- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
Hangi uyku eğitimini, kaç aylıkken uyguladıniz acaba ?
7 aylıkken uygulamıştım ama 4 aylıkken başlanıyor. Bebeginiz kaç aylık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi uyku eğitimini, kaç aylıkken uyguladıniz acaba ?
Şuan 11 aylık. 6 aylıkken tracy hogg yöntemini denemeye çalıştım fakat başarılı olamadık. Beşige yatırıp saatlerce sallayarak uyutuyorum. Gece de 3 gibi beşikten alıyorum neredeyse sürekli memede uyuyor.7 aylıkken uygulamıştım ama 4 aylıkken başlanıyor. Bebeginiz kaç aylık
Bebeğiniz 10 aylık neden ev yemeği yemiyor? ( tuzsuz- salçasız)Merhaba arkadaslar.
1.konum : Bebegim on aylik oldu ama halangeceleri cok uyaniyor bazen iki saatte bazen yarim saatte bir bazen bir saatte bir uyaniyor emdikten sonra uyuyor.yyumadan once cicibebe yediyorum.dort tane cicibebe ve ekmek atiyorum icine sutle veriyorum acaba doymuyor mu? Sizinde boyle sorunlariniz varmi ?onerileriniz nelerdir.
2 . konum cicibebelerin bebeklerde ilerideki yaslarda tuylenme yaptigini duydum ne kadar dogru bilgisi olan varmi?
Şuan 11 aylık. 6 aylıkken tracy hogg yöntemini denemeye çalıştım fakat başarılı olamadık. Beşige yatırıp saatlerce sallayarak uyutuyorum. Gece de 3 gibi beşikten alıyorum neredeyse sürekli memede uyuyor.
Merhaba arkadaslar.
1.konum : Bebegim on aylik oldu ama halangeceleri cok uyaniyor bazen iki saatte bazen yarim saatte bir bazen bir saatte bir uyaniyor emdikten sonra uyuyor.yyumadan once cicibebe yediyorum.dort tane cicibebe ve ekmek atiyorum icine sutle veriyorum acaba doymuyor mu? Sizinde boyle sorunlariniz varmi ?onerileriniz nelerdir.
2 . konum cicibebelerin bebeklerde ilerideki yaslarda tuylenme yaptigini duydum ne kadar dogru bilgisi olan varmi?
Canım ailece bir düzen oturtmaya çalışın, sabah kahvaltısında bebeğini oturt mama sandalyesine haşlanmış yumurtanın sarısını yoğurtla ver mesela, tuzsuz peynir ve meyve verebilirsin, tam buğday unlu bebek pankeki yapabilirsin, hergün mutlaka bir çeşit bebek çorbanı pişir kemik suyu veya tavuk suyuyla, ev yapımı taze yoğurt, meyveli irmikli ev yapımı kavanoz maması, çeşitli sebzelerle yapılmış tuzsuz salçasız sağlıklı bebek yemekleri gb bir çok alternatif var. Öğle ve akşam öğünlerinde değiştirerek yedirebilirsin. Ama ana gıdası zaten anne sütü şu an unutma.Arkadaslar onerileriniz icin cok tesekkur ediyorum. Hepsini dikkate alicam benim bebegim yemekleri cok ayirt ediyor herseyi yemiyor. Mesala birde uyandi saat iki bucuga geliyor biz oynuyoruz. Aksam uykusu duzensiz dokuz on onbir degisiyor. Cicibebe yedirmem hataymis artik yedirmeyecegimbir arkadas az yediriyorsun benim ki bir tabak yiyor demis ben mi beceremiyorum acaba benim bebegim niye yemiyor obkadar mideaini bulandiriyor cikariyor hemen sonra esim kiziyor midesine zarar vereceksin diye
![]()