- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
- 73
- Konu Sahibi VuslataDair
-
24 saat boyunca burada bekleyip yazilanlara cevap verebilecegimi dusunmediniz herhalde degil mi? her ne kadar zor olsada hayat benim icin devam ediyor. kizlarim okula babalariyla gitmek istemedigi icin onlari goturup getiriyorum biri sabahci digeri oglenci dahasi dersleri odevleri ev isim yemegim temizligim vs ilgilenmem gereken bir dunya konu oluyor benimde haliyle. ki haftasonunun rahatligiyla fazla kalabilmistim sitede...
belli bir yerden sonra kendini tekrarlamis mesajlariniz neden 3. bebek neden 3. bebek anladim da arkadaslar ''hirsizin hic mi sucu yok?'' hangi kadin ister sizce benim yerimde olup bunlari yasamayi? ben 32 yasinda lise mezunu yaklasik 11 yildir is hayati olmamis bir bayanim evet bir donem iyi bir is teklifi almistim ve kabul etmedim nasip degilmis ama olayi benim sicak yataktan kalkip ise gitmeyi yemeyecegim durumuna kadar baglayanlar var hepinizi insafa davet ediyorum suan yaklasik 3,5 aylik gebeyim ve muhtemelen 3 ay sonra agirlasacagim (simdi hemen biz 9 aya kadar calistik diye de saldirmayin lutfen ben 9 aya kadar calisabilecegimi hic sanmiyorum diger gebeliklerimden biliyorum bunu yapamam nazli ve kaprisli oldugumdan degil vucudum elvermez saglik sartlarindan dolayi.....)sadece 3 ayligina beni ise alip bana bosanip duzenimi kuracak kadar bol maas verecek bir kurum varsa hay hay calisayim bir kac yorum haricinde hepsi neden yaptin neden yaptin evet oldu iste hayatin beni getirdigi nokta bu buradayim bundan sonra bu ahval ve serait icinde ben ne yapacagim ogrenmek istedigim buydu ama sizler cok acimasiz yorumlar yaptiniz birsey demiyor allaha birakiyorum
sunu da soyleyeyim dun aksamdan beri yok muzik acip dansa kaldirmak olsun yok sebeklikler yaparak olsun karsimda kirk takla atan bu adam var. kizlarimin endiseli bakislari son bulsun diye onunla iyiymis gibi konusuyorum sadece kizlarim icin fakat hala cocuklarimla uyuyorum ve onlar yokken konusmuyorum anladigim kadariyla haber geldi ve bu hafta gidecek kendince vicdan yapiyor daha evvel izin doneminin tamaminda bana kan kusturup gitmesine 1 saat kala yalvar yakar helallik almaya calistigi olmustu almisti da (cunku ben onu cok severdim ne yaparsa yapsin cok severdim) ama simdi sevgisinin bende bittigini gormek ne yaparsa yapsin ona olan nefretimin gecmedigini gormek de uzuyor beni ne hayallerle evlenmistim evliligimin beraber gecirdigimiz ilk 3,5 yili peri masali gibiydi ben hayalini bile kurmadigim bir evlilik yasamistim belki ondan yere dususum sert oldu..............
icimden geldi bunlari yazmak dokuldum birden ayiklayip aciklarimi bulacak arkadaslar olacaktir buyrun allah sahittir yasadigim bunlardir durumum sandiginizdan cok daha caresizdir ve tek tutundugum yavrularimin varligidir onlari unutmus gozardi etmis degilim bu yastan sonra ben bosanma kararini yeni bir evlilik yapayim diye almis degilim hersey onlar icin elimden geldigince rabbim izin verdigince sadece yuzlerine dusmesin acinin caresizligin golgesi diye olacak mucadelem insallah rabbim yardimcim olur........
arkadaşım yorum yapmadan önce şunu sölemeliyimki geçmiş bütün konunu okudum yanlış yorum yapmamak adına....
ama malesef sana şu anda iyi şeyler söleyemicem çünkü birilerinin sana bunları sölemesi gerekiyo.... banada lütfen kızmayın arkadaşlar ...............
şimdi seni aşalayan sana iyi davranmayan hatta sana şiddet uygulayan bi eş var ortada ve nitekim seni net yoluyla aldatan ? ortada iki küçük yavru var normal çekirdek bi ailede büyümeyen ve türlü zorlullarla karşılaşan sen sanıyomusunki çocuklar bişey anlamıyo etkilenmiyo seninde çocuklugun zorluklarla geçmiş nasıl etkilendiğini bi çocugun en iyi ama en iyi sen anlayabilirsin sanemcim.... mantıklı düşünelim biraz......
zaten iki küçük çocuga normal bi aile yaşantısı sağlayamamışsınız(eşinin etkisi büyük olabilir)...... ama bu çocuklar evliliğin iyi giden bölümünde olmuş geleceği göremezdin sonuçta böle olcağını bilemezdin allah bağışlasın......... AMA SANA SİNİRLENMEMEK ELDE DİİL!!!!!!!!
