bebegim dussun istiyor

isteyerek hamile kaldım diyosun sonrada en çok istediğim şey boşanmak diyosun boşanmak istediğin adamdan çocuk yapmayı nasıl bir mantık düzenine oturttun ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum, bi açıklarmısın

aciklayayim canim gerci daha evvelde yazdim ama sanirim kacirmissin kesin donus yapip geldiginde agustos ayinda yani gecmise sunger cektim ben evet yaptim bunu yasanan her seyi rus hatun mevzularini vs hepsini yok saydim cunku bosanamazdim yapacak baska bir sey yoktu. iste o agustos ayi cok guzel gecti dogru olani yaptigima inanmistim bana karsi ve evlatlarima karsi superdi artik bizimle kalacak gitmeyecekti....bebek kararini da boyle bir donemde beraber verdik.....ama artik 6 yildir ayri yasamaktan mi diyeyim basina buyruk yasamaya alismaktan mi diyeyim onceki konumdada yazdim bir kac ay icinde zebaniye donustu bu adam ama hamileydim ve dedigim gibi asla aldirmazdim aldiramam da boyle bir vebali tasiyamam uzun lafin kisasi once tekrar yurtdisina cikacagim diye tutturdu ben hayir deyince baktim zivanadan cikiyor tamam dedim simdide iste bunlari yasiyoruz iyi ki gidecek tek tesellim bu.... bilmem aciklamam yeterli oldu mu?

benim hayat görüşüme göre yeterli olmadı ama sen uygun bulduysan bişey diyemem, gittiğinde sana ve 3 çocuğuna yetecek kadar para gönderiyo mu peki

zaten konu hemen, yorumcuların evliliğine gelmese olmaz.konumuz bizim değil senin evliliğin..

herkes hata yapar ama gözgöre göre bile bile de hata yapmaya devam etmek karşısında yapılan yorumlara da bozulmayacaksın, bozulacaksan da buraya yazmayacaksın...

Kocandan şikayetçi olduğun bir sürü konun var ve bile bile 3.ye hamile kalmışsınız..ne desediydik yanii..olsun hayatım bunu da doğur ama bak lütfen 4.ye hamile kalma tamam mı tatlım?...bunu mu bekliyorsun? bu tarz mı yaklaşsın herkes kusurabakma da yaşadıkların karşısındaki tutumuna böyle yaklaşmak komik olur..

şiddet gördüğünüz, aşağılandığınız, hayatında başka kadın ya da kadınlar olduğunu söylediğiniz adamdan 3. ye hamile kalıyorsanız ve bunun bir hata olduğunu duyduğunuzda neden bozuluyorsunuz? kusurabakma da yazmayacaksınız o zaman buraya..

sen hala farkında değilsin bence bazı şeylerin. Haaa amacın sadece yazıp rahatlamaksa bence psikologa git anlat anlat rahatla..ilacını verir oturursun..

ama güzelim buraya yazıyorsan elbet sana kızan da olacak, eleştiren de, farklı yaklaşan da..

kusurabakma da hemen olayı '''sizin başınıza da gelse bilmem ne olur da , eleştiriyorsunuz da, kınayanın başına gelir de'''' vs v sv sv durumuna getirmeyin ..

size vakit ayıranlara da saygılı olun biraz,amacımız yardımcı olmak zaten. yoksa bize ne değil mi KK da kadının teki kocasını bilmem neyi anlatmış okumayız bile..

Son düzenleme:
kendini acindirip durma allah akil vermis fikir vermis nereye giderim ne yaparim diyip durma git namusunla calis mesleyin yok sanirim ama oda okadar önemli deyil ya temizliye filan git nebiliyim ya biseyler yap ama bence sendede suc var tek tarafli hic birzaman olmaz sen meleksin kocan seytan demi yazik yazik o cocuklarin günahi neydi neyine güvenip dogurcan ki 3 cocugunu tabi beni ilgilendirmez ama suc sende

bahsettiginiz iki konu arasinda 1 yil var arkadasim sanirim gozunuzden kacmis

benim hayat görüşüme göre yeterli olmadı ama sen uygun bulduysan bişey diyemem, gittiğinde sana ve 3 çocuğuna yetecek kadar para gönderiyo mu peki
evet para konusunda bir sikinti yasatmiyor bizden uzak olmanin verdigi rahatligi buna deger buluyor demek....

