bebegim eşimin eski sevgilisinin kopyasi

Logusalik sendromunu abartmissiniz siz.
Yok daha neler

Garip düşünceler icindesiniz bana kalirsa. Benim yegenim doğduğun da afrikali gibi, esmerden esmer, çekik gözlü bir bebekti. Büyüdü sarisina yakin acik kumral, iri ve masmavi gözlü dünya güzeli bir çocuğa dönüştü. Tip bebeklerde çok değişkendir. Siz asiri takinti yapmissiniz o yüzden size öyle geliyordur. Ama sorgulanması gereken bebeğin tipi değil, eski sevgilisini unuttuguna inanmadiginiz adamla niçin evlenip bir de çocuk dogurdugunuzdur bence.

Fiziksel olarak benzemesi bilimsel açıdan imkansız. Internet caginda yasiyoruz, gidin biyoloji bilgilerinizi tazeleyin.

Çokmu baktınız hamileyken o kıza resmine falan , bende hamileyken en çok kime bakarsan bebek ona benzer diye bir söylenti duymuştum.

ya başka derdinmi yom kuzucum. Bebeğin ağlamıormuu allah aşkınaa. Bebek o kırk kişiye benzer daHaaa..

Yazik yavrucaga yaa,su takintili hallerinize kucucuk masumu alet etmeyin lutfen ve en yakin zamanda cocugunuz esiniz ve kendi sagliginiz icin gidin psikolojik destek alin...

siz sokmuşsunuz eşinizin aklına ama .. Muhtemelen hep kızı sosyal ağlardan takip ediyorsunuzdur ve takıntı yapmışsınız kızınızda ona benziyor gibi geliyor size..

Sen oyle bakiyosun diye olabilirmi , cikart bence aklindan ..
Dusunme oyle seyler canim.

Yok artık bi de eşine mi duyurdun. Hem ayıp o durumda bunları düşünüyor olman hem eşeğe karpuzu hatırlatmak yani! Hala onu sevse evlenmez, hadi evlendi çocuk yapmaz. Güveninolsun biraz kendine. Böyle paranoyalarla eşini tutmuş o kıza doğru sürüklüyosun resmen. Onun yerine evliliğin için bebeğin için eşin için ve kendin için nasıl daha iyi ve hayat dolu olabilirsin bunları düşün

Ben eşinizin yerinde olsam ben de tepki vermezdim... Sizin için ne kadar değerliyse babası için de o kadar değerlidir, onun da hoşuna gitmemiştir söylediğiniz şey ama lohusa döneminize vermiştir bence. Bu tarz laflar evliliğinizi yıpratır kendinizi lütfen böyle düşürmeyin...

Mini minicik masum bir bebeğe yüklemeyin böyle anlamlar. O sizin minik prensesiniz. Kendiniz diyorsunuz akrabalar diye benzemesi genetik olasılıklar arasında var değil mi? Sacmasapan kuruntularla sevdiğinden mi benziyordur demeyin. Bir hadis eşlerden kim diğerini daha çok severse çocuk ona benzermiş der. Demek ki eşiniz sizi seviyor ki sana değil de eşine onun tarafına benzemiş çocuk. Ama sizin psikolojiniz eskiye takılmaktan bozulmuş. Bunu çözmeniz gerek. Sonuçta sizinle evli. Bir erkek kimi isterse onunla evlenir evlenecek his uyandırmayan bir kadını eş olarak seçmez. Kafandan sil at artık bu düşünceleri. Kendini yordugunla kalmaz bi de adamın aklına olup olmadık şeyler sokarsınız. Ama bu saplantı haline gelmiş takıntınızdan kurtulmaya odaklanın.

Arkadaşlar çoğunuz soylediginizde haklisiniz ama bugun söyle bişey yaşandı dün ben konuşurken eşim duydu bunu bugunde çok içki içti moralim bozuldu epey

Bence siz hamile iken o kızla çok yuzyuze geldiniz yada ona veya onun resimlerine çok baktınız benziyorsa? Bende bu şekilde bilirim..

Ayrıca böyle kuruntular yapmayın daha yeni doğmuş bebeğiniz için..Bebektir o daha çok değişir büyüdükçe...Eşinizede yansıtmayın lütfen

Arkadaşlar çoğunuz soylediginizde haklisiniz ama bugun söyle bişey yaşandı dün ben konuşurken eşim duydu bunu bugunde çok içki içti moralim bozuldu epey
Eşeğin aklina karpuz kabuğu sokmuşsun. Artik kiziniza baktıkça bol bol düşünürsünüz ex aşkı mutluluklar (!)

Ay aşırı merak ettim bebeğinin resmini atsanaa

Arada kan bagi bile yok, halen benziyor diyorsun. Zaten bu bebegi yapma nedenin esin daha çok sana bagli olsun diye. Eh bu seferde bebegin o kiza benzemesi mi çikti?

Bence senin çok agir psikolojik problemlerin var. Bu sizofreniye kadar gider. Acilen pskiloga görünmen lazim. Bu gidis ile korkarim ya bebegi, ya kendine zarar verirsin daha. Ya küçücük can o daha ya, yeni dogmus minacik birsey. Bu benzetmeler niye, nasil? Yazik ya, gerçekten yazik.

Niye evlendiniz o zaman?
Ben de bunu anlamiyorum..
Kadinlar herseyi onceden biliyor iste kiminle sevgiliymis ne derece gorusmeye mecbur kalacaklar fln..
Ama yinede bile bile evleniliyor..
Sonrada kocam hala eski sevgilisini unutmadi hissediyorum falan filan..

kiz güzelse benzesin ne var :))) damarinda akan kan senin kanin sonuçta :)))

saka bi yana, o yavrunun bir bebek oldugunun farkindasin degil mi??? yeni dogmus bir bebegin eli yüzüde halen sis olur...
gözleri iriyse ne farkeder... büyüyünce ya sana ya babasina benzeyecek... belki ikinize birden benzeyecek...
tadini da keyfini de kaçirma böyle saçma sapan kuruntular yüzünden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…