Bebek Beslenmesi bebeğim ek gida vermk istiyrm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aslında sabah 6 gibi uyanıyo gün içinde 2 saat uyuyo gün boyu emmek istiyo o sıkıntı gece 4 saat uyuyo bundan sonra emzik vermeyi düşünüyorum bakalım tutacammı inş başarılı olurum

Uyku 3. aydan sonra düzene girer, bunun için bebeğinize yardımcı olmanız lazım benim önerim bir düzen oluşturmanız mümkünse.

Şimdilik saat 23.00 (size geç görünsede) gece uykusuna yatmak için uygun bir saattir. Şayet yapabiliyorsanız önce yıkayın, ardından besleyin, uykuyu çağrıştırıcı bir materyal kullanın bunun için en uygun araç emzik olacaktır (emme güdüsü ile doğarlar tek zevkleri emmektir, memede uyurlar emziktede) (yıkamak yorucu geliyorsa o basamağı atlayın)

Her gece aynı saatte, 22.00 - 22.30 gibi besleyin. ardından nasıl uyutuyorsanız (pışpışla yatağında ayakta, kolda sallayarak vs.) ağzına emziğini verin ve uyutmaya başlayın önceleri uyumayacaktır ama zamanla uyku düzeni oturacak..

4 saat aralıksız uyku güzel. 23.00'da uyudu diyelim ( yada 24.00 vs) 4 saat sonra beslenmek için kalktı ışıkları yakmayın mümkünse loş bir ışık kaynağı oluşturun. Önce altını değiştirin sonra loş oda da besleyin, beslenirken uyuması lazım uyumazsa emziğini verin bildiğiniz usulde uyutun ( sallayarak, pışpışla vs) 3-4 saat daha uyuması lazım. Böylece gece uykusunu 7-8 saate çıkartabilirsiniz. ( ses yapmayın, beslerken oyalanmayın, önce besleyip sonra altını açmayın, onunla konuşmayın bu saate sohbet olmaz uyku zamanı :) )

emziği sadece uyku için ortaya çıkartın, gün içinde kullanmayın, emziği ağzına verdiğinizde bir süre sonra gözler kayacak :)

İlk zamanlar zor olacaktır ama yıkamanız bebeği rahatlatıp uykuya geçişi kolaylaştıracağından yıkamanızı tavsiye ederim sonra sistemden çıkartabilirsiniz.

gün boyu emmek istiyorsa doymuyor demektir. Kaç cc veriyorsunuz mamayı? kaç saatte bir besliyorsunuz? Mama miktarını arttırıp doyduğundan emin olun lütfen :)

Biberonlarda orta akis hizli akis falan var onun yenidogani var eczanlerde cam biberon al yenidogan de ben onla verince doyuyor ama bir biberonumuz daha var o orta akis o hizli bitiriyor ve doymuyor

Doktorumuz hazirlamis kizlar buradnda bakablrsiniz
Benim bebegimde 5. Ayini yeni bitirdi ne vermeliyim elma ve havuc suyu sıkıp veriyordum artik pureye gecmelimiyim?

Eklentiler

• IMG_20160131_080343.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20160131_080415.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20160131_080435.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 57
aslında sabah 6 gibi uyanıyo gün içinde 2 saat uyuyo gün boyu emmek istiyo o sıkıntı gece 4 saat uyuyo bundan sonra emzik vermeyi düşünüyorum bakalım tutacammı inş başarılı olurum
Bnm kiz tutmuyor emzigi geri atiyor

Kizim aptamili icmedi dier mamalari icti ama aptamil reddetti

Tsk ederm

120 cc veriyorum ama hepsini içmiyo çenesi yoruluyo galiba dururyo bi süre sonra tekrar istiyo ::) emzikge yeni başlayacaz bakalım tutacakmı

120 cc veriyorum ama hepsini içmiyo çenesi yoruluyo galiba dururyo bi süre sonra tekrar istiyo ::) emzikge yeni başlayacaz bakalım tutacakmı

Yemek istemezse diliyle iter. 3+ biberon deneyin (3 delikli biberondur 3 ay üstü içindir. Akışı fazla olduğundan bebek yerken daha az yorulur, 45 derecelik açı ile yatırıp içirin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…