ÇÜNKÜ ARKADAŞLAR SANEM HANIMIN EŞİMDEN HAMİLELİĞİM YÜZÜNDEMİ SOĞUYORUM DİYE Bİ KONUSU VAR ORDA BEBEĞİ KENDİSİ İSTEDİĞİNİ SÖLEMİŞ VE YAPMIŞTA!!!!!
arkadaşım sen şu an olan olayları biliosun görüyosun bütün bu sorunların göbeğine savunmasız bi yavruyu nasıl getirebiliosun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! ona güzel bi hayat mutlu bi yuva verebilcekmisin sen? yüzünü güldürebilcekmisin aferin sana...............ona baba sevgisini nasıl verceksin sen düşmesini isteyen bi insandan bütün bunları düşünerekmi yaptın? yada bi bebeğin bu adamı eve bağlıcanımı düşündün minicik bi canlıyı kocanı eve döndürmek içinmi KULLANDIN? diğer ikisinde işe yaramışmıydıda bunda yarasın? bak adam şimdi düşmesini istiyomuş ? hem gittiğin nasıl bi terapistmişde senin bu düşüne bi DUR dememiş!!!!!!!!!!!!
ARKADAŞLAR TECEVÜZ ŞU BU YOK KADIN İSTEMİŞ YAPMIŞ BEBEĞİ..........artı diyelimki tcavüze ugradın senin bin kat temkinli olman lazımki bidaha hamile kalmayım diye sağlık ocaklarında herşey herşey bedava bi sağlıkcı olarak sölüorum spral takıolar ve eşinin ruhu duymaz asla anlamaz!!!!!!!!!!!!
hap kullanabilirsin hergün vede 3 aylık aşı olanilrsin yılda 4 sefer uygulanan bişe eşinin hiç birinden ruhu duymazdı ama sen naptın?
kuspura bakmayın ama söz konusu bi bebek olunca helede kendi bizzat bilerek isteyerek böle bi ortama getirip sonrada vay efendim eşim düşsün istiyo beni itiyo dersen benimde sana diycem şey iyi oluyo olur!!!!!!!!!!!!
ilk sàyfadan báslayip sonuna kadar okudum,hicbir yorumu,yaziyi atlamadan.Cok sẺrt elestiriler vảr,cunku zâmaninda bósan ya da bu adam akillanmaz die cok yorum yapan ảrkadaslar olmus,ha benim fikrime gelince 1 sêne de bence degismez bu adam cunku íisn icinde aldatma,siddet ne ảrasaniz vảr,késke 3.olmasaydi,hẻrkesin kizdigi da bu..BỦraya kadar anladim da,ảrkadasim Allah sÂNa vicdan vẻrsin,sen bu cümleyi nasil kủrdun
"bizzat bilerek isteyerek böle bi ortama getirip sonrada vay efendim eşim düşsün istiyo beni itiyo dersen benimde sana diycem şey iyi oluyo olur!!!!!"
SẺrt elestiriler,kinamalar,dalga gêcnler olmus da senin yazdigin yorumu ben hảyretler icinde kanim donarak okudum,bỉ de ne göreyim ísminin altinda göbüsümde bebis vảr demissin,yani sen de hamilesin,bu kadincagizin kocasi onu itmis,icinde másum kucuk bỉr can ve sen oh olmus,iyi olmus,iyi oluo diyorsun.
ÍNsallah bu sözlerin yüce Allahin gücüne gitmez de sag salim alirsin bebegini kucagina,ÂMa Allah icine vicdan ve mẺrhamet koysun son sözüm bu !!!!
Esım yanımızda degılken ben evlatlarımın gozlerıne yas dusurmedım bılıyor musunuz onları once rabbımın yardımıyla o kadar guzel yetıstırdım kı dını egıtımlerı olsun ahlakı egıtımlerı olsun her yonden dort dortluk kızlarım ve suan bu yasananlara anlam veremıyor urkuyorlar babalarının bır an evvel gıtmesdını ıstıyorlar kı gıdecek ınsallah bende kendıme bır destek ornegın atamamın yapılması gıbı yanı ayaklarımın ustunde durabılecegım bır durum olusturup ayrılmak ıstıyorum benım hayatım yavrularımdan ıbaret......
