bebegim dussun istiyor

güzel hayallerim var kızımla ben cift vatandaşım belki yurt dışına gideriz allaha şükür boşandığımda babamdan yetim aylığımda tekrar bağlanıcak
kimsenin yaptığı yanına kalmaz

Bütün yorumları tek tek okudum. Herkes kendine göre haklı olabilir evet ama çok ama çok saçma birşey var ortada kadın 3 aylık hamileyım diyor herkes bir ağız olmuş niye hamile kaldın? Ya tamam olan olmuş o çocuğu istemesi hata bile olsa olmuş ne anlamı var durup durup aynı şeyi söylemeye soyleyince geçmişe geri dönecek kadın. Bence o minicik bebeği konu etmeyin artık. Daha dünya ya bile gelmedi herkes ondan bahsediyor. Burda konu sahibi zaten farkında sürekli hata yaptiginin al birde biz tekme atalım düşene! Yine söylüyorum arkadşlar hepiniz haklısınız ama aynı şeyleri tekrarlamanin manası yok valla 25 sayfa yazılmış 1. Sayfa bebek diye başlamış öyle de devam etmiş. Şuan bence konu sahibi hiç birşey yapmamalı çocuğu büyüyüp ele avuca gelene kadar eşiyle iyi yada kötü muhatap olmamali. Kolay değil 3 çocukla hayatı yüklenmek buna önce kendini hazirlamali sonra yön vermeli ama bunların hiç birisi şuan değil zamana ihtiyacın var arkadaşım sen şimdi herşeyi unut eşinde gidiyormuş zaten hamileliğin ve çocukların keyfini çıkart allah in izniyle bebeğini sağlıcakla bir doğur kucağına al bakalım. Bundan başka yapacak birseyin yok arkadaşların da dediği gibi birikim yapmaya çalış sen her şerde bir hayır vardır. Allah yardımcın olsun

diğer konunu okudum evliliğim ölene kadar sürsün istiyorum demişsin, hemde bu bebek mevzusundan bir ay sonra bunu demişsin

ne diyelim Allah akıl fikir versin, 6 senedir yalnız yaşamışsın, neyin ümididir bu anlamadım, zaten sen pratikte 6 senedir boşanmış gibi yaşayan bir kadınsın

mantık mantık mantık.

kimseye sızlanma bence.bu adam sana her istediğini yapar çünkü sen fırsat veriyosun

Kusura bakma ama Şikayet edip Durmuşsun Biraz Sende de Suc var Eşinden Madem bu kadar Şikayetciydin Neden Korunmadın ? Anti depresan İlaç içmisin onun bıraktığı etki bebeğinede yansıyıcak. Korunmak hiç mi aklına gelmedi ? Hiç mi Düşünmedin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…