Son düzenleme:
evet para konusunda bir sikinti yasatmiyor bizden uzak olmanin verdigi rahatligi buna deger buluyor demek....

adam bebeğin düşsün diye seni itiyor gitmek için zebaniye dönüşüyor bunlar senin tabirlerin belliki adam 3.çocuğa yetemeyeceğini düşündü ve benden değil diyecek kadar kudurdu, ya para yollamazsa bu sefer, napıcaksın

senin kocan çıkmış senden kızım..anla artık..
bu adam iflah olmaz..

muhtemelen değişti diye hemen 3.ye hamile kaldın:) ödüllendireyim dedin adamı.
elin karılarıyla gezdi tozdu ama olsun bana döndü ya dedin.
ama yanıldın..

bence kocan fırsatını bulduğunda seni boşayacak bence sen buna hazırlıklı ol..
onun sizle pek işi kalmamış artık..
yurtdışına tamamen yerleşmeyi düşünüyor o ..ama siz olmadan tabii..

KK da birisi demişti dersin..

Allah hakkında hayırlısı versin bundan sonra güzel günlerin olsun..ne diyim.

Diğer arkadaşlara katılıyorum,(bile bile hamile kalmak istemişsiniz,öncesınde sorunlar varken birden duzeldı dıye guvenmek cok safça ve inandırıcı değil,yasınız 32-42 olsun önemli değil zaten cocuklarınız var,ayaklarınızın ustunde değilsininiz neye guvenıyorsunuz?)Evliliğiniz sağlıklı değilken korunmamanız hataların en büyüğü)madem bosanmıyacaksınız o zaman esınız sızı ıtsede dövsede,cocuğunuzu düşürtmeye çalıssa bile yine hamile kalın,aldatsada siz ona eş lik vazıfelerınızı yerıne getırın,hiç birşey istemeyin soda falan,bildiğimiz kölelik hayatı yasayın..Kimbilir belki 4. cocuk bile olur zamanla!!!

Ayrıca da hiç bir desteğin olmasada,çalışmak istedikten sonra çalışırsın illa ki meslek sahibi olman gerekmez,gider evlerde temizlik yaparsın yıne ekmeğini kazanırsın,daha düşük standartta evlerde otursun yasarsın ama huzurlu yasarsın.Şimdi hamilesin evet çalışamazsın el mahkum esıne o zaman çekiceksin..

Hayret ediyorum yasınız 32,yetişkin bir bayansınız bile bile lades değildir de nedir bu yasadıklarınız.Hayattan hıc mı ders cıkarmıyorsunuz?Çocuk yapmak bu kadar basıtmı yasım 32 deyıp 3. cusunu ıstıyordum demek mi?o cocuğun geleceğini düşünmeden adım atmak da neyın nesı?gercekten aklım almıyor,25 yasındayım belki hayat tecrubem pek fazla yok,sizden yasca kücüğüm, ama bunları düşünmemiz gerektiğine inanıyorum,2012 türkiyesınde yasıyoruz ve okuduğum kadarıyla kk da kadınlar hep eziliyor,yılmadan(aldatılmaya,siddete göz yumuyorlar) köleliğe devam edıyorlar çok üzülüyorum çokk......Herkesten önce kendımıze değer vermeliyiz saygı duymalıyız ki çevremiz,sevdiklerimizde bize değer versın saygı duysun....

ısrarla yurtdışına gitmek isteyen bi adam üstelik daha önce kadın davası olduğu bilinen bi adam...herşeye hazırlıklı olmalısın, bu adam ya seni boşayacak ya da giderek azalan miktarlarda para göndererek seni yıldıracak, şu an sana para gönderiyosa sebebi çocuklar değil, dedinya etrafta herkes çok iyi biri zanneder anlatsam iftira atıyorum sanırlar diye tam da bu yüzden göstermelik paralar yolluyo iyi aile babası, ailesi için gurbette çile dolduruyo,ama bigün insanların ne düşündüğünü umursamayacak ordaki hayata dönmüş olacak tamamen yüzünü,sen de bigün kendine accımak yerine çocuklarına bakmak zorunda kalacaksın olay budur

haklisin cok dogru bir tesbit yapmissin bu rolunu cok guzel oynuyor dahasi da var kendisi dogu kokenli oldugu icin bosanmaya karsi cikmasi beni sevdiginden falan degil ''rezil olurmus o memeleketine giremez erkek diye gezemezmis'' cunku nasil olsa herseyi sineye ceken ve kimseye anlatmayan bir karisi var ve memeleketlileri bizi yalan dunyanin cennetinde saniyor her bakimdan....

