bebegim dussun istiyor

hata üzerine hata çocuklara yazık
yapıcak pek bişeyiniz yok zira yapabiliceğiniz herşeyi arkadaşlar daha önce söylemiş
ama sizin cevabınız anladım arkadaşlar sizin evlilikleriniz dörtdörtül hiç hata yapmıyorsunuz olmuş
bence susmaya ve dua etmeye devam edin
eşinizden bişey istemeyin hatta mümkünse uzak durun
hamilesiniz sizi itip kakmasıyla bebeğede bişey olabilir
susucaksınız ve boşvericeksiniz yapıcak başka bişey yok

Senin değil annenin yapması gereken şeydi polisi aramak, polise giderim diye annen sindirmeliydi onu, işim gücüm var alır çocuklarımı giderim demeliydi...

Belki de demiştir bilemiyorum tabi...

Neyse umarım baban senden utanmıştır artık ve son olur...

Küçük kızı büyüdü artık yanlışını yüzüne vuruyor durup düşünmesi gerekir, silkelenmesi gerekir...

Allah umarım iyi birini çıkarır karşına, mutlu aile tablosunu sen çizersin inşallah.
Senin gibi acılar yaşayan herkese Allah güzel yuvalar kurma şansı versin...

şunu anlamıyorum yahu
çok konuda anlattım biz bir sülale bir çocuğa bakıyoruz
ihtiyaçlarını isteklerini karşılayalım
maddi manevi babası olacak şerefsizin eksikliğini hissetmesin diye
ve ben arkamda dağ gibi babam
her derdimde yanımda olan 3 kardeşim (ki en küçüğü benim ,çocukları gibiyim)
koca bir sülalem olmasına rağmen
bugün evlensem bir çocuk daha dünyaya getirmem
getiremem
dünya kötü
ülke kötü
hayat kötü
onu bırak zaten ilgilenmem gereken okutmam eğitmem sahip çıkmam evlendirmem geleceğini hazırlamam gereken bir çocuk var
neden tüm imkanlarımı ona harcamayayım da
2 tane çocuğa daha az şartlar vereyim
ha çok mutlu bir evliliğim olur
maddi manevi bir sıkıntım olmaz yaparım bi tane daha kardeş olsun çocuk yalnız kalmasın diye de (o da ayrı bir absürdlük neyse)
şu şartlarda çocuk yapmam akıl karı olabilir

yani adam düzeldi iyileşti diye çocuk yapmak zorunda mıydın onu anlamadım
madem herşey düzelmişti çocuklarınızla hayatınızı mutlu mesut yaşasaydınız zaten iki tane var
yani evliliğinde sorun olmayan maddi manevi imkanları olan insanlar her sene çocuk mu yapacak,yapmalı mı
anlamıyorum

biz de korkuyorduk, aramadıkta. ama arasaydık hani komşuymuşuz da aramışız gibi... dikilseydi polis kapıya daha önce susardı

artık o da bi şey yapamıyor. büyüdük, ezemeyeceğini, en ufak yanlışında polise gideceğimi-z-i biliyor. çok acıttı canımı

eskileri de döktük. susuyor, bence artık sussun...

işte sindirmiş annemi, belki de korkuyor...

son olacağını sanmıyorum....

