktı sigara kaç aydır, tek tük içtiğinde de eve gelip koştur koştur banyoya gidiyor. Kendine kızıyor, "dayanamadım gündüz işyerinde içtim bir tane" diye. Sizse suçu nasıl olsa başkasına atarım diye... Çok üzüldüm.

Suçunuza bahane bulmayın "eşim yüzünden" diye, bir anne dünya yıkılsa evladına zarar vermemeli. Bile isteye onun günahına girmemeli. Bunu 2 buçuk aylık bir bebek annesi olarak yazıyorum. Büyük konuşmuyorum yani. Ben aylardır çay bile içmiyorum bebeğimin demir değerlerini azaltmayım diye, ki gebelik öncesinde günde 30 bardak çay içerdim belki de. Alkolümü, sigaramı söylemiyorum bile. Beni bırakın, eşim "üzerime sinen koku bebeği rahatsız eder de benden soğur" diye bıraktı sigara kaç aydır, tek tük içtiğinde de eve gelip koştur koştur banyoya gidiyor. Kendine kızıyor, "dayanamadım gündüz işyerinde içtim bir tane" diye. Sizse suçu nasıl olsa başkasına atarım diye... Çok üzüldüm.

neredeyse 20 senedir günde min 1 paket sigara içen ben
hamile olduğumu öğrendiğim an attım elimdek sigarayı
8 ay ağzıma sürmedim
sezeryandan çıktım, sanırım bir iki saat sonraydı çıktım hastanenin kafeteryasına yaktım bir sigara

tamam tiryakiliği anlarım
ama "anne" olmak demek
senin canından çok sevdiğin bir varlığa karşı "sorumlu olmak" demek

bilerek senin yorumunu alıntıladım arkadaşım:29:
konu sahibine nedense hiç bir şey yazasım gelmedi

Canım eşini bırak bir yana da, daha doğmamış çocuğunun hakkına giriyor olabilirsin hiç bu yönden düşünüyor musun? Annelik o kadar güzel bir duygu ki, insanı bir yanda hiç olamayacağı kadar cesaretli, güçlü yapabiliyor. Sen de bir anne adayısın ne kadar olumsuz durumlar yaşasan da bebeğin için toparlan kendine gel ve ona kötülük etme lütfen o sana Allah ın emaneti ona iyi bak.

Sıkar bira şekerim mahkeme çocuğu anneye veriyor yüzde bir milyon. Sonra babası anneden zorla alırsa 2 yıla kadar hapis cezası var

Bebek için üzüldüm iradesiz olmanıza da üzüldüm herşeyden önce o bebeginiz dunyaya sağlıklı bir şekilde gelsin temennisindeyim..

Her suçu eşiniz yükleyip karnınızda size sıkı sıkı tutunan bir cana yaptığınız canilik ! yarın birgün bu çocugun sizin yüzünüzden başına birşey gelirse onun sorumlusu da sizsiniz ! herkes anne olmamalı ..Basit bir örneği.

sen bebeğine nasıl kıyabiliyosun anlamış değilim yazık değil ona sağlıklı doğcağına inanıyomusun peki nasıl bir vicdan nasıl bir annelik duygusu anlamış değilim. hala inanamıyorum yazdıklarına...

kedine gel arkadaşım yazık gerçekten senin yüzünden karnında kimbilir ne halde bebeğin, madem böyle yapacaktın neden önlemini almadı ...

biraz ağır gelebilir söylediklerim ama haklı olduğunu düşünmüyorum o kadar çocuk sahibi olmak isteyen kişi varken senin yaptığın cahillik

neredeyse 20 senedir günde min 1 paket sigara içen ben
hamile olduğumu öğrendiğim an attım elimdek sigarayı
8 ay ağzıma sürmedim
sezeryandan çıktım, sanırım bir iki saat sonraydı çıktım hastanenin kafeteryasına yaktım bir sigara

tamam tiryakiliği anlarım
ama "anne" olmak demek
senin canından çok sevdiğin bir varlığa karşı "sorumlu olmak" demek

bilerek senin yorumunu alıntıladım arkadaşım:29:
konu sahibine nedense hiç bir şey yazasım gelmedi

Hak veriyorum csi ben de sigara içen bir bayandım ve ne zamanki gebe olduğumu öğrendim o an bitti benim için..Hatta hamileliğimden 5.haftada haberim oldu o zamana kadar bilmeden içmişliğime bile defalarca sinirlendim, kızdım kendime ! korktum ya birşey olursa diye ?

