Bebeğim geceleri uyanmıyor...

Bebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8 saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Sen 3 saatte bir uyandırma yada 4 saatten sonra çünkü 4 aydan sonra normal öyle olması benim oğlum 4buçuk aylık gece 6 7 kez kalkıyor keşke benim oğlum da öyle kalksa

Bence çok şanslısın benim oğlum yaşına girecek ama hiç abartmıyorm gece yarım saate bir uyanıyo ne o ne ben dinleniyoruz uykuya hasretim bende doktor doktr gezdim normal huy diyo yapacak bişey yok, kontroldeyken seninki gibi bi bebek gelmişti 4 aylık falandır en fazla akşam 10 da yatıyo sabah 10 a kadar dedi doktora onun için getirmiş doktorda hastalık mı arıyosun dertsiz başına bebek gayette sağlıklı demişti ki maşallah benim bebekle aynı ay doğumluydu bizimkinden daha kiloloydu bence keyfini çıkar

valla çok şansılısın, benımkı 4 aylık ve tamı tamına saat bası kalkıyo atıyorum 1:15 te mi kalktıı 2:15 te gene kalkıyo, ne kadar tok olsada kalkıyor.. o yuzden ben yerınde olsam bırakırdım, uyusundaa büyüsün derler ya valla uykuya hasret yaşıyorum..

Bebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8 saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
ayy maşallahh ne güzel tabi anne olanlar daha iyi bilirler ama annem hep söyler sadece gece değil ben bebekken normalde de hiç uyanmazmışım hep uyurmuşum Hoş şimdi de onun etkilerini taşımıyo değilim Ama uyku arasında zorla meme mama falan verirmiş annem bayaa besili bi bebekmişim küçük doğduğum halde tosun gibiymişim.. Şimdi de kemikliyimdir boyum falan uzun sayılır yani bi sıkıntı yapmamış bende uyku sorunu inşallah sizde de olmaz :)

Canım Ablamın kızı da böyleydi uyandıramazdık bile.
Dr götürdük zayıflayınca. sarılık çıktı. sarılıktan çok uyurmuş bebekler acıkmazlarmış
Dr götür bence yine bir.
Her şey normal çıkarsa sıkıntı yapma.

Öncelikle maşallah diyorum :) benim oğlum 11 aylık hala daha bazı gecelerde yarım saatte bir uyanıp beni deli etme özelliğine sahip 3 aylıkken zaten gece hiç uyumuyordu sabah 8de uyurduk ikimizde :) canım uyanmıyorsa acıkmıyordur hiç kafana takma. Gece uyanan bebeğin muhakkak bir derdi oluyor. Gündüz nasıl uyku durumu yada beslenmesi falan. Gece uyutmadan önce emziriyor musun ne kadar emiyor yada ne kadar mama içiyor bunlarda önemli

Normal, 3 doktora sordum sakin uyandirmayin, acikirsa uyanir dedi. Kilo alimi da iyi.duzenini bozmayin

Bnmkide oyle sıknti yok uyusunki buyusun acikinca zaten kalkar uc aylik on saat uyuyormus yaklask cnm arastir

3 aylik olmus, sarilik zamani geceli cok oldu

Daha kucuk olsa acikir kan sekeri duser ve bu yuzden uyanamaz.derdim sonunda da sarilik olurdu ama 3. Ayda boyle aorun olur mu bilemedim. Kilo alimi gunduz uyku uyaniklik hali normalse sorun yoktur sanirim

Yenidogan degil artik hicbir sey olmaz uyandirmayin, uyanirsaniz aliskanlik kazanir. Zaten doktorlarin.cogu 4 aylikken gece beslenmesini kestiriyorlar.

Gelişimi ayına göre normal,kilo alımı iyi ve sağlığı yerindeyse uyandırmayın.ilk ay olsa sık sık uyandırıp emzir derdim.bizim doktorumuz uyandırmayın demişti.gece uandırırsanız düzeni bozulur bir daha da zor oturur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…