bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

çok saçma bir düşünce bu inan. o çocuk senin sakın böyle şeyler düşünüp çocuğunada bu kötü enerjiyi yansıtma bence. bebekler her şeyi hissederler.özgüvenli olmanı ve kendine güvenmeni tavsiye ederim. sen sürekli eski sevgilisini sevdiğini söyler ve düşünürsen piskolojik olarak adamı buna itmiş olursun. artık bir bebeğiniz var eski sevgililer falan geride kalmasa senle evlenir birde bebek yapmaz bir aile kurmazdı. bence bir daha sözünü bile açma eşinin de aklına sokma böyle şeyleri . sevgiler

Bence senin veya eşinin ailesinden iri gözlü iri dudaklı birilerini düşün ve bebeğin aslında ona benzediğini söyle ve inan, hem eşine de duyur yoksa kendi doğurduğun bebeğe karşı kötü hisler beslersin Allah korusun...

aynen. terapi şart konu sahibi. lohusa sendromu belkide bu. ama tedavi olman lazım. bebeğim için acilen

ilk konu, ilk mesaj ve anlamlı bir nick...

Bence abartıyorsundur. İnsan görmek istediği şeyi görür. Sanırım eski sevgilisini takıntı haline getirmişsin ki kendi doğurduğun çocuğu başkasına benzetiyorsundur.

kimi çok seversen çocuk ona benzer lafı uydurma bişey ya. Genlerle alakalı bir durum bu. Akrabalarmış sonuçta, ondan olmuştur. Niye eşinizin duyacağı şekilde bebeğinizin o kıza benzediğini söylüyorsunuz ki. Hiç yoktan aklına iş sokuyosunuz adamın.

Eğer akrabaysa benzeyebılır.ornegın ben dedemın kuzeninin torununa benzıyorum:) hemde çok bizi gören kardeş sanıyordu.ama bebegınıze bu yüzden sakın tepkili bakmayın.genetik olarak mumkün çünkü.

Daha kucucuk bir masum o. Okadar cok degiscekki goz rengine kadar. Bence bu dusunceyi at aklindan Allah korusun sonra cocugundan bile nefret edebilirsin. Bosverrr hadi benzedi diyelim nolcak sen dogurdun o senin bebegin unutma takma kafana.

Canım yaptığın şey tamamen takıntı,
buna biraz da lohusalık psikolojisi etken de tabii ..
Eşin de yanlış anlaşılmaktan korktuğu için ne cevap vereceğini bilemiyor maalesef ..
Bak böyle kuruntularla evliliğini de en güzel zamanlarını da zehir edeceksin .

o kimi çok seversen çocuk ona benzer değil kimden çok nefret e dersen konu sahibi kulağına küpe olsun baktıkça benzetirsin çocuğunu artık

biraz akraba derken?...ne kadar akraba?yakın akrabaysa benzer..

o kimi çok seversen çocuk ona benzer değil kimden çok nefret e dersen konu sahibi kulağına küpe olsun baktıkça benzetirsin çocuğunu artık
Yavrum niye oyle dedin
Zaten kadin lohusa simdi dahada cok takicak kafayi , o lohusalik varya insani mahfeden bisey, senide goruruz belki buralarda

Yavrum niye oyle dedin
Zaten kadin lohusa simdi dahada cok takicak kafayi , o lohusalik varya insani mahfeden bisey, senide goruruz belki buralarda
lohusalıkta her şeye takılabilirdi de insan çocuğumun suratı kocamın sevgilisine benziyor demek lohusalıktan olamaz bence.

eşinin o akrabasını sevdiğini biliyosan niye ewlendin?

Benim bildigim anne hamileyken kimi cok severse kime cok bakarsa bebek ona benzermis ama bu da bir hurafe tabi...

Bence siz kafaya cok takmissiniz hamileliginiz boyunca o kadini gordugunuzde hissettiklerinizi anlayabiliyorum , ama su an gercekten paranoya yapiyorsunuz... sizin kendi ailenizde ya da esinizin ailesinde iri gozlu kimse yok mu ? Ki bu kalitsal ozellikler 7 kusak geriden bile alinabiliyormus. Yani esinizin ya da sizin 7 kusak gerinizde bebeginizin benzedigi bir akrabaniz olabilir...

Siz bence esinizi kiskanmissiniz. Bebeginizin o kadina benzedigini dusunceginize alin esinizi karsiniza deyin ki bak ben bu kadinla ara sira dahi gorusmenden rahatsizim, psikolojimi altust etti bu durum. Bebegimi bile ona benzetiyorum. Gel bu duruma bi care bulalim birlikte dusunelim sen beni rahatlat ben de birdaha boyle seyler dusunmeyim...

canım gereksiz yere saçmalamışşsın resmen. eşinde duymuş ıyıce kötü olmuş. bence özüğrd,le öyle lohusalıktan fln de konuyu kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…