Diş ağrısı çektim iki gün boyunca hamileyim diye gidip ilaç dahi alamadım ..Nasıl rahatsınız böyle ALLAH aşkına ?

üzgünüm ama kocan haklı.kimse çocuğunu hamileyken bile alkolü bırakamayan bir anne yetiştirsin istemez.keşke düzeltebilsen kendini

hayatında başka biri var diye dertleneceğinize karnınızdaki bebeğinize sahip çıkın.alkolünüzede bahaneler bulmayın ve kendinize gelin bence.insanlar evlat sahibi olmak için neler yapıyorlar biliyormusunuz siz?
sigara içilen ortamda dahi bulunmamanız gerekirken bir de alkol diyorsunuz.bu nasıl bir zihniyet.hangi düşünceyle yapıyorsunuz bunları anlamıyorum.bugün alkol almamanız bişeyi değiştirirmi sanıyorsunuz.bıraktığınız anlamına gelmez.
o çocuk dünyaya gelmek istemedi.bunu siz istediniz.yanlışlarınızın bedelini ona ödetemezsiniz.

Karninda bir can tasirken, günde paket sigara ve ciddi miktarda alkol alan bir insana burdaki hickimse yardim edemez...
Karnindaki bebegin bile seni durduramiyorsa biz ne yapabiliriz...Eger aliskanliklarindan gerek tedevi ile gerekse kendi basina vazgecmezsen, esin bebegi alir...

Kimsenin hayatı dört dörtlük değil,
hiçbir evlilik mükemmel değil,
cok ciddi anlamda sorunlarınızda olabılır,
evlenip boşanmışta olabılırsınız,
ama bu sizin alkol ve sigara bağımlısı olmanızı haklı göstermez.
Hele ki bir anne adayıysanız ve bu çocugu gercekten dunyaya
getırmek ıstedıgınızden emınsenız doğurun bebeğinizi.
Sızı ve eşinizi düşünnmüyorum açıkcası. Olan karnınızdakı dogumuna
vesıle olacagınız o masum bebegınıze olur.
"boyle mukemmel ve mucızevi bir varlığın emanetçisi olacağınız için bır an once kendınıze gelın... :20:

hiç bir alkolik ben alkoliğim demez ve içiyorsa da bir sebebi vardır!!!! demi bu hayat seni bu hale getirdi ...

dua edelimde o çocuk telef edilmeden senden alınsın
sen doğurunca ona bakamazsın aslında seni şu anda ihbar etmemiz gerekir bence sosyal hizmetlere...

Keşke bu konuyu okumasaydım. Keşke böyle bir anennin var olduğunu bilmeseydim.
O karnınızdakinin zerre kadar değeri yok sizin için. Tek düşündüğünüz o bebeğinbabası.
Birazcık bebeğinizi düşünseydiniz bir yudum içemezdiniz. Dilerim sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Eğer bir engeli olursa vay onun haline. Sizin gibi buna sebep olabilecek bir anne ne kadar bebeğine.
Hiç mi vicdanınız merhametiniz yok sizin o cana. O sizin evladınız.
Nasıl bakacaksınız doğduğunda yüzüne.

madem bu kadar bebeginizi dsunuyorsunuz,O'nun sizden alinma korkusunu simdiden yasiyorsunuz,neden daha en basinan O'na zarar veriyorsunuz?

sen zaten içki ve sigaraya devam edersen eşine gerek yok,bebeğin kendisi terk edecek seni.Ve bebeğinin katili olacaksın !!

aynenn öyleee, şu an kudurmuş durumdayımm!!

Eğer alkol ve sigara içtiğiniz hamilelikte kanıtlanırsaa o bebeği babasına verirler, ama bırakırsanızz hemenn!!! öyle bir şansı eşinize vermememiş olursunuz..
Güzel Allah'ım tabi sizin gibi bir anne adayına o şansı verirsee!!

Kudurdum sinirimden. :47:

Back
X