- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 373
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Canim benim bebeğim suan 7 aylik bizimkiside kalkmıyordu doktor normal olduğundan bahsetti. Sütun besleyicidir sen istiyorsn ugras olmazsa bırak uyusun demişti. Eminim sütun çoktur senin. Ben bi hata yapmıştım sütum aşırı çoktu goguslerim rahatlsin diye adaçayı icmistim. Allah korudu walla kesilmedi ama baya azaldıBebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Kaç kilo oglunuzBenim oğlumda iki ayı bitti o da uyanmıyor kilo alımı iyi olduğu için zorla uyandırmıyorum o acıkınca basıyor çığlığı
Sağol cnmBenim bebeğim de akşam 8-9 gibi yatıyordu sabah 6 ya kadar hiç uyanmadan uyuyordu. Dr a sordum gayet normal artık kesintisiz 6-7 saat uyumasını bekliyoruz bu aylarda dedi. Hiç uyandırmazdım zaten acıkınca uyanıyordu. Kilo alımı da çok iyiydi. Zaten bebeklerin uyuması yemek yemesinden daha faydalı.
Bebeğini Güle güle büyüt.
6500 sizin kiKaç kilo oglunuz
Biz daha yeni girdik 3 ayina..haftaya kontrolümuz var...2 aylikken 4..800 duk...6500 sizin ki
Anladım her çocuk bir olmuyor bir de kaç kilo da doğduğu da önemli doktor bana ayda 600 gr alıyorsa problem yok desiBiz daha yeni girdik 3 ayina..haftaya kontrolümuz var...2 aylikken 4..800 duk...
Sen düzen oluştur ben birinci ayından beri uyusun uyumasın saat 9 da beşiğine bıraktım ışığı kapattım hafif hafif beşiği salladım şimdi 70 günlük akşam 9 da beşiğine bıraktığımda kendisi uyuyorbenimkide tam tersi 3 aylık gece 4 te yatıyor gece uykusuna hasret kaldımdoktor 6 aya kadar duzene girer dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?