amin inşallah, Allah herkese huzur versin

24 saat boyunca burada bekleyip yazilanlara cevap verebilecegimi dusunmediniz herhalde degil mi? her ne kadar zor olsada hayat benim icin devam ediyor. kizlarim okula babalariyla gitmek istemedigi icin onlari goturup getiriyorum biri sabahci digeri oglenci dahasi dersleri odevleri ev isim yemegim temizligim vs ilgilenmem gereken bir dunya konu oluyor benimde haliyle. ki haftasonunun rahatligiyla fazla kalabilmistim sitede...
belli bir yerden sonra kendini tekrarlamis mesajlariniz neden 3. bebek neden 3. bebek anladim da arkadaslar ''hirsizin hic mi sucu yok?'' hangi kadin ister sizce benim yerimde olup bunlari yasamayi? ben 32 yasinda lise mezunu yaklasik 11 yildir is hayati olmamis bir bayanim evet bir donem iyi bir is teklifi almistim ve kabul etmedim nasip degilmis ama olayi benim sicak yataktan kalkip ise gitmeyi yemeyecegim durumuna kadar baglayanlar var hepinizi insafa davet ediyorum suan yaklasik 3,5 aylik gebeyim ve muhtemelen 3 ay sonra agirlasacagim (simdi hemen biz 9 aya kadar calistik diye de saldirmayin lutfen ben 9 aya kadar calisabilecegimi hic sanmiyorum diger gebeliklerimden biliyorum bunu yapamam nazli ve kaprisli oldugumdan degil vucudum elvermez saglik sartlarindan dolayi.....)sadece 3 ayligina beni ise alip bana bosanip duzenimi kuracak kadar bol maas verecek bir kurum varsa hay hay calisayim bir kac yorum haricinde hepsi neden yaptin neden yaptin evet oldu iste hayatin beni getirdigi nokta bu buradayim bundan sonra bu ahval ve serait icinde ben ne yapacagim ogrenmek istedigim buydu ama sizler cok acimasiz yorumlar yaptiniz birsey demiyor allaha birakiyorum
sunu da soyleyeyim dun aksamdan beri yok muzik acip dansa kaldirmak olsun yok sebeklikler yaparak olsun karsimda kirk takla atan bu adam var. kizlarimin endiseli bakislari son bulsun diye onunla iyiymis gibi konusuyorum sadece kizlarim icin fakat hala cocuklarimla uyuyorum ve onlar yokken konusmuyorum anladigim kadariyla haber geldi ve bu hafta gidecek kendince vicdan yapiyor daha evvel izin doneminin tamaminda bana kan kusturup gitmesine 1 saat kala yalvar yakar helallik almaya calistigi olmustu almisti da (cunku ben onu cok severdim ne yaparsa yapsin cok severdim) ama simdi sevgisinin bende bittigini gormek ne yaparsa yapsin ona olan nefretimin gecmedigini gormek de uzuyor beni ne hayallerle evlenmistim evliligimin beraber gecirdigimiz ilk 3,5 yili peri masali gibiydi ben hayalini bile kurmadigim bir evlilik yasamistim belki ondan yere dususum sert oldu..............
icimden geldi bunlari yazmak dokuldum birden ayiklayip aciklarimi bulacak arkadaslar olacaktir buyrun allah sahittir yasadigim bunlardir durumum sandiginizdan cok daha caresizdir ve tek tutundugum yavrularimin varligidir onlari unutmus gozardi etmis degilim bu yastan sonra ben bosanma kararini yeni bir evlilik yapayim diye almis degilim hersey onlar icin elimden geldigince rabbim izin verdigince sadece yuzlerine dusmesin acinin caresizligin golgesi diye olacak mucadelem insallah rabbim yardimcim olur........

sız benım tamamen yanlıs anladınız

prezentablkontes ISTE BUNU ANLATMAYA CALISTIM hicbisi NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLAMIS

senem bu kadar insan seni sert eleştiriosa aldığın peşpeşe yanlış kararları bidaha tekrarlama diye
madem bundan sonra ne mi yapcaksın arkadaşım evet boşan hala diorum ama bunun için önce bi birikim yapcaksın hazırlığın olmalı adama tekme attığında arkanda kimse olmıcak bunu sende biliosun akşam kimse seni arayıpta senam ekmeğin varmı demicek? 2 gün birinin evinde kalsan sıkılcak sende sıkılcaksın.... annemle babam ayrıldıgında annem bir kilo taze fasulye yemeği yapardı içine o kadar çok su koyardıki biz o yemeği 3 gün öğlen akşam yerdik bundan asla utanmıorum bi hafta hep makarna yediğimizi bilirim sabahları ekmek arası sadece domates koyar yerdik halada aklıma geldikçe yerim şu an herşeyim var herşeyim ama onu ymek mutlu edio beni:) her neyse şimdi bu adam başından gitcek senin öle diilmi kimse sana gebe halinle gir bi işte çalış diyemez muhtemelende zaten kimse seni bu halde işe almaz çünkü geçici elemnsın.... amaaaaaa evde yapabileceğin iler olabilir teyzem konfeksiyonlardan iş alıp evde yapıyohaftada ortalama 4 gün iş çıkıyo ve 500 tl alıo az para diil senam... kocanın gönderdiğinide artık tasarruflu harcamak zorundasın!!!!! çocukların için onlara yok u öğret biliolarsa daha fazlasını öğret ihtiyacın olcak çünkü gerçekten olmadıgı ve uzun süre olamadıgı zamanlar olcak gözünü korkutmak istemiorum ama gerçekler bunlar
keman dersi gibi lüks harcamalarını sıfıra indir ve boşanmak için kenara atabildiğin kadar çok para at ne kadar atabiliosan bebeğine takılcak olan altınları eşine söleme!!!!! kenardaki olan parandan asla asla haberi olmasın hukuki prosedürü nasıldır bilemicem ama sakla onu kendini psikolojik olarak o yokken hazırla maddi olarak hazırla zaten yok başında şu anda o yokken hazırlıgını yap temelli gelmesine yakında en azından 2-3 ay kalada aç davanı hem bebişin biraz ele gelir,kızlar büyür sende kendini hazır hissedince vurursun tekmeyi.....

