bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

İntikam Aldı belki o kızdan o kız evlenmek istemiyordu çünkü hiç duyduğum kadariyla belkide ona kızmış tir zamanında böyle karar almıştır bilemiyorum

Bence siz bu kafayla o cocuğu zor büyütürsünüz. Gidin tedavi olun. Cidden benziyorsa sevmezsiniz falan cocuğu.

Bence siz bu kafayla o cocuğu zor büyütürsünüz. Gidin tedavi olun. Cidden benziyorsa sevmezsiniz falan cocuğu.
Anladigim kadariyla sizin güzel evliliginiz var eşiniz siz hamileyken yada doğum yPtiginizda içmemis ve eski sevgilisine sizin söylediğiniz saçma şeyi yetistirmemis ne mutlu size

Anladigim kadariyla sizin güzel evliliginiz var eşiniz siz hamileyken yada doğum yPtiginizda içmemis ve eski sevgilisine sizin söylediğiniz saçma şeyi yetistirmemis ne mutlu size
Cok sükür güzel bi evliliğim var da gecmişte hic de hoş olmayan seyler yasadım.

Bu yazdıklarınız boşanma sebebi, biliyorsunuz değil mi?

Cok sükür güzel bi evliliğim var da gecmişte hic de hoş olmayan seyler yasadım.

Bu yazdıklarınız boşanma sebebi, biliyorsunuz değil mi?
Ama ben boşanmak istemiyorum ve esimi çok seviyorum içki İçmesi ve o kızla aynı ortamda bulunmaları beni uzuyor bide hangi eş benim söylediğim şey doğru yada yanlış olsun çocuğu o kıza benzettigimi gider de eski sevgilisine anlatır aklından ne geçiyordu ki

Arkadaşım sen bu durumun icinde kafayı yersin ben sana söyleyeyim. Boşanmak istemiyorsan kabulleneceksin yapacak birşey yok.

sen daha lohusalıktasın kimi sevmezsen bebeği ona benzetirsin yani benzemez ama sen benzetirsin bence bir daha bu konuyu hiç açma eşin ve görümcene de bebeğimi herkes bana benzetiyor de ki eminim sana benziyordur

sen daha lohusalıktasın kimi sevmezsen bebeği ona benzetirsin yani benzemez ama sen benzetirsin bence bir daha bu konuyu hiç açma eşin ve görümcene de bebeğimi herkes bana benzetiyor de ki eminim sana benziyordur
Peki eşim in o kıza bunu anlatmasi neden en çok buna sinir oldum

Bence konu sahibi bebeğin o kıza benzemesinden çok,eşinin bunu o kıza anlatmasını yadırgamış ki gayet haklı.aranızds geçen konuşmayı o kıza söyleme gereğini bende anlayamadım canım.ama erkekle bazen çok patavatsız olurlar,ben onun kötü bi niyetle söylediğini düşünmüyorum.eşine kızmakta haklısın ama şöyle düşün.bence aralarında çok büyük bir aşk olsaydı eşin onunla bidaha yan yana gelemezdi Pişmanlık duyacağını acı çekeceğini bildiği için.ayrıca çok sevselerdi onlar evlenirdi,neticede bi engelde yokmuş evlenmelerinde

Kız kariyerini sec mis evlenmemisler o yüzden ama sonra kız pişman olmuş sanırım benim evlenince dugunumuze bile geldi kenardan baktı bize. gorumcem o kizla konusmadigi zamanlar esim yeğenini görmek için hiç gitmezdi onlara şimdi barıştılar o kız devam orda artık devamli o kizi görmek için gidiyor heralde hergün gidiyor çünkü bi şekilde evden oraya.

Vallahi uzulmenizi istemem ama sizin adam bu kizi unutamamis, habire pesinde geziyor.

Bebeginizin bu kiza benzedigini dusunmuyorum. Lakin bence daha onemli bir derdiniz var, kocaniz baskasini seviyor olabilir.

Vallahi uzulmenizi istemem ama sizin adam bu kizi unutamamis, habire pesinde geziyor.

Bebeginizin bu kiza benzedigini dusunmuyorum. Lakin bence daha onemli bir derdiniz var, kocaniz baskasini seviyor olabilir.
Bana karşı ilgili çok iyi davranıyor bebegimize de ama arada içki içiyor ve beni sevip sevmediğini bilmiyorum ama aşık olmadigina eminim aileler tanıştırdı onu benimle çok aşk yaşayamadik belki o kızla olduğu gibi ama artık biz çok şey paylaştık cocugumuz oldu daha ne eski sevgilisi bi de çocuğumuzu benzetiyorum djye benim bir anlık ağzımdan çıkan lafa bakarak o kıza bunu nasıl anlatır

Kapatin o zaman bu konuyu , gitsin.

Siz kafaniza cok taktiginiz icin, hormonlarin da etkisiyle bebek kiza benziyor diye dusunuyorsunuz, ama ben hic mi hic sanmiyorum. Cikarin bu konuyu kafanizdan, bebeginize odaklanin.

Empati yapıyorum,ben olsam eğer aynı anlattığınız gibiyse olaylar bende senin gibi düşünürdüm.ama belkide stresli bir hamilelik ve ardından lohusalık geçirdiyseniz belki biraz kırılgan ve hassas davranıyor olabilirsin.anladıgım kadarıyla görümcenle aran iyi, ona bunu ve kuruntunu uygun bir dille anlatsan,görümcende sen demişin gibi değilde eşinize ya bak kardesim beni yanlış anlamada hayırdır halası gelmese yeğenini görmeye gelmeyecekmisin unutamadınmı bak sen artık çoluk çocuk sahibi koca adamsın,yanlış bir hareketin hepimizi üzer falan diye konuşsa olmazmı?

Eşinizin içme sebebini hala soruyorsunuz da sormazsanız bilemeyeceksiniz hiç. Buradaki kimsenin de doğru fikri olmaz bu konu hakkında.

Ama halaya benzetme konusunda bir şey diyeceğim, bilinen ve kullanılan ve herhangi bilimsel doğruluğu olmayan laflardan biridir ama kız halaya, oğlan dayıya çeker lafı. Eşiniz küçük çocuğa dünya güzeli deyip, halasına da benzetebilir. Tek bir uyduruk cümleyle olay yaratmayın.

Eşinizin sizin yanınızda olmama sebepleri o eski kızdan daha önemli, sizin için en önemli şey bebeğiniz, bunun için yapabileceğiniz öncelikli şey de kendi kafa rahatlığınız. Eşinizle konuşun ne işi varmış kız kardeşinde diye ona göre tavır belirleyin. Yok kız zamanında düğünümüze gelmişti vs. boş işler.

Son düzenleme:
Bu yola girdiysen gecmisi kurcalamayacaksin,böyle yaparak sadece kendine ve ailene zarar verirsin bide gidip görümcene söylemissin ne gerek var madem inandin bu defterin kapatildigina ve bu adamla evlendin ozman kendi yoluna bak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…