- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Evet ama emmiyor..çogu zaman. .emince çok az emiyor..o kalkmayınca bende kalkamiyorum bazenUykusunun arasinda emzirmeye calistinmi?
Saatimi kuruyorum. Ama dün gece kurmayı ..unutmuşum...Çok şanslısınız:) ben de uyumuyor diye okudum, uyuyanını duymadım yazıcaktım:) bi kere 4 e kur saati emzir istersen ama acıksa kesin kalkar, demek sütün besliyor güzel maşallah nazar değmesin
Evet ama emmiyor..çogu zaman. .emince çok az emiyor..o kalkmayınca bende kalkamiyorum bazen
O aylarda genelde uyuyorlar benim kizimda öyleydi büyüdükçe uyaniyorlar canim acikirsa uyanirlar zatenEvet ama emmiyor..çogu zaman. .emince çok az emiyor..o kalkmayınca bende kalkamiyorum bazen
Sen gece 2 kere uykusunda emzir. Saatini kurarak. Bir arkadaşımın da çocuğu uyanmıyordu doktoru. Sen uyurken acikiyormusun oda acikmaz demiş. Gerçi ben bunu doğru bulmuyorum. Yeni doganda hızlı büyüme olduğu için uyuduğu yerde bile besine ihtiyacı var diye düşünüyorum. Dedigim gibi kur saatini gece 2 kere kalkıp emzirmen yeterli olur. Uyurken kısa zamanda daha çok emiyorlar aslında. Saatleri belli olursa bir süre sonra alışkanlık haline gelebilir. Öncelikle maşallah diyim. 2 sene gece uyku yüzü görmedim ben çünkü. O meme ağızdan düşünce ağlardı. 2 sene yanında uyudum sabaha kadar emzire emzire :) sanslisin aslında. Maşallahmaşallah.Bebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
normal benim kizimda öyleydi ben kaldirip emziriyordum. ikinci cocugum tam tersi hic uyumuyor o yüzden sükür et:)))Bebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
emzırmek şart ben almanyada yaşıyorum aynı sorun bendede vardı her 3 4 saatte bir emzırcen doktor öyle dedi. uykusunda emsin. kılo kayıptan ötesı su kayıbı cabul oluyor bebeklerdeBebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?