İntikam Aldı belki o kızdan o kız evlenmek istemiyordu çünkü hiç duyduğum kadariyla belkide ona kızmış tir zamanında böyle karar almıştır bilemiyorumBir arkadaşım gebelik dönemi boyunca, bebeği Kıvanç Tatlıtuğa benzesin diye telefonun ekran resmini Kıvançın resmi yaptı. Bilgisayarda sürekli onun resimlerine bakıyordu. Kendisi esmer, eşi beyaz tenli ama renkli gözlü değiller. Birinci derece akrabalarında da renkli gözlü olmadığı halde oğlu sarışın ve mavi gözlü doğdu. Şuan 7 yaşında ve benziyor gerçekten :) Bu bir tesadüf belki de bilemiyorum. Sonuç olarak eğer böyle birşey olsa bir çok insan bu yöntemi denerdi herhalde.
Eşin o kızı düşünüp seninle birlikte oldu diye değil, o kızı bu kadar çok hayatınıza kattığın, bu kadar düşündüğün için senden dolayı benzemiştir belki kimbilir!.. Ama bebekler çok değişir. Yüz hatları oturunca, hormonların etkisiyle belki de böyle algıladığını düşüneceksin.
Sen eşinden daha çok düşünüyorsun o kızı anladığım kadarıyla. Bir atasözümüz vardır; ''Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek'' diye. Benim tavsiyem başka şeylerle ilgilen, o düşünceyi kov kafandan. Eşin çok sevseydi kız bekarmış hala, gider onla evlenirdi. O bir seçim yapmış ve hayatında sen varsın. Üstelik seni sevmese korunurdu, çocuk sahibi olup, o kızdan tamamen kopmak istemezdi. Boşuna üzme kendini. Eşinin aklına o kızı getirme sürekli. Çocuğunu o kıza benzettiğini bir kez söylemişsin ama bir daha bunun konusunu bile açma bence. Adam bir ömür çocuğuna bakıp, onu mu hatırlasın istiyorsun. Kendine, evliliğine, çocuğuna zarar verme. Lohusalık dönemini sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah.
Anladigim kadariyla sizin güzel evliliginiz var eşiniz siz hamileyken yada doğum yPtiginizda içmemis ve eski sevgilisine sizin söylediğiniz saçma şeyi yetistirmemis ne mutlu sizeBence siz bu kafayla o cocuğu zor büyütürsünüz. Gidin tedavi olun. Cidden benziyorsa sevmezsiniz falan cocuğu.
Cok sükür güzel bi evliliğim var da gecmişte hic de hoş olmayan seyler yasadım.Anladigim kadariyla sizin güzel evliliginiz var eşiniz siz hamileyken yada doğum yPtiginizda içmemis ve eski sevgilisine sizin söylediğiniz saçma şeyi yetistirmemis ne mutlu size
Ama ben boşanmak istemiyorum ve esimi çok seviyorum içki İçmesi ve o kızla aynı ortamda bulunmaları beni uzuyor bide hangi eş benim söylediğim şey doğru yada yanlış olsun çocuğu o kıza benzettigimi gider de eski sevgilisine anlatır aklından ne geçiyordu kiCok sükür güzel bi evliliğim var da gecmişte hic de hoş olmayan seyler yasadım.
Bu yazdıklarınız boşanma sebebi, biliyorsunuz değil mi?
Arkadaşım sen bu durumun icinde kafayı yersin ben sana söyleyeyim. Boşanmak istemiyorsan kabulleneceksin yapacak birşey yok.Ama ben boşanmak istemiyorum ve esimi çok seviyorum içki İçmesi ve o kızla aynı ortamda bulunmaları beni uzuyor bide hangi eş benim söylediğim şey doğru yada yanlış olsun çocuğu o kıza benzettigimi gider de eski sevgilisine anlatır aklından ne geçiyordu ki
Sizce neden bu konuyu o kıza anlattı benim bebeği ona benzettigimiArkadaşım sen bu durumun icinde kafayı yersin ben sana söyleyeyim. Boşanmak istemiyorsan kabulleneceksin yapacak birşey yok.
