Sizin bebeginiz kac aylik ???Kaşık mamasi vereceğine biberon mamasina ek gıda ile devam etmek bana daha mantıklı geliyor
Benim kız da doymuyor bugün emin oldum 3 kere bez değiştirdik koca gün
Bende başlamayı düşünüyorum
Yoğurtla başlatıyor doktorlar yada meyve püresi ile ben yoğurt veremeyecegim alerjisi var meyvede vermek istemiyorum çorba yapıcam sanırım yarin
4aylik amaYoğurt benim bebeğim hazmedemiodu kusuyodu kasik mamaları güzel bence elma püresi
Alerjisi oldugunu ne biliyorsun yani daha once verein o zman dimi canim ??? Bnmki ama daha dort aylikKaşık mamasi vereceğine biberon mamasina ek gıda ile devam etmek bana daha mantıklı geliyor
Benim kız da doymuyor bugün emin oldum 3 kere bez değiştirdik koca gün
Bende başlamayı düşünüyorum
Yoğurtla başlatıyor doktorlar yada meyve püresi ile ben yoğurt veremeyecegim alerjisi var meyvede vermek istemiyorum çorba yapıcam sanırım yarin
Ben emzirdigim için de süt ve süt ürünleri tüketmiyorumAlerjisi oldugunu ne biliyorsun yani daha once verein o zman dimi canim ??? Bnmki ama daha dort aylik
Tercih meselesi ben bi kaç kaşık bişeler veriyodum anne sütü yanında biberon belki memeyi unutturur kaşıkla memeyi bırakmaz ama bebeğin durumuna göre değişir4aylik ama
Evet Dr faktörü önemli konu sahibi bence bide Dr danışsınBen emzirdigim için de süt ve süt ürünleri tüketmiyorum
Kırmızı benekler çıkmıştı Dr alerji olabilir dedi en son süt ve süt ürünleri yumurta ve domates e alerjisi olduğunu öğrendik
Daha ince bir kere sebze Corbasi nın tadına baktirdim sadece sevmiştim
4 aylıkken de veriliyor ek gıda ama Dr a danışmadan is yapmasak mi benim ayin 3 ünde randevu o zamana kadar çocuk aç kalsın da istemiyorum
Selam canımKizlar kizim dort aylik anne sutu aliyor fakat bi kac gundur baya azaldi gogsumde agliyor kizim, sut az geliyor, zaten taa bastan mamada veriyorum ama kizima ek olarak ne verebilirim,yogurt mayalayip vermeyi dusunuyorum veren varmi
herobaby nin dort aylik mamasida var irmikli vs.
Sutum icin savasacagim tabiki... Ama ek olarakta dusunuyorm??????
Guzel yorumlariniz icin tesekkurler ..
Kizlar kizim dort aylik anne sutu aliyor fakat bi kac gundur baya azaldi gogsumde agliyor kizim, sut az geliyor, zaten taa bastan mamada veriyorum ama kizima ek olarak ne verebilirim,yogurt mayalayip vermeyi dusunuyorum veren varmi
herobaby nin dort aylik mamasida var irmikli vs.
Sutum icin savasacagim tabiki... Ama ek olarakta dusunuyorm??????
Guzel yorumlariniz icin tesekkurler ..
Benim bebegimde 5. Ayini yeni bitirdi ne vermeliyim elma ve havuc suyu sıkıp veriyordum artik pureye gecmelimiyim?
3 aylık bebeğim var. sütüm az olduğu için bir süredir mama vermeye başladım. ancak bebeğim mamaya alıştıktan sonra aşırı bi şekilde istemeye başladı. resmen doymuyor. verince karnı şişiyor hatta karnınından sesler geliyor, vermeyince de ağlıyor. bu konuda önerisi olan var mı? şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
aslında sabah 6 gibi uyanıyo gün içinde 2 saat uyuyo gün boyu emmek istiyo o sıkıntı gece 4 saat uyuyo bundan sonra emzik vermeyi düşünüyorum bakalım tutacammı inş başarılı olurum150cc ye kadar normaldir daha fazla yiyorsa oburdur :) yinede bir şey olmaz şişkinlik ve gaz yapar ama karnı tok olsa inanın hiçbir şekilde yediremezsiniz demek ki aç ve yiyor. Kaç saatte bir besliyorsunuz bilmiyorum ama beslenme süresini azaltıp mama miktarınıda azaltarak deneyin yaani sık sık ama az az besleyin ozaman şişkinlik azalır midesi rahatsız olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?