aynen. terapi şart konu sahibi. lohusa sendromu belkide bu. ama tedavi olman lazım. bebeğim için acilenArada kan bagi bile yok, halen benziyor diyorsun. Zaten bu bebegi yapma nedenin esin daha çok sana bagli olsun diye. Eh bu seferde bebegin o kiza benzemesi mi çikti?
Bence senin çok agir psikolojik problemlerin var. Bu sizofreniye kadar gider. Acilen pskiloga görünmen lazim. Bu gidis ile korkarim ya bebegi, ya kendine zarar verirsin daha. Ya küçücük can o daha ya, yeni dogmus minacik birsey. Bu benzetmeler niye, nasil? Yazik ya, gerçekten yazik.
kimi çok seversen çocuk ona benzer lafı uydurma bişey ya. Genlerle alakalı bir durum bu. Akrabalarmış sonuçta, ondan olmuştur. Niye eşinizin duyacağı şekilde bebeğinizin o kıza benzediğini söylüyorsunuz ki. Hiç yoktan aklına iş sokuyosunuz adamın.Doğduğunda hemen aklıma o gelmişti değişir dedim ama gitgide yüzü oturdukca daha büyük benzerlik görmeye başladım bi de kime çok seversençocuk ona benzer derler baya sıkıntılı bi durum benim için eşimde duydu Hayır falan diyip gulebilirdi ya da herhangi bişey diyebilirdi ama demedi
biraz akraba derken?...ne kadar akraba?yakın akrabaysa benzer..Arkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik
Yavrum niye oyle dedino kimi çok seversen çocuk ona benzer değil kimden çok nefret e dersen konu sahibi kulağına küpe olsun baktıkça benzetirsin çocuğunu artık
lohusalıkta her şeye takılabilirdi de insan çocuğumun suratı kocamın sevgilisine benziyor demek lohusalıktan olamaz bence.Yavrum niye oyle dedin
Zaten kadin lohusa simdi dahada cok takicak kafayi , o lohusalik varya insani mahfeden bisey, senide goruruz belki buralarda
Arkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik
Kizim dogru soyluyosun ona lafim yoklohusalıkta her şeye takılabilirdi de insan çocuğumun suratı kocamın sevgilisine benziyor demek lohusalıktan olamaz bence.
Tabikide mumkun degil sadece hormonlar karisik ve devreler yanmis duzelir ama kocasina ve gorumcesine boyle konusmasaymis iyi olurduMumkun değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?