- Konu Sahibi VuslataDair
-
anliyorum arkadaslar hepinizin evliligi dortdortluk hepinizin mukemmel hayati var hicbiriniz zerre hata yapmadiniz yapmiyorsunuz sifir hata ile yasiyorsunuz bu dunyada tek suclu var o da benim degil mi? ben isteyerek hamile kaldim evet bunun hata oldugunu sanmiyorum tamam durumu dahada zorlastirdi ama gidip bebegimi aldiracak degilim sizlerden gercek anlamda fikir ve destek istemistim benim ne yasadigimi yakin cevremden kimse bilmiyor cunku bu insan o kadar ''el iyisi'' bir profil cizer ki yemin ederim anlatsam bana inanmaz iftira ediyorum sanarlar ben herseyi allaha birakiyorum herseyi goren ve bilen rabbime. benim bir hatam olduysa sevmek guvenmek evliligimi yavrularim icinde olsa ayakta tutmaya calismakti suan dunyada en cok istedigim sey bosanmak ama soyler misiniz ne yapacak nereye gidecek cocuklarima nasil bakacagim? hickimseye muhtac olmak istemiyorum gidip siginacagim bana kapisini acacak kimse yok siz bunun ne demek oldugunu biliyor musunuz? ben tum bu yasananlari hak etmek icin ne yapmis olabilirim tekrar soyluyorum umarim siz yasamazsiniz.....
aciklayayim canim gerci daha evvelde yazdim ama sanirim kacirmissin kesin donus yapip geldiginde agustos ayinda yani gecmise sunger cektim ben evet yaptim bunu yasanan her seyi rus hatun mevzularini vs hepsini yok saydim cunku bosanamazdim yapacak baska bir sey yoktu. iste o agustos ayi cok guzel gecti dogru olani yaptigima inanmistim bana karsi ve evlatlarima karsi superdi artik bizimle kalacak gitmeyecekti....bebek kararini da boyle bir donemde beraber verdik.....ama artik 6 yildir ayri yasamaktan mi diyeyim basina buyruk yasamaya alismaktan mi diyeyim onceki konumdada yazdim bir kac ay icinde zebaniye donustu bu adam ama hamileydim ve dedigim gibi asla aldirmazdim aldiramam da boyle bir vebali tasiyamam uzun lafin kisasi once tekrar yurtdisina cikacagim diye tutturdu ben hayir deyince baktim zivanadan cikiyor tamam dedim simdide iste bunlari yasiyoruz iyi ki gidecek tek tesellim bu.... bilmem aciklamam yeterli oldu mu?isteyerek hamile kaldım diyosun sonrada en çok istediğim şey boşanmak diyosun boşanmak istediğin adamdan çocuk yapmayı nasıl bir mantık düzenine oturttun ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum, bi açıklarmısın
aciklayayim canim gerci daha evvelde yazdim ama sanirim kacirmissin kesin donus yapip geldiginde agustos ayinda yani gecmise sunger cektim ben evet yaptim bunu yasanan her seyi rus hatun mevzularini vs hepsini yok saydim cunku bosanamazdim yapacak baska bir sey yoktu. iste o agustos ayi cok guzel gecti dogru olani yaptigima inanmistim bana karsi ve evlatlarima karsi superdi artik bizimle kalacak gitmeyecekti....bebek kararini da boyle bir donemde beraber verdik.....ama artik 6 yildir ayri yasamaktan mi diyeyim basina buyruk yasamaya alismaktan mi diyeyim onceki konumdada yazdim bir kac ay icinde zebaniye donustu bu adam ama hamileydim ve dedigim gibi asla aldirmazdim aldiramam da boyle bir vebali tasiyamam uzun lafin kisasi once tekrar yurtdisina cikacagim diye tutturdu ben hayir deyince baktim zivanadan cikiyor tamam dedim simdide iste bunlari yasiyoruz iyi ki gidecek tek tesellim bu.... bilmem aciklamam yeterli oldu mu?
anliyorum arkadaslar hepinizin evliligi dortdortluk hepinizin mukemmel hayati var hicbiriniz zerre hata yapmadiniz yapmiyorsunuz sifir hata ile yasiyorsunuz bu dunyada tek suclu var o da benim degil mi? ben isteyerek hamile kaldim evet bunun hata oldugunu sanmiyorum tamam durumu dahada zorlastirdi ama gidip bebegimi aldiracak degilim sizlerden gercek anlamda fikir ve destek istemistim benim ne yasadigimi yakin cevremden kimse bilmiyor cunku bu insan o kadar ''el iyisi'' bir profil cizer ki yemin ederim anlatsam bana inanmaz iftira ediyorum sanarlar ben herseyi allaha birakiyorum herseyi goren ve bilen rabbime. benim bir hatam olduysa sevmek guvenmek evliligimi yavrularim icinde olsa ayakta tutmaya calismakti suan dunyada en cok istedigim sey bosanmak ama soyler misiniz ne yapacak nereye gidecek cocuklarima nasil bakacagim? hickimseye muhtac olmak istemiyorum gidip siginacagim bana kapisini acacak kimse yok siz bunun ne demek oldugunu biliyor musunuz? ben tum bu yasananlari hak etmek icin ne yapmis olabilirim tekrar soyluyorum umarim siz yasamazsiniz.....
