bebegim dussun istiyor

eski konularınıza baktım..

eşinizden şikayet ettiğiniz çok konu var..

şiddet bile gördüm morarttığı yerlerin geçmesi ayları alıyor, depresyon ilaçlarıyla ayakta duruyorum vs vs vs bir sürü yorumunuz var..

valla ne diyim arkadaşım..

bile bile lades demeye devam etmişsiniz..
Bu adamdan nasıl kurtulurum diye kafa patlatmak yerine adamın gönlünü yaparken 3.çocuğa hamile kalmışsınız belki de..

diğer üyeler kızmasın siz de..ama gerçekleri de söylemek lazım..

Bizim burda size vereceğimiz tavsiyeler ne derece faydalı olur bilemem de, Allaha dua edin ve nasıl düze çıkarım ben? diye oturun bir düşünün..

hakkınızda hayırlısı olsun..zor..........

bazı yorumlar gerçekten çok saçma heleki şu tecavüz mü etti diyern arkadaş...hiç bir zaman büyük konuşmamak ve mana bulmamak lazım...kimin ne zaman ne yaşacağı belli olmaz...

canım haklısın da yani ne bileyim bile bile de hata yapmaya devam etmek(çocuk yapmak mesela) ne derece doğru.?

yani insan biraz da kendine değer vermeli..sen kendine değer vermezsen kimse vermez o değeri..

hani ilk çocuğu olsa tamam diycem de..neyse..

Nasılsa boşanmayacağını tahmin ederek....

Eşini idare etmeni öneririm.

Fazla muhattap olma,gerekmedikçe konuşma.

Ve tekrar yurtdışına gitmesi için dua et.

Nasılsa boşanmayacağını tahmin ederek....

Eşini idare etmeni öneririm.

Fazla muhattap olma,gerekmedikçe konuşma.

Ve tekrar yurtdışına gitmesi için dua et.

yani..bu da bir çözüm şu an..boşanma olmayacağını düşünürsek başka çözüm yok gibi zaten..

idare edin, çocuklarımın babası deyin geçin..ne diyim..

2 kızınız var sanırım bu bebeğinizin cinsiyeti bellimi?
yani bebeğin cinsiyeti kızmı yoksa eşiniz bu yüzdenmi bebeği istemiyor..
ne bilim adamın piskopat olduğunu düşünürsek buda bir sorun olabilir onun için..
önceki konularını bilmiyorum okumadım..
ilk aklıma gelen bu oldu..

Allah yardımcın olsun canım,bebeğin dünyaya gelip sen de kendine gelene kadar herşeye evet de

şu saçma sapan yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum
yararınız yok bari zarar vermeyin,sizden teselli bekleyen insanları kırıp geçmeyin günahtır

el insaf yaa
bende soyledim diger konularda bosanmasini
ama bizi dinlemedi diye hakmi etti bunlari?

bosandigi zaman bizmi variz arkasinda?
ozguvenini yerine ne kadar getirebiliriz arkadasin?
ne kadar destek olabiliriz bir kac cumleden baska?
bende dedim bosan diye guclu ol diye korkma diye
ama yapamadi o kapasiteye sahip degildi demekki

bazi arkadaslar gozunu aciyor tavsiyelerimizin karsisinda
bazilari ugrasiyor ama yine isin icinden cikamiyor
yada ugrastigini saniyor
napalim yeni bir dert eklendigi zaman ve konu actigi zaman
('ki buranin amacina uygun!!)
desktek olmaya calisalim

valla senam ben yine diyorum iki cocugun babasi sonucta
ve calisiyor mecbur nafaka baglayacak ve sonucta
sen bir BIREYSIN ve bunu ailene anlat artik dayanamadigini
bu dunyaya bir daha gelmeyeceksin gozunu karart ve yepyeni bir yol cizmeye calis

yok hic biri olmaz diyorsan cekeceksin
mucize bekleme
cabalaman lazim cesaretli olman lazim
Allah akil verdi fikir verdi
kanunlarda var sonucta
bunlari kullanmak sana kaldi
caresizce hic bir sey yapmadan oturursan hic bir sey duzelmez!

