canım gece uykusunda emmiyorsa hastalık habercisi diye biliyorum istersen telefonla bir ara drunu olmadı götür bir muayene ettir.Belki kuzuma sancı giriyodur dişten filan ay kıyamam yaaaaaa.Bunlar ne kadar narin,hassas dertlerinide söyleyemiyolar kuzucuklar
canım bencede doktora götür son zamanlarda böyleyse belki bi sıkıntısı vardır. benim bebiş arada yapıyor böyle ıhlamur içiriyorum mışıl mışıl uyuyor sonra.
canım ben varım aynı benim bebeğimi anlatıyosun ama sana şöyle söyleyim doktorada götürsen doktorun yapıcağı bişey yok en kötü fitil at der.yada kalpol ver der.benimkide yalaşık bir aydır seninki gibi geceleri iki kere kalıp emip yatan bebek gitti şimdi gece 5 6 kere kalkıyo ve hemen uyuyamıyo ağlıyo zaten bi çığlıkla ağlıyo.ben doktora sordum artık diş ten olabileceğini söyledi.hem sen kendinde sölüyosun gündüzleri sıkıntısı yok neşeli diye .hasta olan bebek gecede durmaz gündüzde durmaz canım.hem her bebeğin durumu farklı bazı bebek diş çıkarırken eteşler içinde yanar iştahsız olur huzursuz olur.bazı bebekte sessiz sedası çıkarır.başkalrıla kıyaslama bence .umarım sende bende atlatırız .uykusuz klamak zor helede çalışırken daha da zor .allah yardımcımız olsun
canım bebeğini bakıcıya mı bırakıyosun...
emiyor tatlım ya ama bıraktıktan sonra yine ağlıyor... bende süt yetmedi sanıp biberonla veriyorum ama anladımki açlıkla ilgisi yok. belki diş olabilir... diş çıkartan varmı, böylemi yapıyolar diş çıkartırken? arkadaşımın bebeği sessiz sedasız çıkarttı dişini 5 ayda. hiç böyle huysuzlanmadı. Ata'nın nesi var anlamadım. ateşi 37.2 ölçmüştüm şimdi yine normale döndü zaten ağlamıyor gündüzleri... neşeli bile sayılır. ne oluyorsa gece oluyor... 3 gecedir böyleyiz. uykusuzluğa dayanamıyorum artık hiç bana acımıyor. gündüz uyursa bende yatıcam yanına 2 saat uyusam yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?