Bence kızla muhabbet kurmaya calısıyoSizce neden bu konuyu o kıza anlattı benim bebeği ona benzettigimi
Peki eşim in o kıza bunu anlatmasi neden en çok buna sinir oldumsen daha lohusalıktasın kimi sevmezsen bebeği ona benzetirsin yani benzemez ama sen benzetirsin bence bir daha bu konuyu hiç açma eşin ve görümcene de bebeğimi herkes bana benzetiyor de ki eminim sana benziyordur
Kız kariyerini sec mis evlenmemisler o yüzden ama sonra kız pişman olmuş sanırım benim evlenince dugunumuze bile geldi kenardan baktı bize. gorumcem o kizla konusmadigi zamanlar esim yeğenini görmek için hiç gitmezdi onlara şimdi barıştılar o kız devam orda artık devamli o kizi görmek için gidiyor heralde hergün gidiyor çünkü bi şekilde evden oraya.Bence konu sahibi bebeğin o kıza benzemesinden çok,eşinin bunu o kıza anlatmasını yadırgamış ki gayet haklı.aranızds geçen konuşmayı o kıza söyleme gereğini bende anlayamadım canım.ama erkekle bazen çok patavatsız olurlar,ben onun kötü bi niyetle söylediğini düşünmüyorum.eşine kızmakta haklısın ama şöyle düşün.bence aralarında çok büyük bir aşk olsaydı eşin onunla bidaha yan yana gelemezdi Pişmanlık duyacağını acı çekeceğini bildiği için.ayrıca çok sevselerdi onlar evlenirdi,neticede bi engelde yokmuş evlenmelerinde
Kız kariyerini sec mis evlenmemisler o yüzden ama sonra kız pişman olmuş sanırım benim evlenince dugunumuze bile geldi kenardan baktı bize. gorumcem o kizla konusmadigi zamanlar esim yeğenini görmek için hiç gitmezdi onlara şimdi barıştılar o kız devam orda artık devamli o kizi görmek için gidiyor heralde hergün gidiyor çünkü bi şekilde evden oraya.
Bana karşı ilgili çok iyi davranıyor bebegimize de ama arada içki içiyor ve beni sevip sevmediğini bilmiyorum ama aşık olmadigina eminim aileler tanıştırdı onu benimle çok aşk yaşayamadik belki o kızla olduğu gibi ama artık biz çok şey paylaştık cocugumuz oldu daha ne eski sevgilisi bi de çocuğumuzu benzetiyorum djye benim bir anlık ağzımdan çıkan lafa bakarak o kıza bunu nasıl anlatırVallahi uzulmenizi istemem ama sizin adam bu kizi unutamamis, habire pesinde geziyor.
Bebeginizin bu kiza benzedigini dusunmuyorum. Lakin bence daha onemli bir derdiniz var, kocaniz baskasini seviyor olabilir.
Bana karşı ilgili çok iyi davranıyor bebegimize de ama arada içki içiyor ve beni sevip sevmediğini bilmiyorum ama aşık olmadigina eminim aileler tanıştırdı onu benimle çok aşk yaşayamadik belki o kızla olduğu gibi ama artık biz çok şey paylaştık cocugumuz oldu daha ne eski sevgilisi bi de çocuğumuzu benzetiyorum djye benim bir anlık ağzımdan çıkan lafa bakarak o kıza bunu nasıl anlatır
Empati yapıyorum,ben olsam eğer aynı anlattığınız gibiyse olaylar bende senin gibi düşünürdüm.ama belkide stresli bir hamilelik ve ardından lohusalık geçirdiyseniz belki biraz kırılgan ve hassas davranıyor olabilirsin.anladıgım kadarıyla görümcenle aran iyi, ona bunu ve kuruntunu uygun bir dille anlatsan,görümcende sen demişin gibi değilde eşinize ya bak kardesim beni yanlış anlamada hayırdır halası gelmese yeğenini görmeye gelmeyecekmisin unutamadınmı bak sen artık çoluk çocuk sahibi koca adamsın,yanlış bir hareketin hepimizi üzer falan diye konuşsa olmazmı?Kız kariyerini sec mis evlenmemisler o yüzden ama sonra kız pişman olmuş sanırım benim evlenince dugunumuze bile geldi kenardan baktı bize. gorumcem o kizla konusmadigi zamanlar esim yeğenini görmek için hiç gitmezdi onlara şimdi barıştılar o kız devam orda artık devamli o kizi görmek için gidiyor heralde hergün gidiyor çünkü bi şekilde evden oraya.
Tamam ben hata yaptım kizim ona benzemiyor tamam. Ama ben hiç eşime konu açmiyorum sadece bu konu açıldı o varken o kadar onu duyduğunu bile sonradan farkettim ben. Eşimin içmesi ve bu soyledigim şeyi o kıza söylemesi neden peki madem o kizla alakası yok neden insan karisinin söylediğini gider ona söyler hemde böyle bi konuyu. Benim duyduğum kadariyla onlar birbirini sevmis ama kız daha evlenme planlari yokmuş eşimde ondan ayrılınca ailesi benim aileme haber gönderdi aile vasıtasıyla tanıştık ve evlendik. Dusunmek istemiyorum o kizi ama eşim buna sebep oluyor kendi yeğenini ona benzetip aynı halası gibi dünya güzeli demek nedir ya içmek nedir ben istemediğim halde hep yanımda olmasi gerekirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?