ya başka derdinmi yom kuzucum. Bebeğin ağlamıormuu allah aşkınaa. Bebek o kırk kişiye benzer daHaaa..Arkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik
Eşeğin aklina karpuz kabuğu sokmuşsun. Artik kiziniza baktıkça bol bol düşünürsünüz ex aşkı mutluluklar (!)Arkadaşlar çoğunuz soylediginizde haklisiniz ama bugun söyle bişey yaşandı dün ben konuşurken eşim duydu bunu bugunde çok içki içti moralim bozuldu epey
Ay aşırı merak ettim bebeğinin resmini atsanaaArkadaşlar Merhaba . yeni doğum yaptım sayılır eşimin eski kız arkadaşını sevdiğini düşündüm hep biraz akraba sayılır onunla ve unuttugunu düşünmüyorum bir türlü çünkü hep goruyolar birbirlerini. Biz evlendik çocuk sahibi oldum kendi dogum yaptığımı bilmesem sanki çocuğumu o kız doğurdu bu kadar benzerlik olamaz gorumceme söyledim bunu eşimde duydu hiç sesini çıkarmadı hani derler ya kimi çok seversen ona benzer diye aklım karıştı bu kadar çok benzerlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?