Senam burda kimsenin evliliğimiz dört dörtlük diye bi iddası yok hayatta hiçbi zman mükemmel diil zaten bu senin için diil benim içinde geçerli bişe önce buna dikkat çekim seni eleştiren insalar hatalarını tekrarlamamn için sert yumuşak herkes bildiği gibi yaklşmış sana hamile kalmanın hata oldugunu düşünmüyorum diosun en başta hatanı kabul etmiosun zaten bu kazayla olsa falan burdakiler seni inan bu kadar sert eleştirmezdi..... ama hem sorunum var kocam şöle böle diyip sonrada isteyerk hamile kaldım pişman diilim bu bi hatadiil diosan bu şekildede eleştirlirsin arkadaşım ayrıca 7 sayfa yorum yapılmış ben bir yorumdada O BEBEĞİ ALDIR diyeni görmedim kimse sana aldır demiyo hatalarında neden ısrarla tekrar ediosun diyo bu ikisi çok farklı şeyler...... o insan ''el iyisi'' gibi görünür demişsin ama kocan gelcende kaynananı arayıp ^^gelicek korkuyorum ben napcam^^demişsin?yane demekki bu adamın çokda el iyisi bi profili yok ailesi başta bunu kabul edip biliosa korumuyosa emin ol kimse korumaz ve biliyodur senam daha önceki sölediklerinlede çelişmemeye özen göster lütfen?
ayrıca dışardan iyi görünse nolcak sen biliosun içerde nasıl bi adam....
kocan başında yokken iki çocuguna bakman onları kimseye muhtaç etmemen böle bi adama katlanman sabretmen bunlar çok güzel şeyler
6 yıl boyunca kocasız yaşamak hemde varken olmaması ve senin çocuklarına başında babaları olanlardan daha iyi bakman bunlar çok kutsal şeyler ama kocanın böle oldugunu bile bile bu çocuguda yapıp sonra eşim düşmesini istiyo diye konu açıp yardım edin demende olmadı yane senam
ben çocuklarını alıp kapıyı vurup çıkıp o eve bidaha dönememk ne demek bilirim senam
benim annem 11 ,7,1 yaşındaki bi çocukla kapıyı vurup çıktı bidaha asla asla asla o eve dönmedik çünkü babam annemi aldatıyodu babam bunu 25565463 defa yapınca annem topladı valizlerimizi çıktık o evden nafkamızıda aldık evdeki 20 yıllık kırık dökük mobilyalaımızından bi kısmınıda aldık ve memlekete döndük annemler kabul etmedi bizi annem çalışıodu o kuş kadar maaşıyla hepimizi büyüttü ben iş sahibiyim ünimide okudum benden bi küçük ünide diğeride liseye başlıcak aradan yıllar geçti neler neler oldu ama annem o kapıyı o gün vurup çıkmasaydı şimdi hala o adama bağımlı kalcaktık senam bunu dünyada kendinde o gücü bulan herkes yapıyo.............ama kimsede böle bi kocadan hamile kalıp bile bile, iyiki hamile kalmışım demiyo
hakkında hayırlısı olsun ama kader nedir bilirmisin? kavşaktır sana yollar sunar bu kadar yaşadıklarına kader dieyemezsin o kavşakta seçtiğin yollar senin seçimindir..........
ve kendine yardım edebilcek tek kişi sensin evet burda sana bpşan diyen kimse akşam sana bi ekmek alıp vermicek sadece sana cesaret vercek çünkü bizede vermedi kimse odun kömür almadı ama yapcak cesaret verenler oldu............
dua et onsuz asla olmaz ama birazda o dualardan güç alıp harekete geç...............

allah yardımcın olsun çocukları okula göndererek kurtardığını da sanma lütfen, sınıflardaki en problemli çocuklar ailevi problemleri olan çocuklar. madem yaptın sonuna kadar ilgilen onlarla umarım öyle de yapıyorsundur zaten. çocukların kız ise de onları okumaları iş sahibi olmaları gerektiğini de anlatıyorsundur herhalde yazık onlar da başka bir adamı çekmek zorunda kalmasınlar bir gün.

canım büyük ihtimalle bana da kızacaksın ama ahh keşke çocuklarına çok lüks yaşam sunacağına,normal şartlarda yaşasaydınız da eşinden gelen paralardan birikim yapaydın nu zor günlerde işine yarardı.

