bebegim dussun istiyor

Konunun bütününü okumadım ama Allah kocanı ıslat etsin kardeşim.

Çocuklarının da senin de yardımcın olsun. O bebek keşke olmasaymış ama artık olduktan sonra o kadar laf söylemenin bir anlamı yok.

Allah ıslah etsin , Allah ıslah etsin.....

allahım işallah yardımcın olur kalbinden geçen tüm dualar kabul olur

ilk sàyfadan báslayip sonuna kadar okudum,hicbir yorumu,yaziyi atlamadan.Cok sẺrt elestiriler vảr,cunku zâmaninda bósan ya da bu adam akillanmaz die cok yorum yapan ảrkadaslar olmus,ha benim fikrime gelince 1 sêne de bence degismez bu adam cunku íisn icinde aldatma,siddet ne ảrasaniz vảr,késke 3.olmasaydi,hẻrkesin kizdigi da bu..BỦraya kadar anladim da,ảrkadasim Allah sÂNa vicdan vẻrsin,sen bu cümleyi nasil kủrdun
"bizzat bilerek isteyerek böle bi ortama getirip sonrada vay efendim eşim düşsün istiyo beni itiyo dersen benimde sana diycem şey iyi oluyo olur!!!!!"
SẺrt elestiriler,kinamalar,dalga gêcnler olmus da senin yazdigin yorumu ben hảyretler icinde kanim donarak okudum,bỉ de ne göreyim ísminin altinda göbüsümde bebis vảr demissin,yani sen de hamilesin,bu kadincagizin kocasi onu itmis,icinde másum kucuk bỉr can ve sen oh olmus,iyi olmus,iyi oluo diyorsun.
ÍNsallah bu sözlerin yüce Allahin gücüne gitmez de sag salim alirsin bebegini kucagina,ÂMa Allah icine vicdan ve mẺrhamet koysun son sözüm bu !!!!

Son düzenleme:

Gerçekten çok acımasızca eleştiriler var; kimse böyle olsun istemezdi. Ortada olan bir durum var; sonuçta hamile...Hamile kalmak istiyorum, beni bunalıma sokun demiyor. Değiştirilemeyecek bir gerçek var; her ne olursa olsun hamile hassas bir kadın var. Kimin ne olacağı belli olmaz; yadırgayan, kınayanı da hayatın nereye götüreceği belli olmaz. Rabbim hepimizi ve doğacak veya çok istediğimiz bebeklerimizi korusun; sevgiyle büyüsünler...

Sorunlu bir evlilik, bir çocuk, iki çocuk ve üçüncü çocuk! Siz boşanmak istiyorsunuz. Çocuklarınıza acımadınız mı boy boy çocuk yaparken.

Karninda tasidigin o masum hicbir gunahi olmayan melek icin uzuluyorum,boyle ruh hastasi bir adama neden 3. Cocuk ??????

ya arkadaşım hemen yüzüne güldü diye bebek mi yapman lazım.ilk olsa annelik tatmak istemiş diyeceğim ama evliliği dört dörtlük olanlar bile 3.yü yapmazken sen...
bu tip yorum yapanlara insafsız demişsin.bu insafsızlık değil akıl,mantık.senin için şu an ben de dua ettim durumun zor ama kabul et senin de hatan var.inşallah ataman olur ama biliyorsun yani bu işler zor bence bir b planın da olmalı bu adamdan kaçman için.belli ki ailen yok yoksa bu herif bu kadar coşamazdı.şimdi hem boşanma hem doğum hem lohusalıkla nasıl başedeceksin?

olan olmuş bu saatten sonra yüklenmenin ne faydası var arkadaşlar.bencede olmasa iyiymiş ama yok çare.
nice yollarla korunan hanımları tanıyoum hatta ameliyatla bağlantanları ama yine hamile kalan oluyor.eğer ben korundum ama yine hamile kaldım deseydi ne diyecektik?
o yüzden bence hamile bi hanımı dahada üzmeyelim bu saatten sonra o çözüm bulalım.
mesela mor çatı var duyduğum oralara başvurun yada aile dostu ,arkadaş destekçi yok mu öyle biri?
umarım 3. çacuğun gelişiğle eşiniz merhamete gelir ve size yaptıklarına pişman olur böylece çözüm kendiliğinden gelir.
oda olmazsa doğum yapana kadar dişinizi sıkın ondan sonra gerekli yerlere başvurarak yeni bi hayata başlarsınız.
Rabbim kolaylıklar versin...

