bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

demekki seni seviyor ki seninle evlendi bak kız da bekarmıs onunla evlenirdi ozaman.üzme kendini bence negüzel bebisin olmus bütün enerjini ona harca bunları düsünüp kendini yıpratma lütfen

kocanın hayal etmesiyle senin karnındaki çocuk o kıza benzemez.neden anlamak istemiyorsun

Allah aşkına konu sahibi saçmalamayın diyorsun ama sen saçmalama konusunda tavan yapmak üzeresin.

birine çok baktığın ya da çok sevdiğin için karnında ki bebek o kişiye benzeseydi benim oğlum kesin kıvanç tatlıtuğ'a benzerdi

off anla yok böyle bi şey,nasıl bir koşullnamadır bu.kaç kadın anlattık yine sayfalardır aynı şeyi yazıyorsun

Ben hamileyken hep dua ettim eşime benzesin diye ve sürekli eşime baktım.Oğlum eşimin kopyası.Eşimin bebeklik fotosuyla oğlumun fotosunu yan yana getirdik bebekliği bile aynı:).Ayrıca benim yengemle abimi görenler kardeş zannediyo :)Saç tonları,gözleri,dişleri bile ama akrabalık bile yok komşu kızıydı yengem herkes bu kadar olur diyor :)yani insan insana benzer

Ve eğer kıza gidip karım çocuğu sana benzetiyor dediyse ki neden desin onı da anlamadım o da kendinizi haklı çıkarmak için dediğiniz bir yalan zaten böyle saçma şeyi eşiniz neden desin de hadi dedi diyelim,kız hala eşinizin onu sevdiğini değil sizin delirmiş olabileceğinizi düşünür çünkü kız mantıklı biriyse birini düşünerek bebeğin benzemeyeceğini biliyordur tutup da bak beni hala seviyor da bebek de bana benzemiş demez ancak güler buna siz görümcenize diyerek zemin hazırladınız şimdi eşinizi suçlamayın inanın herkes şaşırıyordur bunu düşünebildiğinize eşiniz demese görümce derdi kıza zaten bari içinizdr tutsaydınız bence iyi bir anne olmaya çalışın bebeğinizin bakımıyla ilgilenin gitgide konunun gerçekliğinr inancım kayboluyor lohusadın yeni doğan bebek var sürekli burada yazıyorsunuz

Tamam ben hata yaptım kizim ona benzemiyor tamam. Ama ben hiç eşime konu açmiyorum sadece bu konu açıldı o varken o kadar onu duyduğunu bile sonradan farkettim ben. Eşimin içmesi ve bu soyledigim şeyi o kıza söylemesi neden peki madem o kizla alakası yok neden insan karisinin söylediğini gider ona söyler hemde böyle bi konuyu. Benim duyduğum kadariyla onlar birbirini sevmis ama kız daha evlenme planlari yokmuş eşimde ondan ayrılınca ailesi benim aileme haber gönderdi aile vasıtasıyla tanıştık ve evlendik. Dusunmek istemiyorum o kizi ama eşim buna sebep oluyor kendi yeğenini ona benzetip aynı halası gibi dünya güzeli demek nedir ya içmek nedir ben istemediğim halde hep yanımda olmasi gerekirken

YEMİN ederim gorumcem söyledi sen neden öyle bişey diyosun durup Dururken bak o kıza anlatti bunu dedi ben ne söylemiş olursam olayım eşimin bunu o kıza anlatıp beni rezil etmesi çok yanlis

iki hamileliğimde de 9 ay boyunca Thor seyrettim Chris sağolsun ha çok yaklaşmışım aslında açık kumral ve ela gözlü doğdu çocuklar

konu sahibi allah aşkına yapma, yeni doğan her bebek birbirine benzer.. o özüne döner bir kaç ay sonra..

bu arada eşin o kadına o kadar aşık ise ve bunu sen biliyorsan neden evlendin?