valla bazı arkadaşlar başlık sahibini korucam diye çok hiddetlenmiş ama ben nedenini anlayamadım, diğer üyeler ne dedi ki:26:

allah yardımcınız olsun.eşiniz hep mi böyleydi yoksa 3. cocugumu istemedi.eğer çocuk dogduktan sonra calısırım dıyorsanız bence boşanmaktan korkmayın.böyle zulüm yaşamaktansa cocuklarınızla yeni bir hayat kurmanız en güzeli gibi gözüküyor.unutmayın insanın kendine yapmadığını kimse yapmaz.çözüm sizde yani.

onceki konulari okumadim bilmiyorum geçmi$i
$imdiki zaman da olan olmu$ , her i$de bi hayir varmi$ ALLAH in verdigi bi hayir
gelecekde ne olacak bileemedim
kayin aylesi ne durumda bilmedigim için soruyorum
kimsesizlik zor , gidecek bi kapînin olmamasi insan in içiini yakar gece gunduz aklindan çikmaz.. sanki olsa solugu orada alacakmi$isin gibi, ama belkide sineye çekmeye devam edilirdi bellimi olur ..

Allah yardimciniz olsun
3. çocugu neden yaptiniz o kismi anlamadim ama herseyin hayirlisi olur umarim sizin için
Alah kocaniza vijdan iman nasip etsin in$alalh ..

Ben sana ilk defa yorum yaziyorum.

Bir suru sorun yasamissin, bosanmam diye diretiyorsun. Bir de ustune ucuncu cocugu yapmissin. Kimden neyin aklini istiyorsun??

bu siteye insanlar istedikleri gibi konu açıp dertlerini anlatabilirler
yardımcı olmak isteyenler de olur,yaptığın yorumları okudum da
sen kıymetlini aklını hiç yorma bence sana daha çok lazım çünkü....

uçan süpürge ya da mor çatıyı arasanız.......evinizi hemen terkedip sığınma evine yerleşin demiyorum onlarla bir konuşun......onlar sizin tüm boşanma durumunuzla ilgilenecekler......devletin de kimsesiz kadınlara ve çocuklarına sağladığı bazı olanaklar var......ücretsiz meslek kursları.....bir artı bir tokiden ev....aylık 300 lira maaş gül gibi geçinirsiniz........mutlaka sivil toplum örgütlerinden birini arayın....onlar yardımcı olacaklardır.........bu yaz devlet planlama teşkilatında çalışan bir ablayla tanışmıştım.....kadın sorunları üzerinde çalışıyorlardı ve sizin gibi zor durumda olan kadınlarla karşılaşırsam devletin onlar için düşünmüş olduğu imkanları anlatmamı istemişti....mutlaka ara derim

Durumuna içten çok üzüldüm ,sen bana destek vermiştin dualarınla canım seni hatırlıyorum (
Benden sana tavsiye ,yapacak birşeyin yoksa ;kadın sığınma evlerini düşündün mü,
hiç bilmiyorum ;ama yine de bir çözüm olabilir belki...Barodan bedava avukat tutup
boşayabılırsın ,ama nafaka baglansa da adam bu kadar kötü biriyse asla vermez.
Öyle nafaka ödememeyı yıllarca alıskanlık halıne getırmıs cok insan var maalesef(
O yüzden de şu an en azından 3 aylık dönemı onsuz atlatman lazım,3 ay cok önemlı
hamıleyken bılıyorsun Allah korusun zarar vermesın bebegıne (

Kendını bılmezler burda da sacmalamaya sert tavırlara devam etmekte
Sen kulaklarını tıka canım bu ınsanlar gercek hayatta mutsuzlar ve
bızım gıbı derdı olanlara sanaldan sararak kendılerını tatmın edıyorlar
bosver ..( Hatta büyük konustukları herşeyın bırgun Allah tarafından
baslarına getırılecegını de henuz görmemıs olabılırler..

evlilikk terapistine ikna et
psikologa gitmesine ikna et
kendinde destek al

bosanmayacaksan
ama sanmiyorum oyle bir adamin bunlari kabul edeceginden

dolayisiyla sert gelsede dogru bir cozum yolu sunmustu arkadas

itmemesi icin hic bir sey istemeyeceksin
susacaksin!

bana kalirsa
bosan- kurtul

Yanılıyorsunuz nafaka odemezse dava acıyorsunuz icra yoluyla faizi ile birlikte alırsınız, olmadı hapis cezası, varsa maası haczolunur falan.

hem ben yanlıs hatırlamıyorsam,, eski topiclerden okudugum kadarıyla bu adam kazandıgı parayı vermiş size biriktirip ev almanız için o parayı bir bankaya yatırın. eger eşiniz yurt dısına giderse derhal bir iş bulun.
bu arada bosanma surecinde de tedbir nafakası isteyin, gayet alırsınız.

