- Konu Sahibi burcudalli
-
Hayirli olsun eviniz bizde ev aldik tasinirken ogrendim hamile oldugumu bereketli geldi yavrum sizinki de oyledir cidden bos yere stres yapmayin ama paylasin tek basiniza zor gelir katlanmak paylasmak rahatlatiyor boyle zamanlardaBende öyle düşünüyorum Allah var yukarıda.
Birde öyle bi dönem ki kardeşim haftaya evlenecek kimseye bişey diyemedim üzülmesinler diye,
Nasipse daire alıyoruz onun krediydi tapuydu işlemleri hepsi bir araya geldi.
İlk öğrendiğinde insan çok kötü oluyor.146/1 riskli cikti yasim daha 23 ve yas riskim cok yuksek bebegimi tehlikeye atamadim atamadimamniyon sivisi aldirmayi kabul etmedim.. Bebegimden ins beni affetmistir ilk ogrendim cok agladim ayrintili ultrasona girdim sapasaglamdi ama bilirsin ayrintili da net sonuc vermiyor sonra dedim ki Rabbime birakayim bebegime can veren Rabbim neyi yazdiysa o olur down sendromlulari aradtirdim korkulcak birsey olmadigini anladim hakkimizda neyin hayirli oldugunu bilemeyiz bebegim henuz dogmadi dogdugunda belkide ozel bir bebek olarak dogar tirnagini bile yaratamayiz o yuzden oluruna birakin uzulmeyin.
Teşekkür ederim.Hayirli olsun eviniz bizde ev aldik tasinirken ogrendim hamile oldugumu bereketli geldi yavrum sizinki de oyledir cidden bos yere stres yapmayin ama paylasin tek basiniza zor gelir katlanmak paylasmak rahatlatiyor boyle zamanlarda
İcini ferah tut goreceksin hersey yolunda olacakTeşekkür ederim.
Cumartesiyi atlatayım sonrasında eğer riskli bi durum varsa tabiki paylaşıcaz ama onları da endişelendirmek istemiyorum açıkcası o yüzden söylemedim.
İnşallah ayrıntılı ultrasonda hiçbir sorun çıkmayacak dualarım seninle.. hayırlı haberlerini bekliyorumİlk öğrendiğinde insan çok kötü oluyor.
Ayrıntılıya girmedim cumartesi gireceğim ne diyecek bende tam bilmiyorum inşallah hiç bir sorun yoktur ama Allah korusun eğer olursa aldırmayı tabiki düşünmüyorum ama sadece bu duruma her şekilde hazırlıklı olmak istediğim için bu kadar çabam. Ve inşallah sizinde bebeğiniz sağlıkla doğar kucağınıza alırsınız.
İlk öğrendiğinde insan çok kötü oluyor.
Ayrıntılıya girmedim cumartesi gireceğim ne diyecek bende tam bilmiyorum inşallah hiç bir sorun yoktur ama Allah korusun eğer olursa aldırmayı tabiki düşünmüyorum ama sadece bu duruma her şekilde hazırlıklı olmak istediğim için bu kadar çabam. Ve inşallah sizinde bebeğiniz sağlıkla doğar kucağınıza alırsınız.
Amin inşallah.Benim sayımla yengeme de demişlerdi down sendromlu olucak diye üzüldüler agkadilar dua ettiler ama maşallah sapasağlam doğdu şimdi 4 yaşında ve çok çok şeker bir kızinsallah sizin bebeğinizde sağlıklıdır Rabbim kismeyi evlasiyla imtihan etmsin
Günaydın canım gözün aydın bende yarın yada Çarşamba haber bekliyorum kan verdim DNA sının incelenmesi için sen sadece ayrıntılıya girdin sanırımGünaydın hanımlar;
Cumartesi günü Dr.Ahmet Gül'e gittik ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu öğrendik.
Çok şükür.
Ve birde erkek bebek bekeldiğimizi öğrendik çünkü daha önce göstermemişti kendisi.
