- 17 Eylül 2012
- 1.152
- 335
- 363
- Konu Sahibi VuslataDair
-
biraz pc kapatip ciktim yasin okudum agladim bol bol ve dua ettim konuyu acarken uzerime insafsizca saldiran arkadaslar olacagini biliyordum onlar icin sadece sunu soyleyecegim umarim allah size bunlari yasatmaz cunku uzaktan davulun sesi hos gelirmis ben o kadar caresizim o kadar elim kolum bagli ki hicbir yana kipirdayamiyorum tek tesellim insallah tez zamanda gidecek olmasi destek amacli yazan en azindan beni anlayan suclamayan arkadaslara tesekkur ederim allah razi olsun rabbim size bunlari asla yasatmasin sevdiklerinize de insallah...su asamada defolup gidecek olmasi tek tesellim sonrasinda ise tek hedefim bosanmak olacak bugun belki 50. defa soyledim ne care kabul etmiyor keske imkanim olsa ve onu birakip evlatlarimla cekip gidebilsem....sizden mumkunse tek cumle ile olsa da dua istiyorum atama bekliyorum tercih yaptim atandigim an hayatim kurtulur aklima baska care gelmiyor...
Esım yanımızda degılken ben evlatlarımın gozlerıne yas dusurmedım bılıyor musunuz onları once rabbımın yardımıyla o kadar guzel yetıstırdım kı dını egıtımlerı olsun ahlakı egıtımlerı olsun her yonden dort dortluk kızlarım ve suan bu yasananlara anlam veremıyor urkuyorlar babalarının bır an evvel gıtmesdını ıstıyorlar kı gıdecek ınsallah bende kendıme bır destek ornegın atamamın yapılması gıbı yanı ayaklarımın ustunde durabılecegım bır durum olusturup ayrılmak ıstıyorum benım hayatım yavrularımdan ıbaret......
3. Bebek meselesını soran arkadaslar soyleyeyım ben ıstedım bebegımın olmasını rabbımde verdı hamdolsun ama yemın ederım o zaman bu adam bu kadar ınsanlıktan cıkmamıstı son zamanlarda oldu ne olduysa nefretımı kazandı ve ınsanlıktan cıktı bunu oncekı konumdada yazmıstım bebek kaza eserı veya zorla olmadı kesın donus yapmıstı hersey ıyı baslamıstı ben de 32 yasındayım bır bebegımız daha olsun demıstım ses etmemıstı nerden bılecektım bunları yasatacak bılsem sızce yapar mıydım
Esım yanımızda degılken ben evlatlarımın gozlerıne yas dusurmedım bılıyor musunuz onları once rabbımın yardımıyla o kadar guzel yetıstırdım kı dını egıtımlerı olsun ahlakı egıtımlerı olsun her yonden dort dortluk kızlarım ve suan bu yasananlara anlam veremıyor urkuyorlar babalarının bır an evvel gıtmesdını ıstıyorlar kı gıdecek ınsallah bende kendıme bır destek ornegın atamamın yapılması gıbı yanı ayaklarımın ustunde durabılecegım bır durum olusturup ayrılmak ıstıyorum benım hayatım yavrularımdan ıbaret......
3. Bebek meselesını soran arkadaslar soyleyeyım ben ıstedım bebegımın olmasını rabbımde verdı hamdolsun ama yemın ederım o zaman bu adam bu kadar ınsanlıktan cıkmamıstı son zamanlarda oldu ne olduysa nefretımı kazandı ve ınsanlıktan cıktı bunu oncekı konumdada yazmıstım bebek kaza eserı veya zorla olmadı kesın donus yapmıstı hersey ıyı baslamıstı ben de 32 yasındayım bır bebegımız daha olsun demıstım ses etmemıstı nerden bılecektım bunları yasatacak bılsem sızce yapar mıydım
3aylık hamilesin.
4ay önce konu açmışsın eşinin rus kadınlarla görüştüğüne dair.
Bu bebeği sen istedysen o vakit kocanı ciddi anlamda seviyorsun demek.
Boşanmayıda düşünmüyorsan o zaman katlanacaksın başka yol çaresi yokki .
Yazmayayim diyorum ama dayanamadim. Bakin arkadaslar, konu sahibi kendi istegi ile yapmis bebegi. Sasirmadim
Arkadasim kocan ruslarla birlikteymis, arada sana siddet uyguluyor, tum bunlar zivanadan cikma degil de maden suyu olayinda seni ittirdi diye mi zivanadan cikti?
Burada konu acan bazi arkadaslara gercekten uzuluyorum, yardimim dokunsa yardim da ederim. Ama bazilari da donup kendine baksin bir ben ne yapiyorum diye, hem kendisi cahilce davranacak sonra da bizden ah vah etmemizi bekleyecek. Ben etmiyorum, madem mutsuzsun aglayip durmak yerine mutlu olmanin yollarini dusun.
Not: Drdepresyon arkadasim bana sarmana sevindim, bu vesileyle kaynanan gorumcen kocanin kuzenleri kocan ve kocanin tum sulalesi bir nebze rahatlar :)
Durumuna içten çok üzüldüm ,sen bana destek vermiştin dualarınla canım seni hatırlıyorum(
Benden sana tavsiye ,yapacak birşeyin yoksa ;kadın sığınma evlerini düşündün mü,
hiç bilmiyorum ;ama yine de bir çözüm olabilir belki...Barodan bedava avukat tutup
boşayabılırsın ,ama nafaka baglansa da adam bu kadar kötü biriyse asla vermez.
Öyle nafaka ödememeyı yıllarca alıskanlık halıne getırmıs cok insan var maalesef(
O yüzden de şu an en azından 3 aylık dönemı onsuz atlatman lazım,3 ay cok önemlı
hamıleyken bılıyorsun Allah korusun zarar vermesın bebegıne(
Kendını bılmezler burda da sacmalamaya sert tavırlara devam etmekte
Sen kulaklarını tıka canım bu ınsanlar gercek hayatta mutsuzlar ve
bızım gıbı derdı olanlara sanaldan sararak kendılerını tatmın edıyorlar
bosver ..( Hatta büyük konustukları herşeyın bırgun Allah tarafından
baslarına getırılecegını de henuz görmemıs olabılırler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?