3aylık hamilesin.
4ay önce konu açmışsın eşinin rus kadınlarla görüştüğüne dair.
Bu bebeği sen istedysen o vakit kocanı ciddi anlamda seviyorsun demek.
Boşanmayıda düşünmüyorsan o zaman katlanacaksın başka yol çaresi yokki .
evet para konusunda bir sikinti yasatmiyor bizden uzak olmanin verdigi rahatligi buna deger buluyor demek....benim hayat görüşüme göre yeterli olmadı ama sen uygun bulduysan bişey diyemem, gittiğinde sana ve 3 çocuğuna yetecek kadar para gönderiyo mu peki
evet para konusunda bir sikinti yasatmiyor bizden uzak olmanin verdigi rahatligi buna deger buluyor demek....
aciklayayim canim gerci daha evvelde yazdim ama sanirim kacirmissin kesin donus yapip geldiginde agustos ayinda yani gecmise sunger cektim ben evet yaptim bunu yasanan her seyi rus hatun mevzularini vs hepsini yok saydim cunku bosanamazdim yapacak baska bir sey yoktu. iste o agustos ayi cok guzel gecti dogru olani yaptigima inanmistim bana karsi ve evlatlarima karsi superdi artik bizimle kalacak gitmeyecekti....bebek kararini da boyle bir donemde beraber verdik.....ama artik 6 yildir ayri yasamaktan mi diyeyim basina buyruk yasamaya alismaktan mi diyeyim onceki konumdada yazdim bir kac ay icinde zebaniye donustu bu adam ama hamileydim ve dedigim gibi asla aldirmazdim aldiramam da boyle bir vebali tasiyamam uzun lafin kisasi once tekrar yurtdisina cikacagim diye tutturdu ben hayir deyince baktim zivanadan cikiyor tamam dedim simdide iste bunlari yasiyoruz iyi ki gidecek tek tesellim bu.... bilmem aciklamam yeterli oldu mu?
haklisin cok dogru bir tesbit yapmissin bu rolunu cok guzel oynuyor dahasi da var kendisi dogu kokenli oldugu icin bosanmaya karsi cikmasi beni sevdiginden falan degil ''rezil olurmus o memeleketine giremez erkek diye gezemezmis'' cunku nasil olsa herseyi sineye ceken ve kimseye anlatmayan bir karisi var ve memeleketlileri bizi yalan dunyanin cennetinde saniyor her bakimdan....ısrarla yurtdışına gitmek isteyen bi adam üstelik daha önce kadın davası olduğu bilinen bi adam...herşeye hazırlıklı olmalısın, bu adam ya seni boşayacak ya da giderek azalan miktarlarda para göndererek seni yıldıracak, şu an sana para gönderiyosa sebebi çocuklar değil, dedinya etrafta herkes çok iyi biri zanneder anlatsam iftira atıyorum sanırlar diye tam da bu yüzden göstermelik paralar yolluyo iyi aile babası, ailesi için gurbette çile dolduruyo,ama bigün insanların ne düşündüğünü umursamayacak ordaki hayata dönmüş olacak tamamen yüzünü,sen de bigün kendine accımak yerine çocuklarına bakmak zorunda kalacaksın olay budur
Senam burda kimsenin evliliğimiz dört dörtlük diye bi iddası yok hayatta hiçbi zman mükemmel diil zaten bu senin için diil benim içinde geçerli bişe önce buna dikkat çekim seni eleştiren insalar hatalarını tekrarlamamn için sert yumuşak herkes bildiği gibi yaklşmış sana hamile kalmanın hata oldugunu düşünmüyorum diosun en başta hatanı kabul etmiosun zaten bu kazayla olsa falan burdakiler seni inan bu kadar sert eleştirmezdi..... ama hem sorunum var kocam şöle böle diyip sonrada isteyerk hamile kaldım pişman diilim bu bi hatadiil diosan bu şekildede eleştirlirsin arkadaşım ayrıca 7 sayfa yorum yapılmış ben bir yorumdada O BEBEĞİ ALDIR diyeni görmedim kimse sana aldır demiyo hatalarında neden ısrarla tekrar ediosun diyo bu ikisi çok farklı şeyler...... o insan ''el iyisi'' gibi görünür demişsin ama kocan gelcende kaynananı arayıp ^^gelicek korkuyorum ben napcam^^demişsin?yane