3. Bebek meselesını soran arkadaslar soyleyeyım ben ıstedım bebegımın olmasını rabbımde verdı hamdolsun ama yemın ederım o zaman bu adam bu kadar ınsanlıktan cıkmamıstı son zamanlarda oldu ne olduysa nefretımı kazandı ve ınsanlıktan cıktı bunu oncekı konumdada yazmıstım bebek kaza eserı veya zorla olmadı kesın donus yapmıstı hersey ıyı baslamıstı ben de 32 yasındayım bır bebegımız daha olsun demıstım ses etmemıstı nerden bılecektım bunları yasatacak bılsem sızce yapar mıydım
her bulunduğun il yada ilçede sosyal yardım kuruluşları mevcut buralara başvurduğunda sana sigorta yiyecek takacak ve maddi yardımda bulunabiliyorlar ayrıca savcılığa da gidip eşinden gördüğün olumsuz durumlar karşısında şikayetci dahi olabilirsin en doğal hakların bunlar evden ayrılırsam naparım derdine son ben bunu bizzat yaşadığım için yazıyorum
ne yazıkki eşimin benimle yaptığı evliliği madde bağımlılığını ve eşcinselliğini örtbas etmek için olduğunu öğrendim.boşanmak için bazı testler talep ederken hamile olduğumu öğrendim aslında kısır imkansız cocuğu olması ama uyuşturucu cetesi olmaları ellrini her yere uzatıyor.33 haftamdayım bir kuruş maddi yardımı bulunmadığı gibi 4. ayımda kavga ettik ve ben astıma yakalandım doktor ciğerlerinin yüzde50 si çalışmıyor dedi.O sinirle savcılığa suc duyurusunda bulundum .dört ay sonra lütfedip beni aradı ve bana bebek hala iyi mi diye sordu elimde olsa sıkıcaktım gırtlağını gittim savcıya durumu anlattım ki zaten bebeğimi kaçırmayı planlıyorlardı her yerde ihbar ve şikayetlerim var vazgeçmem için ...
banada imalarda bulundu cocuk benim değil diye ama kendimdem eminim yazılı kağıtla iddanı sun bana dedim onuda yapamadı bu hem boşanmamı hemde beni ... itham ediyorlar diyerek nafakamı ve tazminatımı arttırıcaktı bunuda yapamadılar
yani anlican 33 haftadayım kızımı görmeme cok az kaldı ve ben günlerimi allahım nolur canım bişi cekmesin diye dua ederek geciriyorum
paran yoksa bulunduğun il ilçede ki barodan parasız avukat ta talep etme hakkın var
biz kadınlar için hiç bir şey imkansız değil artık şahsi düşüncemi sorarsan onlar talep etmeden dna yaptırma yazılı iste ki tazminatın katlansın öylesine acımicaksın....
ağustos 2011 den beri evliyim askerdeydi boşanma davası acıcaktım baktım askerliği bahane ediyo vazgeçtim şimdi de bebeğimin doğmasını bekliyorum mahkeme bebek doğmadan boşamıyor haklarımız kaybolmasın diye şu an boşanmaya kalkarsam bebeğin nikahsız doğmuş gibi sayılıp hak talep edemeyeceğimi öğrendim hiç bir hakkımdan vazgeçmeye niyetim yok .
zaten yaptıklarını anlatsam cinnet geçirirsiniz en son yeni yılda gelicem cocuk için barışalım dedi yeni yıla 3 gün var sabahın köründe beni aradı napıyorsun dedi uyuyorum dedim (8 ayımdayım ve butun gece ağrım vardı uyuyamadım erken kahvaltı edip uyurum ihtimali ile tekrar yatmıştım ) butun gece ne bok yaptında uyuyorsun dedi.küfür ettim kapattım telefonu ama daha hala sinirim geçmedi oda zaten korkusuna gelemedi
maalesefki ona uyuşturucu verende bana böyle davranmasını söyleyende annesi zaten eşime kızmıyorum yaptıkları normal geliyor artık cünkü kullandığı madde nin esrar olduğunu öğrendim ve esrar içenlerin düşünce ve sorgulama yetisi olmuyormuş annesi şunu söyle kıza böyle davran diye talimatla yönetiyor onu
allahtan narkotik şikaytlerimi dikkate alıyorki peşlerini bırakmadı belki şanslılardan biriyim herşeyim diyebileceğim bir arkadaşımında bu konuda cok yardımı dokunuyor insanın koruması gereken biri olunca daha da cesareti artıyor umarım kızımda benim gibi cesur olur
enınde sonunda hapse giricekler ama yasal prosedürler maalesefki uzun sürüyor türkiye nin tek kötü yanı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?