Aklıma arkadaşımın kuzeni geldi yaa. Kız Ona deli gibi hayran hamile iken sürekli onun fotolarına bakıyordu iş yerinde pc de o telefonunda o çocuk doğdu kapkara saçlı kapkara gözlü bir şey
Hiç bu şekilde çocuğun şekli şemaali belirlenir ya çok saçma

boşan kocandan,anladığım kadarıyla nefret ediyorsun

Aile aracılığıyla tanıştık ve sevdim esimi yani unutamaz çok seviyor falan diye çok dusunmedim eşim kendi yaptıklarıyla bunu bana belli etti

Aile aracılığıyla tanıştık ve sevdim esimi yani unutamaz çok seviyor falan diye çok dusunmedim eşim kendi yaptıklarıyla bunu bana belli etti

cidden çok üzüldüm sana.. bugün 2 konu açtın ikisi de bu kızla ilgili.. eşin de sana hayatı zindan ediyor belli.. keşke başka bir şehre taşınsanız da biraz uzak kalsanız eşinin ailesinden..

Bir arkadaşım gebelik dönemi boyunca, bebeği Kıvanç Tatlıtuğa benzesin diye telefonun ekran resmini Kıvançın resmi yaptı. Bilgisayarda sürekli onun resimlerine bakıyordu. Kendisi esmer, eşi beyaz tenli ama renkli gözlü değiller. Birinci derece akrabalarında da renkli gözlü olmadığı halde oğlu sarışın ve mavi gözlü doğdu. Şuan 7 yaşında ve benziyor gerçekten :) Bu bir tesadüf belki de bilemiyorum. Sonuç olarak eğer böyle birşey olsa bir çok insan bu yöntemi denerdi herhalde.
Eşin o kızı düşünüp seninle birlikte oldu diye değil, o kızı bu kadar çok hayatınıza kattığın, bu kadar düşündüğün için senden dolayı benzemiştir belki kimbilir!.. Ama bebekler çok değişir. Yüz hatları oturunca, hormonların etkisiyle belki de böyle algıladığını düşüneceksin.
Sen eşinden daha çok düşünüyorsun o kızı anladığım kadarıyla. Bir atasözümüz vardır; ''Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek'' diye. Benim tavsiyem başka şeylerle ilgilen, o düşünceyi kov kafandan. Eşin çok sevseydi kız bekarmış hala, gider onla evlenirdi. O bir seçim yapmış ve hayatında sen varsın. Üstelik seni sevmese korunurdu, çocuk sahibi olup, o kızdan tamamen kopmak istemezdi. Boşuna üzme kendini. Eşinin aklına o kızı getirme sürekli. Çocuğunu o kıza benzettiğini bir kez söylemişsin ama bir daha bunun konusunu bile açma bence. Adam bir ömür çocuğuna bakıp, onu mu hatırlasın istiyorsun. Kendine, evliliğine, çocuğuna zarar verme. Lohusalık dönemini sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah.

cidden çok üzüldüm sana.. bugün 2 konu açtın ikisi de bu kızla ilgili.. eşin de sana hayatı zindan ediyor belli.. keşke başka bir şehre taşınsanız da biraz uzak kalsanız eşinin ailesinden..
Bana iyi davranıyor herseyim le ilgileniyor seviyor belki beni ama hiç aşık oldugunu düşünmedim o kızda olduğu gibi

Ne yaptı mesela o yeğenini severken aynı halası demesinin dışında başka ne yaptı da unutamadığı kanısına vardınız

Benim eşimin kızıda bana çok benziyor yanımda görenler benim kendi kızım sanıyorlar, benzeyebilir insan insana benzer, hem sen o kızı sevmedigin için sana öyle geliyorda olabilir.

yapacak tek şey o şehirden taşınmanız. eşin yeğenini,sen kızını o kıza benzetiyosunuz..ikiniz de normal davranmıyorsunuz.bence imkan varsa taşının.

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…