senamm lütfen okuyup geçme .....mutlaka mor çatıyı ara .....iki de çocuğun var çok güçlü olabilirsin yalnız da değilsin........seni kimse bulamaz bile.....gerekirse yeni bir kimlik dahi çıkarırlar sana....ama mutlaka ara .....kafanın bir köşesinde dursun

ilk konunu hatırlıyorum tesadüfen eski konulara göz atarken okumuştum ilginç bulup sonra da eşinle düzeldiğinize sevinmiştim onun arkasına kaç konu açmışsın şimdi gördüm. nasıl bir insan ya karısına çocuguna kıyıyor.. demek ki diğer çocuklarını da hiç sevmiyorkarnındakini düşürmeye çalışıyorsa içinde insan ve çocuk sevgisi yok ayrıca da kaç sene uzakta oldugunuz için evliliğin ne oldugunuda bilmiyor
ilk konunda eşinin gelmesini nrmal bi evliliginiz olmasını istiyordun şimdi ise gitsin diye yolunu gözlüyorsun (( inşallah hemen gider sen kızlarınla huzurlu yaşarsın

biraz pc kapatip ciktim yasin okudum agladim bol bol ve dua ettim konuyu acarken uzerime insafsizca saldiran arkadaslar olacagini biliyordum onlar icin sadece sunu soyleyecegim umarim allah size bunlari yasatmaz cunku uzaktan davulun sesi hos gelirmis ben o kadar caresizim o kadar elim kolum bagli ki hicbir yana kipirdayamiyorum tek tesellim insallah tez zamanda gidecek olmasi destek amacli yazan en azindan beni anlayan suclamayan arkadaslara tesekkur ederim allah razi olsun rabbim size bunlari asla yasatmasin sevdiklerinize de insallah...su asamada defolup gidecek olmasi tek tesellim sonrasinda ise tek hedefim bosanmak olacak bugun belki 50. defa soyledim ne care kabul etmiyor keske imkanim olsa ve onu birakip evlatlarimla cekip gidebilsem....sizden mumkunse tek cumle ile olsa da dua istiyorum atama bekliyorum tercih yaptim atandigim an hayatim kurtulur aklima baska care gelmiyor...

bazı yorumlar gerçekten çok saçma heleki şu tecavüz mü etti diyern arkadaş...hiç bir zaman büyük konuşmamak ve mana bulmamak lazım...kimin ne zaman ne yaşacağı belli olmaz...

Tecavüz mü etti de hamile kaldın diyen bendim evet.
Bana kalırsada sizin yorumunuz çok saçma.
Burası bir forum özgür bir forum.
Herkes dilediği gibi yorum yapar.

Kimse kmseye sataşmasın.
Sen bana sataş diğeri ona böyle gitsin herkes kavgaya tutuşsun o vakit.

Herkesin yorumu kendine.

Adam belliki hamilelik düşünmüyor o zaman nasıl oldu bu çocuk.
Belliki konu sahibinin ilişkide rızası var idi.

Şiddet var ağır söz var.Şikayet var ama boşanmak yok.
O zaman ya şikayet etmeyecek katlanacak boyun eğeceksin kaderine razı geleceksin.

Yada dayağa daha fazla katlanmayıp çıkıp gideceksin.
Kimseye muhtaç olmana gerek yok.
Kadın sığınma evlerimiz var.
Böyle kadınların hep yanında..Destekçileri...

Benim asıl kızddığım nokta önceki konularındada süre gelen bi şikayet olmasına rağmen bu adamla aynı
yatağı paylaşıp 3.ye hamile kalman.

Hadi ilk çocuk olsa tamam diyeceğim ama insaf 3.gebeliğin.

Önceki konularında da çok yorumlar yapıldı öneriler oldu.
Ama demek birinin bile önemi olmadıki hala yerinde sayıyor zulme baş kaldırmıyorsun.

Ya bi yerde dur demek lazım yada tahammül etmek.
Eğer tahammül edeceksen şikayet etmeyecek şiddete razı geleceksin.
Başka bi yol yok çünkü ufukta.

Yada dur yeter diyecek kendine yepyeni bi yol çizeceksin.
Tamam kolay olmayacak.
Hiçbişey tam anlamıyla kolay değildir ama bi yerden de başlamak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…