- Konu Sahibi VuslataDair
-
bazı yorumlar gerçekten çok saçma heleki şu tecavüz mü etti diyern arkadaş...hiç bir zaman büyük konuşmamak ve mana bulmamak lazım...kimin ne zaman ne yaşacağı belli olmaz...
Nasılsa boşanmayacağını tahmin ederek....
Eşini idare etmeni öneririm.
Fazla muhattap olma,gerekmedikçe konuşma.
Ve tekrar yurtdışına gitmesi için dua et.
Ben sana ilk defa yorum yaziyorum.
Bir suru sorun yasamissin, bosanmam diye diretiyorsun. Bir de ustune ucuncu cocugu yapmissin. Kimden neyin aklini istiyorsun??
Durumuna içten çok üzüldüm ,sen bana destek vermiştin dualarınla canım seni hatırlıyorum(
Benden sana tavsiye ,yapacak birşeyin yoksa ;kadın sığınma evlerini düşündün mü,
hiç bilmiyorum ;ama yine de bir çözüm olabilir belki...Barodan bedava avukat tutup
boşayabılırsın ,ama nafaka baglansa da adam bu kadar kötü biriyse asla vermez.
Öyle nafaka ödememeyı yıllarca alıskanlık halıne getırmıs cok insan var maalesef(
O yüzden de şu an en azından 3 aylık dönemı onsuz atlatman lazım,3 ay cok önemlı
hamıleyken bılıyorsun Allah korusun zarar vermesın bebegıne(
Kendını bılmezler burda da sacmalamaya sert tavırlara devam etmekte
Sen kulaklarını tıka canım bu ınsanlar gercek hayatta mutsuzlar ve
bızım gıbı derdı olanlara sanaldan sararak kendılerını tatmın edıyorlar
bosver ..( Hatta büyük konustukları herşeyın bırgun Allah tarafından
baslarına getırılecegını de henuz görmemıs olabılırler..
iste bir konu daha aciyorum'' yasasin biz soylemistik bosan demistik dinlemedin oh olsun'' yorumu yapmak icin bekleyen arkadaslar var biliyorum onceki konumdan ama hepinizi allah rizasi icin merhamete davet ediyorum. hamileyim ve ogrendigim gun siddet gordum tartakladi beni ve bebegin kendisinden olmadigini ima etti sonrada inkar etti zaten rabbim onu nasil tas etmiyor bilmiyorum surda soyleyip burda inkar ediyor son olarak bu aksam saat 9 da canim maden suyu istedi evimizin 4 tarafi marketle cevrili almam dedi dahasi beni oyle bir itekledi ki nasil dusmedim bilmiyorum melekler tuttu sanki... bunu isteyerek yapiyor belki bebek duser diye dusunuyor cunku...o saatten beri agliyorum kimseyede anlatamiyorum normalde cagrilmasi lazimdi coktan tekrar yurtdisina cikacak onu bekliyorum gercekten ondan bosanmak istiyorum 3. bebegim gelecek kizlarim 10 ve 7 yasinda okullular yani ama meslegim ve destegim yok bilsem ki gecimimi saglayacak bir nafaka alacagim bir dakika durmam biliyor musunuz allaha siginiyorum kurban oldugum rabbim onun bana zulmetmesine daha ne kadar izin verecek?[/QUOTE]
Sizi daha da üzmemek adına sadece işaretlediğim yere cevap vereceğim.
Siz kendinize bu zulmü reva görmeye daha ne kadar devam edeceksiniz?
Bİr laf vardı, 'insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapar' diye.
Nafaka tabiki alacaksınız; alamayacağım, mecburum, desteğim yok vb nedenler ardına saklanarak kendinizi çıkmaza sürüklediğiniz sürece yaşadığınız vahşete müsade var.
Allah bizlere akıl vermiş, sadece dua edip izin ver verme demekle olmuyor, içinizde kurtuluşun k si yoksa önünüze fırsatlar çıksa, mucizeler yaratılsa ne değişir?
bazı yorumlar gerçekten çok saçma heleki şu tecavüz mü etti diyern arkadaş...hiç bir zaman büyük konuşmamak ve mana bulmamak lazım...kimin ne zaman ne yaşacağı belli olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?