bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

Bebekler büyüdükçe değişir . Kocanız onu sevse onunla evli olurdu öyle değil mi sıkmayın canınızı . kan bağı olmayan birine neden benzesin ki çocuğunuz .

Aaa çok şaşırdım şuan :O

Dna testi iste bence :) Seni deli :)

Bizdede kimden nefret ederse n ona benzer derler ona bakarsan. Sen takilma boyle şeylere büyüdükçe değişir. Senin ve babasini genlerini almis sonuçta ole kimi seversen ona ceker falan ben pek inanmıyorum. Esinde üstüne gelmemek aşina bisey dememistir

Eşıne nie duyuruyosun cnm hatırlatıcak hep. Çock çok değisir bi ona benzer bi buna. benim dayımın kızı de eski svdiğine çok benzio bu arada o da kuzendiler kan bağı mavzundan olablr... değisr zamanla

Şu eski sevgilileri bi rahat birakin ya
almissin adami iste hala ne istiyorsun
eski sevgili eski nisanli eski es bilmem ne
yeter ya.milleti agziniza sakiz etmeyin
zafer kazanmissiniz işte
bebeginiz niye ona benzesin
bu kk da neler gorucez daha
kiskanclikta tavan yapmissin..

Hurafeleri takıntı yapmayalım lütfen. Bunlar halk arasında inanılan ama bilimsel gerçeği olmayan kavramlar. Hele görümceye söylemek eşe duyurmak hiç olmamış. O sizin ve eşinizin ikinizin bebeği bunu aklınıza Kazımalısınız. Ne işi var eski sevgilinin yüzünün bebeğinizde. Aklınızın oyunlarına gelmeyin mutluluğunuza bakın

Birde şöyle derler hamile iken en çok kime bakarsan bebeğin ona benzermiş. Sen sanırım çok baktın kızın fotoğraflarına falan o yüzden ona benzedi herhalde

Sen kafana cok takmissin ondan oyle geliyor, ayrica kocana boyle seyler soylemen cok garip adamin unutucagi varsa da unutmaz bu ne

hay Allahım,başlığı görünce erkek var zannettim
neyse konu sahibi takıntı yaptığın için benzetiyorsun.bebekler illa anne babaya benzemez,başka akrabalara da benzeyebilir

bence kendi bebegini bile benzetmen artik takintidan öte bir hal almis bu..
tehlikeli boyutlara yol acabilir bu durum
bu vesveseden kurtul

Yuh artık daha neler o kadar takıntı yapmışsınız ki eski sevgilisini kocam onu düşündüğü için ona benziyor diyorsunuz gerçekten bu sağlıklı bir durum değil bilimsel olarak da imkansız bebek anne babasının genetik özelliklerini alır ya da anneanne babaanne filan benzer ya kızla ne alaka eşiniz sevmese sizinle evlenmezdi bir de bu dediklerinizi duymuş herhalde akıl sağlığınızdan şüphe ediyordur şu anda bunu düşünebildiğiniz için küçücük bebek yani daha kime benzediği belli olmaz ki daha çook değişecek. Bebeğinize bu nedenle sevginiz bile azalabilir ve evliliğine bu takıntılarla zarar verirsiniz bence bir uzmandan yardım alın

Canım kımden gıcık alırsan ona benzer derler bende cok korktm kv benzıcek dıye :) takma kafanı degısıyor cocuklar dogduguyla aynı kalmıyorlar kızım dogdugunda aynı bana benzıyordu sımdı aynı baba oldu

Düşünmeyin böyle şeyler. Kocanıza da hiss etdirmeyin en önemlisi.
Belki de bu konuyu kafanıza fazla taktıgınızdan size has benzetmedir.

Böyle şeyleri dillendirmek pek dogru degil. Akrabası ise benzeyebilir, zamanla degisir bebegin yüzü de zaten. Göz rengi bile degisen insanlar var. Takılma buna bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…