demekki bu adamın çokda el iyisi bi profili yok ailesi başta bunu kabul edip biliosa korumuyosa emin ol kimse korumaz ve biliyodur senam daha önceki sölediklerinlede çelişmemeye özen göster lütfen?anliyorum arkadaslar hepinizin evliligi dortdortluk hepinizin mukemmel hayati var hicbiriniz zerre hata yapmadiniz yapmiyorsunuz sifir hata ile yasiyorsunuz bu dunyada tek suclu var o da benim degil mi? ben isteyerek hamile kaldim evet bunun hata oldugunu sanmiyorum tamam durumu dahada zorlastirdi ama gidip bebegimi aldiracak degilim sizlerden gercek anlamda fikir ve destek istemistim benim ne yasadigimi yakin cevremden kimse bilmiyor cunku bu insan o kadar ''el iyisi'' bir profil cizer ki yemin ederim anlatsam bana inanmaz iftira ediyorum sanarlar ben herseyi allaha birakiyorum herseyi goren ve bilen rabbime. benim bir hatam olduysa sevmek guvenmek evliligimi yavrularim icinde olsa ayakta tutmaya calismakti suan dunyada en cok istedigim sey bosanmak ama soyler misiniz ne yapacak nereye gidecek cocuklarima nasil bakacagim? hickimseye muhtac olmak istemiyorum gidip siginacagim bana kapisini acacak kimse yok siz bunun ne demek oldugunu biliyor musunuz? ben tum bu yasananlari hak etmek icin ne yapmis olabilirim tekrar soyluyorum umarim siz yasamazsiniz.....
hamdolsun ikisi de cok basarili yetenekli ve erdemli cocuklarimin cunku ben once rabbimin sayesinde tabii cok emek verdim onlara insallah rabbim evlatlarimizdan guldursun bizleri onlarla sohbet ederken mutlaka soyluyorum kucuk kizim daha 7 yasinda 1. sinifta ama ona da soyluyorum mutlaka meslek sahibi olacaksiniz diye ...buyuk kizim doktor kucuk ise ogretmen olmak istiyor...ders basarilari yuzumu gulduruyor hamdolsun....ben inaniyorum defolup gittigi zaman benim icin hersey daha guzel olacak bu evde onun sesini duymamak yuzunu gormemek ruya gibi geliyor bana.....allah yardımcın olsun çocukları okula göndererek kurtardığını da sanma lütfen, sınıflardaki en problemli çocuklar ailevi problemleri olan çocuklar. madem yaptın sonuna kadar ilgilen onlarla umarım öyle de yapıyorsundur zaten. çocukların kız ise de onları okumaları iş sahibi olmaları gerektiğini de anlatıyorsundur herhalde yazık onlar da başka bir adamı çekmek zorunda kalmasınlar bir gün.
canım büyük ihtimalle bana da kızacaksın ama ahh keşke çocuklarına çok lüks yaşam sunacağına,normal şartlarda yaşasaydınız da eşinden gelen paralardan birikim yapaydın nu zor günlerde işine yarardı.
zaten eşinin aile yaşantısı yok.izinlerde bile geldiğinde sorunlar yaşayıp bir an önce gitmesini bekliyordun.eşin dışardan gelir gelmez,aile yaşantısına adapte olmadan hemen 3. çocuk ne kadar doğruydu.neyse olan olmuş.bundan sonra hakkında hayırlısı olsun.
diyorsun ya sizlerin evliliği her halde 4/4 lük.bak 24 senelik evliyim.eşim yanımda ve isteklerimi yerine getiren biri,düzgün sayılabilen de bir evliliğim var allaha şükür ama o kadar kız istememe rağmen cesaret edipte 3. bebeği yapamadım.çünkü tanıdığım biri 20 senelik evliliğini bitirmişti.yani neyin ne olacağı hiç belli olmaz.
şimdi hamile olmasaydın,kızların da büyümüştü.girerdin bir işe,eşine muhtaç olmadan kızlarınla rahat bir hayat kurabilirdin.eşinin triplerini kaprislerini çekmek zorunda kalmazdın.neyse diğer arkadaşların dediği gibi eşini olduğu gibi kabul edip,onu kızdırmamaya,sinirlendirmemeye çalış.eşinin isteklerini yerine getir.kendi isteklerini de kendin yerine getir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?