Bebeğim gece uykusunda çok ağlıyor

bu arada gecede sabaha kadar her saat uyanıyo çünkü hanfendinin emziği düşüyo.kim veriyo geriye dersiniz? mirmirmirmir

Benim kızım da 4,5 aylık olduğundan beri bunu yapıyor,ki o ana kadar hiç ağlamadan hareket ettiğinde uyanıp emzirirdim,o uykusuna devam ederdi.Şimdilerde ise ııııııııı gibi sesler çıkarıyor,sanki bir yeri acıyor gibi,kucağıma aldığımda ya da emzirdiğimde susuyordu,Dr.umza sordum.Sizi yanında istiyor,yalnız kalmak istemiyor dedi.Belki sizin de aynı olabilir,çünkü ateşi gazı yok diyorsunuz.Ben dikkat ettim,gerçekten de ben hareketlendiğimde onun yanına gittiğimi hissediyor ve bir süre susuyor,sonra ben ona birşey yapmadığımda yine başlıyordu sızlanmaya,ama dediğiniz gibi gözler kapalı.

evet işte aynen yazdığın gibi ıııı deyip duruyor.yanında oturursam susuyor.pöff çok alıştı bu kucağa ya napcam ben benneyaptımki

Canım benim ben üç çocuk annesiyim.Beni büyük oğlum çok sakin büyüdü amma ortancam 5 ay gece gündüz ağladı.Sonra doktora götürdüm. memeden kesmiştim gaz yapıyor rahatsızlanıyor diye henüz beş aylıktı..Dr bana mamayı kaç saatte bir verdiğimi sordu.Ben de çok sık veriyorum dedim bundan sonra beş saatte bir vereceksin arada meyve sularına başla dedi.DENEDİM...........Ve çocuğum uyurken bile gidip onu dinliyordum hiç sesi gelmiyordu öyle güzel uyuyordu ki ben bile inanamamıştım..Düşün bir kere büyük insan bile fazla yediği zaman gazdan şişkinlikten rahatsız oluyor ve sancı yapıyor o küçücük bebek nasıl dayansın.?? bir de bebekler sıcaktan hoşlanır ayaklarını daima sıcak tut ..İnşallah faydam olur..

ay sanki benim bebegimi anlatmışsınız2-3 gündür emmek istemiyor gece aglayarak uyanıo. st 9 da uyuyan çocuk 12,30 a kadar ayakta. tam dalıyo çıglık çıglıga uyanıo ay delircem

canım aynı sorun bizde de var. Benim oğlum ikinci dişini çıkarıyor,gündüzleri sakin oluyor ama geceleri durmadan ağlıyor,emmek istemiyor,calpol veriyorum sakinleşiyor ama etkisi geçince yine başlıyor,bizim doktorumuz DENTİNOX diye bir jel verdi,damağına sürüyoruz biraz rahatlıyor yavrum ama o jeli çok yutmaması lazımmış..,ben de sürdüm kendime gerçekten ferahlatıyo .tavsiye ederim yani...

Merhaba şuanda ben aynı problemi yaşıyorum acaba nasıl bir çözüm buldunuz benimlede paylaşırmısısnız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…