tam benim kafadan.......insanların gerçekten hayata bakış açıları çok ilginç.......babam güneydoğuda görev yapmıştı bir süre orada kalmıştık......insanlarhabire doğuruyordu sürekli gebeydi ölen ölüyor geri kalanlarla idare ediyorlardı
şu an iyi bir maaşım olmasına rağmen kimseye ve hirbirşeye güvenipte çocuk yapamıyorum.......insanlardaki bu cahil cesaretine hala alışamıyorum

215454125421 yorumunuz bu konuda. Anladık düşüncenizi!
Yeter üzmeyin artık konu sahibini...

konu sahibi aslında kendi kendini üzüyor kimse bunun farkında değil
boşanmamış olabilir ona ağzıma açıp tek laf etmem
gidecek yeri yoktur para yoktur iş yoktur vs vs
ama bu mutsuz hayata neden bir şahit daha neden bir can daha
bu sorulur soulmakta zorunda seçimlerimiz önemli eğer sen bencilce sadece kandini düşünerek kararlar alıyorsan
sonuçlarınada katlanmak zorunda kalırsın
bütün bunları bir taraf edip elinde kalanlara bakıcak şimdi

aileden kimse yokmu anneniz babanız ablanız teyzeniz
sizi çocuklar konusunda idare edbilicek birileri
çalışsanız bir şekilde para biriktirseniz
tabi bunun olması için 3.de doğması ve biraz büyümesi lazım
bence bundan sonraki tek hedefiniz çocuklarınıza iyi bir hayat verebilmek olsun
mutlu anne mutlu çocuklar demek bundan sonrada kocanız şeker gibi adam dahi olsa 4. çocuğu düşünmeyin derim
allah yardımcınız olsun

selamun aleyküm kardesim inan cok üzüldüm haline, rabbim yar ve yerdimcin olsun, bilmiyorum tr de nasil ama burda yardim kuruluslari var oradan yardim talep edebiliyorsunz, durumunuzu anlatiyorsunuz, size yardimci oluyorlar, sizde böyle yerlere basvurun kendinizi bilgilendirin, kadin siginma evleri var onlar ne güne duruyor...allahim esinizi islah etsin, rabbim insallah ona öyle bir ders verirki akli basina gelirde size yaptiklarindan utanir ve pisman olur....rabbim yar ve yardimciniz olsun...

Esinizle onca sorununuz oldugunu konularinizda belirtmissiniz.

iki cocugunuz var Allah önce onlara saglik versin demeyip 3. cocugu ne icin yapmissiniz hemde diyorsunuz ben istedim.

Vallahi sahiden caresiz ve sorunlu olan kisi bir cocuk daha yapmaz.

hayir benim anlamadigim siz durumunuzdan sikayetcimiziniz yoksa degilmisiniz önce onu tam bir sorgulayin.

Son düzenleme:
Kadın hamile eşiyle mutsuz birde siz eleştirin uzun niye yaptın 3. Yu demek yerine daha yapıcı cevaplar yazsanız tek yanlış yapan bu kadın mı hatasız kul olmaz diye boşuna dememisler. Kadın bundan sonrasını düşünüyor siz hala gecmisini kurcaliyorsunuz

kadin bu sorunu bir iki gündür yasamiyor ki bu sorun yillardir var diyor...esiyle yillardir mutsuz..

cocuklar bile babalarindan ürker olmuslar.

cok mu yanlis burada niye 3. cocuk yaptin demek?

hayir iki yavrumun mutsuz oldugunu görüyorsam niye bir yavrunun daha günahina giriyorum,,,ben bu piskolojiyi anlamaya calisiyorum....büyük konusmak degil niyetim...

benim anlamadigim neden her yazdiginiz mesajda yok saldiracaksiniz yine yok sizde yasasaniz anlarsiniz diyorsunuz..

bence siz farkindasiniz sizin yaptiginiz hatalarin ve onun öfkesi ve caresizligi var icinizde.

Sena... Hakikaten cok tuhaf tepkiler veriyorsun... Amacın tamam geçer dememizi beklemekse kimse boyle bir adam icin sabret demez sana.
Hayırlı doğumlar... Sana baska denecek birsey yok aslında...
Esinle de bir an evvel düzelirsin umarım. Bu adam düzelmez, bosuna umutlanma. İyi bir evlilik icin huzur icin alttan al... Cocuklarina odaklan. Baska denecek birsey de yok konun icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…