her bulunduğun il yada ilçede sosyal yardım kuruluşları mevcut buralara başvurduğunda sana sigorta yiyecek takacak ve maddi yardımda bulunabiliyorlar ayrıca savcılığa da gidip eşinden gördüğün olumsuz durumlar karşısında şikayetci dahi olabilirsin en doğal hakların bunlar evden ayrılırsam naparım derdine son ben bunu bizzat yaşadığım için yazıyorum
ne yazıkki eşimin benimle yaptığı evliliği madde bağımlılığını ve eşcinselliğini örtbas etmek için olduğunu öğrendim.boşanmak için bazı testler talep ederken hamile olduğumu öğrendim aslında kısır imkansız cocuğu olması ama uyuşturucu cetesi olmaları ellrini her yere uzatıyor.33 haftamdayım bir kuruş maddi yardımı bulunmadığı gibi 4. ayımda kavga ettik ve ben astıma yakalandım doktor ciğerlerinin yüzde50 si çalışmıyor dedi.O sinirle savcılığa suc duyurusunda bulundum .dört ay sonra lütfedip beni aradı ve bana bebek hala iyi mi diye sordu elimde olsa sıkıcaktım gırtlağını gittim savcıya durumu anlattım ki zaten bebeğimi kaçırmayı planlıyorlardı her yerde ihbar ve şikayetlerim var vazgeçmem için ...
banada imalarda bulundu cocuk benim değil diye ama kendimdem eminim yazılı kağıtla iddanı sun bana dedim onuda yapamadı bu hem boşanmamı hemde beni ... itham ediyorlar diyerek nafakamı ve tazminatımı arttırıcaktı bunuda yapamadılar
yani anlican 33 haftadayım kızımı görmeme cok az kaldı ve ben günlerimi allahım nolur canım bişi cekmesin diye dua ederek geciriyorum
paran yoksa bulunduğun il ilçede ki barodan parasız avukat ta talep etme hakkın var
biz kadınlar için hiç bir şey imkansız değil artık şahsi düşüncemi sorarsan onlar talep etmeden dna yaptırma yazılı iste ki tazminatın katlansın öylesine acımicaksın....

Ảrkadasa ảyri sâna ảyi üzüldüm canim benim,sen kac aylik evlisin,bundan sỏnra mutlu olursun ín,bebegini sag salim kucagina almayi násip étin Allah.

ağustos 2011 den beri evliyim askerdeydi boşanma davası acıcaktım baktım askerliği bahane ediyo vazgeçtim şimdi de bebeğimin doğmasını bekliyorum mahkeme bebek doğmadan boşamıyor haklarımız kaybolmasın diye şu an boşanmaya kalkarsam bebeğin nikahsız doğmuş gibi sayılıp hak talep edemeyeceğimi öğrendim hiç bir hakkımdan vazgeçmeye niyetim yok .
zaten yaptıklarını anlatsam cinnet geçirirsiniz en son yeni yılda gelicem cocuk için barışalım dedi yeni yıla 3 gün var sabahın köründe beni aradı napıyorsun dedi uyuyorum dedim (8 ayımdayım ve butun gece ağrım vardı uyuyamadım erken kahvaltı edip uyurum ihtimali ile tekrar yatmıştım ) butun gece ne bok yaptında uyuyorsun dedi.küfür ettim kapattım telefonu ama daha hala sinirim geçmedi oda zaten korkusuna gelemedi
maalesefki ona uyuşturucu verende bana böyle davranmasını söyleyende annesi zaten eşime kızmıyorum yaptıkları normal geliyor artık cünkü kullandığı madde nin esrar olduğunu öğrendim ve esrar içenlerin düşünce ve sorgulama yetisi olmuyormuş annesi şunu söyle kıza böyle davran diye talimatla yönetiyor onu
allahtan narkotik şikaytlerimi dikkate alıyorki peşlerini bırakmadı belki şanslılardan biriyim herşeyim diyebileceğim bir arkadaşımında bu konuda cok yardımı dokunuyor insanın koruması gereken biri olunca daha da cesareti artıyor umarım kızımda benim gibi cesur olur
enınde sonunda hapse giricekler ama yasal prosedürler maalesefki uzun sürüyor türkiye nin tek kötü yanı bu

canim konunu okudum ve en kisa dönemde tüm zorluklari asarsin umarim.Cocuk olayina ben cok sevindim, hayirlisi olsun.Hayata bagliyan güzel bir varlik daha geliyor.Belki bebekle yepyeni yasam bekliyor seni.Esinle mutsuzsan eger bosan, hayata bir kere geliyorsun.Tüm herseyi kisa zamanda atlatman dilegiyle .....

Aman üzülme, degmez böyle bir adam icin.Kendine dikkat et,bebegine dikkat et. ben bebegimi düsürdüm.Bakalim bir daha hamile kalabilecekmiyim ?Bazen diyorumda kocam olmasaydi da güzel bir bebegim olsaydi.Onunla mutlu olurdum.Koca iyi bir sey olsaydi, adi gonca olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…