Ahmet bey çok hızlı konuşuyor ve genelde tıbbi terimler kullanıyor anlamamız pek mümkün değildi ama bebeğiniz %90-95 oranında sağlıklı demesi bize dünyaları verdi ve çok mutlu olarak yanından ayrıldık.
Zehir gibi geçen 2 haftanın üzüntüsünü tamamen unutturdu.
Allahıma çok şükür bin şükür.
Anneler gününün en güzel hediyesi oldu bana.
Yanımda olan siz arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.
Hakkınızı helal edin.
Evet canım sadece ayrıntılı ya girdim orada da zaten her şeyine bakılıyor.Günaydın canım gözün aydın bende yarın yada Çarşamba haber bekliyorum kan verdim DNA sının incelenmesi için sen sadece ayrıntılıya girdin sanırım
Bende 16. Haftamı doldurduktan sonra perinatoğa gitmek istiyorum
Öncelikle inşallah kandan güzel haberler alırım
İstanbuldayım bende Recep has diye bi doktor var ona giderim diye düşünmüştüm 500 tl gibi bişeydi geçen sene muayene fiyatı bu sene bilmiyorumEvet canım sadece ayrıntılı ya girdim orada da zaten her şeyine bakılıyor.
Ama ayrıntılı ultrasonu perinatolağa gittik ve işinde gayet uzman biriydi.
Eğer istanbul da ve maddi imkanın varsa Ahmet güle gitmeni tavsiye ederim.
Ahmet beyin muayene ücreti 500 tlİstanbuldayım bende Recep has diye bi doktor var ona giderim diye düşünmüştüm 500 tl gibi bişeydi geçen sene muayene fiyatı bu sene bilmiyorum
Ahmet gül hakkında bilgi verebilir misin
Teşekkür ederim canım nerde bu doktor pekiAhmet beyin muayene ücreti 500 tl
Giderken yanında yapılan bütün testleri ve ultrason görüntülerini götürüyorsun.
Muayene odasına girmeden önce onları istiyorlar.
Sonra içeriye alıyorlar ve çeşitli sorular soruyor.
Sonra ultrason için ayrı bi odaya alıyor seni ve bebeğin ayağından gözüne kulağına kadar herşeyine bakıyor.
Ben down sendromu için gitmiştim biliyorsun ve onun için herhangi bir bulguya rastlamadım eğer olsaydı illaki bi anormallik olurdu dedi onun dışında da başka bi sorun gözükmüyor %90-95 sağlıklı bi bebek dedi.
Çıkarken rapor ve cd veriyor içinde bebeğinizin görüntüleri olan bi cd.
Bu kadar yaklaşık 40-45 dk süren bi muayene yani 5-10 dk sürmüyor.
Doktorun tek kötü yani hızlı konuşması onun dışında olumsuz bişey hissetmedik.
Bakırköy de özgürlük meydanına çok yakın.Teşekkür ederim canım nerde bu doktor peki
Çok teşekkür ederim canım ilgilenip cevap verdiğin içinBakırköy de özgürlük meydanına çok yakın.
Nasıl başlasam bilemiyorum.
Tüp bebek ile hamile kaldım şuan 17+0
Test yapıldığında ise 12+2 günlük idi.
Sonuçlar sistemdeki sorun nedeni ile yeni çıktı ve 1/263 oranla down sendromlu olabilir dedi doktorumuz.
Tüp bebek doktoruna gönderdim oda çok alanım olmamasına rağmen bi sorun göremiyorum ben dedi.
İzmir tepecikten cuma günü için randevu aldım. Ayrıntılı bakılması için.
Kafam o kadar karışık ki sabahtan beri araştırıyorum yorumları okuyorum bi sürü insana down sendromlu olabilir demişler ama hemen hemen hepsi sağlıklı olarak dünyaya gelmiş.
Birde amino sıvısı aldırmak yerine Serbest Fetal Dna testi yapıyorlarmış yaptıran duyan bilen var mı aranızda.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Dua edin lütfen bi sorun çıkmasın bebeğimde.
Sonuçta ekte bilgisi olan yorumlarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?