Bebeğim geceleri uyanmıyor...

Çok şanslısınız:) ben de uyumuyor diye okudum, uyuyanını duymadım yazıcaktım:) bi kere 4 e kur saati emzir istersen ama acıksa kesin kalkar, demek sütün besliyor güzel maşallah nazar değmesin

Bence şanslısın
Bizimki doğdu doğalı delik deşik eder gece uykularımızı
Şimdi 10 aylık hala öyle

Sen en azından bir kere, gece emzirmeye çalışsan yeter bence

Çok şanslısınız:) ben de uyumuyor diye okudum, uyuyanını duymadım yazıcaktım:) bi kere 4 e kur saati emzir istersen ama acıksa kesin kalkar, demek sütün besliyor güzel maşallah nazar değmesin
Saatimi kuruyorum. Ama dün gece kurmayı ..unutmuşum...

üç aylık bebeği emdirmeden olmaz ya uyandır genede azda olsa emdir günah yavrum sıvısız kalcak.

saatini kur canım kalk emzirmeyi dene almıyorsa kendi haline bırak...uyanmıosa gunduz iyi yiyor demekki bırak uyanmasın gündüz bol bol doyur bebişi zaten diş çıkarmaya başlayınca bugunleri ararsın...

Bebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8 saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Sen gece 2 kere uykusunda emzir. Saatini kurarak. Bir arkadaşımın da çocuğu uyanmıyordu doktoru. Sen uyurken acikiyormusun oda acikmaz demiş. Gerçi ben bunu doğru bulmuyorum. Yeni doganda hızlı büyüme olduğu için uyuduğu yerde bile besine ihtiyacı var diye düşünüyorum. Dedigim gibi kur saatini gece 2 kere kalkıp emzirmen yeterli olur. Uyurken kısa zamanda daha çok emiyorlar aslında. Saatleri belli olursa bir süre sonra alışkanlık haline gelebilir. Öncelikle maşallah diyim. 2 sene gece uyku yüzü görmedim ben çünkü. O meme ağızdan düşünce ağlardı. 2 sene yanında uyudum sabaha kadar emzire emzire :) sanslisin aslında. Maşallahmaşallah.

Bebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8 saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
emzırmek şart ben almanyada yaşıyorum aynı sorun bendede vardı her 3 4 saatte bir emzırcen doktor öyle dedi. uykusunda emsin. kılo kayıptan ötesı su kayıbı cabul oluyor bebeklerde

Sakın uyuyan çocuğu kaldırma girişiminde bulunma. Benim iki bebeğimde böyleydi. Büyük kızım küçüğe göre daha sık kalkardı 4 saatte bir falan ilk 2 ay 2 saaatte bir acıktı ama sonra yavaş yavaş araları uzattı 3. ayında 4-5 saatte bire çıkardı 7-8 aylıkken 11 gibi emip sabaha kadar uyuyordu. Küçük kızım direk doğar doğmaz bu rutinde doğdu. 11-12 arası beslenme sabah 7-8 arası tekrar. İkisi de sadece anne sütü alarak büyüdü. Doktoruma defalarca sordum tek verdiği cevap sakın kimseye anlatma oldu. Gelişiminde bir sıkıntıları yoktu ikisininde. Küçüğün büyüğe göre aylık aldığı kilo daha azdı ama hiç vermedi merak etme. İlk iki ay maksimum 4-5 saat ara vermeyi söylüyor doktorlar. Zaten ilk iki ayda bizimde süremiz maksimum bu kadardı. 3. ay itibariyle 7-8 saate çıktı (tabi ki sadece gece gün içinde normal sıklıkta öğünlerini tüketti) Seninki de üç aylık olmuş artık hiç takma bu konuyu. Büyüdükçe başka sebeplerden dolayı kalkacaklar zaten sen şimdinin tadını çıkar.

uyanmasın bırak benm kızım öyleydi. uyku daha çok besler demişti doktorumuz.. ben uykusu arasında verirdim mamasını.

Ne güzel dokunmayın uyudun acıksa uyanır bence .benim kızda 2 saatte bir uyanıyor mahf oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…