bebegim geceleri cok uyaniyor

Bence bebeginiz doymuyor 10 aylik bebek bu kadar uyanmaz cicibebe ve ekmek yerine daha besleyici ve doyurucu muhallebiler yapabilirsiniz ayrica anne sutu aliyorsa emzirip oyle uyutun bir miktarda su ikram edin belki susuyorda olabilir

Bence bebeginiz doymuyor 10 aylik bebek bu kadar uyanmaz cicibebe ve ekmek yerine daha besleyici ve doyurucu muhallebiler yapabilirsiniz ayrica anne sutu aliyorsa emzirip oyle uyutun bir miktarda su ikram edin belki susuyorda olabilir
Arkadaslar cok tsk ederim galiba doymuyor diye uyaniyormus dun aksam dediklerinizi uyguladim ozellikle corba pisirip icerisine ekmek dogradim bi kasenin yarisindan biraz fazla zorla yedirdim bubgece yine uyandi ama tabi oncekiler givi yarim saatte bir degil dahanuzun aralikli uyandi. Cok tak ler ilk bebek olunca boyle oluyor :(

Arkadaslar cok tsk ederim galiba doymuyor diye uyaniyormus dun aksam dediklerinizi uyguladim ozellikle corba pisirip icerisine ekmek dogradim bi kasenin yarisindan biraz fazla zorla yedirdim bubgece yine uyandi ama tabi oncekiler givi yarim saatte bir degil dahanuzun aralikli uyandi. Cok tak ler ilk bebek olunca boyle oluyor :KK43:
Hepimiz zamanla tecrube ettik bunlari paylasimlarimiz isinize yaradiysa ne mutlu bize bol uykulu geceler :)

benim kiizimi fön makinesi sesiyle buyutttum ya cok sukur simdi bile oyle yeni dogdugunda falan gece uyaninca aciyodum fon sesini aninda daliyodu ..sumdi 3 yasina aaz kaldi hergece agladuginda mutlaka acarim aninda uyur

Back
X