zaten eşinin aile yaşantısı yok.izinlerde bile geldiğinde sorunlar yaşayıp bir an önce gitmesini bekliyordun.eşin dışardan gelir gelmez,aile yaşantısına adapte olmadan hemen 3. çocuk ne kadar doğruydu.neyse olan olmuş.bundan sonra hakkında hayırlısı olsun.

diyorsun ya sizlerin evliliği her halde 4/4 lük.bak 24 senelik evliyim.eşim yanımda ve isteklerimi yerine getiren biri,düzgün sayılabilen de bir evliliğim var allaha şükür ama o kadar kız istememe rağmen cesaret edipte 3. bebeği yapamadım.çünkü tanıdığım biri 20 senelik evliliğini bitirmişti.yani neyin ne olacağı hiç belli olmaz.

şimdi hamile olmasaydın,kızların da büyümüştü.girerdin bir işe,eşine muhtaç olmadan kızlarınla rahat bir hayat kurabilirdin.eşinin triplerini kaprislerini çekmek zorunda kalmazdın.neyse diğer arkadaşların dediği gibi eşini olduğu gibi kabul edip,onu kızdırmamaya,sinirlendirmemeye çalış.eşinin isteklerini yerine getir.kendi isteklerini de kendin yerine getir.

hamdolsun ikisi de cok basarili yetenekli ve erdemli cocuklarimin cunku ben once rabbimin sayesinde tabii cok emek verdim onlara insallah rabbim evlatlarimizdan guldursun bizleri onlarla sohbet ederken mutlaka soyluyorum kucuk kizim daha 7 yasinda 1. sinifta ama ona da soyluyorum mutlaka meslek sahibi olacaksiniz diye ...buyuk kizim doktor kucuk ise ogretmen olmak istiyor...ders basarilari yuzumu gulduruyor hamdolsun....ben inaniyorum defolup gittigi zaman benim icin hersey daha guzel olacak bu evde onun sesini duymamak yuzunu gormemek ruya gibi geliyor bana.....

eşinizin geçmişi böyle ''sabıkalarla'' doluyken siz bir ay içinde bu adamın nasıl 180 derece döndüğünü düşündünüz
büyük konuşmamak lazım ama bir kadın, kendini aldatan adamın yatağına iğrenerek girerken siz çocuk yapmışsınız..
şimdi hamile olmasaydanız ,kızlarınızın yaşı büyük, boşanıp bir işe girebilirdiniz..
böylece çocuklarnıza evden gitmesi için beklenilen baba değil ,babasız ama mutlu bir yuva veriridiniz..
şimdi ki duruma gelince eşiniz yurt dışına gidene kadar sağır dilsiz olun evde..
yurt dışından para yollarsa toplayın en azından 3.çocuğunuzu büyütüp işe girene kadar sizi idare edecek bir para olsun elinizde
evde de boş durmayın örgüler filan yapıp satın...
bunları yazarken bile boşuna yazdığımı biliyorum çünkü siz boşanmaya niyetli olsaydınız aldatıldıktan şiddet gördükten sonra boşanırdınız...

abla bu ne aynı şeyleri yazmışız

Hic korkmuyor musun cocuklarima da siddet uygular diye. Yazik o cocuklara. Esin yurtdisina gidince kendine is aramani oneririm. Sonra da bosanma davasi acarsin. Cocuklarin cok huzursuz bir ortamda buyuyorlar. Simdi yurtdisina cikiyor ama yine gelecek. Yine huzursuzluklar baslayacak.

Kader...Bazen insan korunmasına rağmende hamile kalabiliyor veya bir nedenle korunamadı...Sonuçta bebek var ortada, olmasını eleştirmek bize düşmez diye düşünüyorum. Her bebiş olacağında olmasaydı veya bir olayda boşan demek kolay geliyor. Yaşayan bilir ve anlar...Konu sahibi çok zor durumda ve o bebek onun kaderinde...İşşallah sağlıkla doğurursun...Bilemiyorum ailen var mı? Sana sahip çıkar mı? Sen mutlaka bu konuları düşünmüşsündür ama eşinle beraber olmak sana daha çok zarar verecek gibi gözüküyor. Ne olursa olsun çevrenden güvendiğin birinden destek alman gerekir. Sen olayı burada ayrıntılarıyla anlatsan da biz senin kişiliğini koşullarını tam olarak anlayamayız. Eğer bir sırdaşın olursa o seni daha doğru yönlendirebilecektir. Herşey Allah'ın izniyle yoluna girecektir, dua et bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…