- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Aynen benimki gibi. Bide yanımda yatmazsa 10 dk snra uyanıyo. Bazen diyorum 1 saat 1 saattir tadını çıkar yanında yatsın nolucakvalla çok şansılısın, benımkı 4 aylık ve tamı tamına saat bası kalkıyo atıyorum 1:15 te mi kalktıı 2:15 te gene kalkıyo, ne kadar tok olsada kalkıyor.. o yuzden ben yerınde olsam bırakırdım, uyusundaa büyüsün derler yavalla uykuya hasret yaşıyorum..
Aynen benimki gibi. Bide yanımda yatmazsa 10 dk snra uyanıyo. Bazen diyorum 1 saat 1 saattir tadını çıkar yanında yatsın nolucakyarım saat emer 1 saat uyur
Benim bebeğim 3 ayına kadar geceleri hiç uyumuyordu mahvolmuştuk artık ama 3 ayından sonra senin bebeğin gibi hiç uyanmadan uyuyordu 4 ayına girdi oğlum halada uyuyor gece 12 den sabah 7.30 a kadar uyuyor ben hiç uyandırmadım şükür kilo kaybı yokBebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Bu benim 3. Çocuk. İlk doğduğu gece eşimle yüzüne bakıp şaşkın şaşkın Bu çok masum görünüyo benze öbürleri gibi ağlak zırlak olmıcak dedikilk cocukta artık takatım kalmaz ve yanıma alır, ikimizde uyurduk, çünkü saydıgım yanı sayabıldıgım 8 defa kalkıyordu hergece, sizi çok iyi anlıyorum, ben pes edip alıp uyurdum, çünkü ertesi sabah 6'da kalkıp işe hazırlanmam gerekıyordu, şimdi 2. bebegımde aynı, çok umutluydum bu oyle olmaz dıye ama buda aynı çıktı :) uykusuzluk için 4 ayrı dr'a gitmiştim ilkinde, dört doktorda cocugunuz gayet saglıklı demekkı bu uyku ona yetıyor dedıler...
o uyku ona yetıyormus, ama hergece 8 defa kalkmak beni bitiriyor :) canları sagolsun der ve konuyu tatlıya baglarım her defasında :)
Bu benim 3. Çocuk. İlk doğduğu gece eşimle yüzüne bakıp şaşkın şaşkın Bu çok masum görünüyo benze öbürleri gibi ağlak zırlak olmıcak dediksonuç olarak ilk doğduğu gün bile 4te uyudu ve hala devaö ediyo ilk çocuk neyse öbürleride aynısı çıkıyomuş anacım
Ben freelans çalışıyorum Allahtan. Gece gündz farketmiyo ne zaman müsait olursam ne zaman uykumu alırsamhaklısın vallaaa .. eşim bana 2.çocugu istiyorum dediğimde sen delirdinmii bu uyusuzluga tekrarmı baslayacagız demişti, adamı zar zor ikna etmiştim, her cocuk farklıdır bu oyle olmazzz falannn....
şimdi sağolsun başıma kalkmıyor ama keşke bi yolu olsa, uyusalar yaaa, gecem gündüzüm yok, işyerinde esneme krizlerim tutuyo çok fenayım
Ablamin bebegide 3 aylik masallah oda 7 saat uyuyor gece.. ve tosun gibi hic bir sikintisida yok birak uyusun acikirsa o kendi uyanir zaten keşke diger annelerinde derdi boyle olsa. Uykusuzluk cok zor bebegim 15 aylik hala uyumazBebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Sağolun içim rahatladıAblamin bebegide 3 aylik masallah oda 7 saat uyuyor gece.. ve tosun gibi hic bir sikintisida yok birak uyusun acikirsa o kendi uyanir zaten keşke diger annelerinde derdi boyle olsa. Uykusuzluk cok zor bebegim 15 aylik hala uyumaz
Benim oğlumda iki ayı bitti o da uyanmıyor kilo alımı iyi olduğu için zorla uyandırmıyorum o acıkınca basıyor çığlığıBebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?