- 31 Aralık 2013
- 1.097
- 569
- 138
kocanın hayal etmesiyle senin karnındaki çocuk o kıza benzemez.neden anlamak istemiyorsunSaçma saçma konuşuyorsunuz anlamıyorum çocuğumu herseyden çpk seviyorum o konuda içiniz rahat olsun ama dedigim şu ki benim eşim sanki birlikteligimizde bile onu o kadar hayal etmiş öyle hissetmis içinde çocuğumz bile onun tıpkısi yani mesela onun eski sevgilisini örnek vermem gerekiyorsa birazcik Türkan şorayı andıran bi kız benim çocuğumda onun kucuklugu gibi yani kızla yanyana getirsek küçük versiyonu gibi hatta kızın facede çocukluk fotoğrafında bile tıpatıp bebeğime benziyor bunun için çocuğuma sogucak kadar delirmedim ama eşim sanki öyle hissetmis ki o kizi kendi çocuğuna bile onun yüzü gecmis
YEMİN ederim gorumcem söyledi sen neden öyle bişey diyosun durup Dururken bak o kıza anlatti bunu dedi ben ne söylemiş olursam olayım eşimin bunu o kıza anlatıp beni rezil etmesi çok yanlisVe eğer kıza gidip karım çocuğu sana benzetiyor dediyse ki neden desin onı da anlamadım o da kendinizi haklı çıkarmak için dediğiniz bir yalan zaten böyle saçma şeyi eşiniz neden desin de hadi dedi diyelim,kız hala eşinizin onu sevdiğini değil sizin delirmiş olabileceğinizi düşünür çünkü kız mantıklı biriyse birini düşünerek bebeğin benzemeyeceğini biliyordur tutup da bak beni hala seviyor da bebek de bana benzemiş demez ancak güler buna siz görümcenize diyerek zemin hazırladınız şimdi eşinizi suçlamayın inanın herkes şaşırıyordur bunu düşünebildiğinize eşiniz demese görümce derdi kıza zaten bari içinizdr tutsaydınız bence iyi bir anne olmaya çalışın bebeğinizin bakımıyla ilgilenin gitgide konunun gerçekliğinr inancım kayboluyor lohusadın yeni doğan bebek var sürekli burada yazıyorsunuz
Allah aşkına konu sahibi saçmalamayın diyorsun ama sen saçmalama konusunda tavan yapmak üzeresin.
birine çok baktığın ya da çok sevdiğin için karnında ki bebek o kişiye benzeseydi benim oğlum kesin kıvanç tatlıtuğ'a benzerdi
off anla yok böyle bi şey,nasıl bir koşullnamadır bu.kaç kadın anlattık yine sayfalardır aynı şeyi yazıyorsun
Allah aşkına konu sahibi saçmalamayın diyorsun ama sen saçmalama konusunda tavan yapmak üzeresin.
birine çok baktığın ya da çok sevdiğin için karnında ki bebek o kişiye benzeseydi benim oğlum kesin kıvanç tatlıtuğ'a benzerdi
off anla yok böyle bi şey,nasıl bir koşullnamadır bu.kaç kadın anlattık yine sayfalardır aynı şeyi yazıyorsun
Aile aracılığıyla tanıştık ve sevdim esimi yani unutamaz çok seviyor falan diye çok dusunmedim eşim kendi yaptıklarıyla bunu bana belli ettiiki hamileliğimde de 9 ay boyunca Thor seyrettim Chris sağolsunha çok yaklaşmışım aslında açık kumral ve ela gözlü doğdu çocuklar
konu sahibi allah aşkına yapma, yeni doğan her bebek birbirine benzer.. o özüne döner bir kaç ay sonra..
bu arada eşin o kadına o kadar aşık ise ve bunu sen biliyorsan neden evlendin?
Aile aracılığıyla tanıştık ve sevdim esimi yani unutamaz çok seviyor falan diye çok dusunmedim eşim kendi yaptıklarıyla bunu bana belli etti
Ay çok güldüm :)Belgesel izlemeyi cok severim. Hamileyken de izledim. Kayinvalidem "yaratiklari izlerken karnimdaki aklimda de" derdi.
Sen de kiza bakarken oyle soyleseydin keske :))
Ayyy Allah'imm neler yazdiriyosunuz insana...
Bana iyi davranıyor herseyim le ilgileniyor seviyor belki beni ama hiç aşık oldugunu düşünmedim o kızda olduğu gibicidden çok üzüldüm sana.. bugün 2 konu açtın ikisi de bu kızla ilgili.. eşin de sana hayatı zindan ediyor belli.. keşke başka bir şehre taşınsanız da biraz uzak kalsanız eşinin ailesinden..
Aile aracılığıyla tanıştık ve sevdim esimi yani unutamaz çok seviyor falan diye çok dusunmedim eşim kendi yaptıklarıyla bunu bana belli etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?